37

запознат

преди 4 години

До анонимен 10,Щом за 10 години заплатата ти се е повишила 4 пъти, то нямам разумно обяснение как преди тогава(преди 10г.) си живял по-добре, но моята например за 10 години се е повишила няма и два пъти и обяснението за разликата между сега и тогава е следното:преди 10 години беше напълно възможно да си купиш приличен апартамент в София за около 80хил.лв. в повечето квартали! Днес обаче е много трудно да си намериш читав апартамент за 160хил.лв. в София.

36

Гoшу

преди 4 години

До ГЕРБ са гадовеАз пък от години не съм видял някой да рови из кофите. Че ГЕРБ са боkлуци е ясно, ама далеч не е толкова кофти положението. Ти ровиш ли из кофите? Даже и мангалитe вече не ровят, а си вадят кинти . Алкохолиците се изучиха и взеха да си купуват спирт от аптеката

35

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Днес Бг в своята статия вие сте написали в кофите за бок......лук а иначе налагате цензура. Не мога да ви разбера.

34

Един от Северозапада

преди 4 години

а представяте ли си, какво ще стане, ако изкара от махалите основния си електорат, спре и м помощите, и ги накара да работят и плащат данъци!!!! Китай ряпа да яде, ще ги задминем по производство и износ!!!

33

Анонимен

преди 4 години

А защо хората бягат от потъвашия кораб ?

32

Анонимен

преди 4 години

Данните не лъжат. commodity/debt-clock/bulgaria

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21 Хей не напуснаха ли достатъчно ? Най-умните ,най-кадърните си отидоха и тук останаха само пенсии и *** и неграмотници дето ви вярват на вас лапачите че Борисов е по -различен ! И по-какво е по-различен ! Щом 10 години той не успя да покаже колко още да му дадем колкото на бой-Тошо ли ? Той е от същото котило ,по наглост и лакомия е точно като своите бивши съотборници от БКП Това са фактите !

30

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

И това че парите са в бюджета с какво ще помогне на обикновенния Българин ? Над 80% от хората вегетират и са на ръба на оцеляване. Този национален предател живее в друго измерение и си е сложил розовите очила. Да наистина хората започнаха да ровят по кофите за ***. И ти вече 10 години не правиш нищо да подобриж живота на хората. На всички *** гласували на ГЕРБ им честитя новото увеличение на ток и всичко останало.

29

Анонимен

преди 4 години

Ако изберем други да управляват, тези които сега плюят и мразят ГЕРБ и Борисов ще почнат да плюят и да мразят новите, а положението няма да се промени, много малко зависи от управниците. Така че не виждам защо да сменяме ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 4 години

За 30 години в България не е имало нито една инвестиция, никой не е ивестирал капитали в български фирми за да развиват бизнес. Това което наричат инвестиция е аутсорсинг, изнасяне на производства за да използват евтина работна ръка или изкупуване на безценица на съществуващи печеливши отрасли които изкуствено са доведени до фалит. ГЕРБ просто са на власт, ако друг беше на власт пак щеше да е същото.

27

до 24

преди 4 години

Резила е за вас дето още не сте разбрали ,че Борисов, Станишев ,Доган и Пеевски са от една и съща партия а 80 % от народа *** мухи и му вярва !

26

Гoшу

преди 4 години

Уж сме много умна нация и печелим всякакви олимпиади по математика и какво ли още не, а си избрахме проста ТИKBA да ни управлява вече над 10 години

25

Лъжец №1

преди 4 години

Има ли все още някой, който му вярва???

24

Рик

преди 4 години

До Гошу ****На САЩ и ЕС!Разбра ли ?Гошу!

23

Boko bo

преди 4 години

Борисов е доволен, А на инвеститорите продължават да им крадат бизнесът с подкрепата на Държавата. Справка са последните случаи от Ст. Загора и Брацигово. Ега ти Държавата. *** народ слаба държава. Това е.

22

ай сиктир

преди 4 години

Тоя извънземен ли е фактите говорят колкото повече увеличават пенсиите и заплатите хладилниците са все по-празни

21

АнонимеН

преди 4 години

В МОМЕНТА СЕ ЧУДИ С КАКВО ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ РЕЗИЛА, ЧЕ ПОДКРЕПИ СТАНИШЕВ ВЧЕРА !!!СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!

20

Анонимен

преди 4 години

Щом имаш пари що не можеш да построиш АЕЦ-а и дърпаш заеми ?

19

Анонимен

преди 4 години

След като държавата е ок и е пъна с кинти,а народа не значи,че тази държава не е на бг народа.

18

Анонимен

преди 4 години

до мрънкащите и недоволните : колкото и да ви се даде вие пак ше недоволствате, утре ше обвинявате Премиера или Президента че не можете да си обслужвате жените! границите са отворени, на влак на самолет и отивайте там където ви харесва. как за толко години не разбрахте че това което сътвориха комунистите, не може да се оправи с десетилетия!