97

Анонимен

преди 4 години

Всичко е въпрос на проста аритметика,но не се споменават цифри,а проценти.Ако съседът ти произвежда 100 броя изделие Х ,а ти 10 броя от това изделие за година и през следващата той увеличи производството си с 3% ,а ти с 5% той ще произведе 103 единици ,а ти 10,5 единици .Т.е. не го достигаш ,а разликата се увеличава.

96

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатапрогноза не мога да дам."Прогнозите" са като "тука има,тука-нема"..То и Тиквата ни проглуши ушите преди евроизборите че щяло да има "яка хакерска намеса от страна на Москва",па като успя да си пробута кандидатите,се обърна:-"Еми немаше намеса от Москва"....та така..Някои същества живеят на гърба на останалите..А нас,останалите,ни дресираха да гледаме САМО в "изборите"..А тия на гърбовете ни си разиграват коня както им уйдисва...."*** народ,слаба държава"!

95

Анонимен

преди 4 години

Бойко е назначен от САЩ със мисия да опразни тази територия до 3 милиона за могат после да я превземат и да я дадат на Израел и Турция.

94

тъп та вдлъбнат

преди 4 години

е тоя е луд за връзване, или наистина си вярва, като в новите дрехи на царя ?!

93

ха-ха

преди 4 години

Единствения гербав *** ,който вярва на Тиквата в този форум е СТРАНДЖАТА! Даже и Тиквата не си вярва като ръси пожарникарски мозък ,но СТРАНДЖАТА е на поста си.Е ,добре че е само един...

92

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен120сериозен е!..Отдавна е доказал "сериозността" си..

91

Анонимен

преди 4 години

До Туй да видишИзобщо не е вярно, че сме на последните места. Начело сме по корупция, липса на демокрация и подобни.

90

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТААко го казваш иронично - добре, но ако си сериозен си за лудница, освен ако не "изпълняваш" обществени поръчки, разбира се.

89

Анонимен

преди 4 години

Много е добре икономиката, парите в бюджета, но пак ще теглят заем. Имам логика.А иначе е ясно с чии бюджет са. Със сигурност не в държавният.

88

ПроСоТо

преди 4 години

"Като външни фактори в подкрепа на икономиката ни той цитира излизането на глобалната икономика от финансовата криза и липсата на миграционен поток по границата на България, "което също е изключително наша заслуга"...?!?!?!....Не разбрах:-"Излизането на глобалната икономика от финансовата криза" било..."НЕГОВА заслуга"?!?!..нема да поставям диагноза!..За тоя психиатрите трябва да въведат ново понятие!

87

Туй да видиш

преди 4 години

Начи всяга година отчитаме ръст, всяка година ни обясняват колко сме добре и колко сме стабилни и как всичко върви по мед и масло и само до 2000 и не знам си коя година ще сме стигнали средното ниво на ЕС.А пък то както погледнеш официалните статистики на ЕС, България навсякъде е на дъното.Водим само по отрицателен прираст на населението и по най ниска продължителност на живота.Ей на това му се казва - Гарантирано от ГЕРБ!

86

На топа топа

преди 4 години

И българите ще са с най-ниски доходи в цяла Европа ,Африка и комай ти и Азия .... тоз човек на луди ли на прави има една администрация и полиция дето са все недоволни, ама им хвърля по нещо и всичко друго е в процес на изселване ,няма кой да му слуша глупостите...

85

седящия бик

преди 4 години

Икономиката на България е в тотален провал.Откакто тоя некомпетентен и глупав човек е начело България,държавата затъва в дългове,корупция и социално неравенство непознато досега.

84

Хитреца Борисов

преди 4 години

Отчита ръст на икономиката. Всичко е ОК.А много ми е интересно какви ще са числата ако от този ръст се извадят инфлацията и всички обороти генерирани чрез обществени поръчки финансирани със пари от евро фондовете?Оппа. Ми то ще се окаже че икономиката се е свила! Къде са ни новите БЪЛГАРСКИ индустриални производства? *** ние нищо не призвеждаме бе. Тук там някоя фирмичка на ишлеме. Че то дори зеленчуците по магазините ни са внос.Но, важното е че има "ръст". Да не се излагаме пред ЕС.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105Любопитен факт е ЗАЩО никоя Бг медия не коментира очевадният блокаж на окономиката и липсата на ръст на БВП за последните 10години??ЗАЩО бе, ***??Ще ви кажа ЗАЩО.ЗАЩОТО всички без изключения са на хранилката наречена еврофондове.Ето ЗАЩО!!

82

Чикън

преди 4 години

Странджа,как според теб внуците на червените са наказали червените?На тия миришещите на прясна евро боя ли им викаш евроатлантици?Цял живот ви лъжат с един и същи номер.

81

Анонимен

преди 4 години

Тоя комедиант дори не разбира какви глупости плещи.Всеки грамотен икономист вижда че Бг икономиката е изпаднала в тежък и необратим застой от 10години насам.Точенето на еврофондове и щавенето на малкото останал бизнес с цел пълнене на бюджета та да има какво Боко да разпределя = краде НЕ Е ИКОНОМИКА !!Естествено това не се учи в Банкянско-магнаурското школо.:)

80

Анонимен

преди 4 години

Да спориш с комунист-социалист и много необразован човек е все едно да искаш от педофил да не става детски учител. Резултата от техния Съветски социализъм е ясен и видим в цял свят. Мизерия, простотия, и надежда , че ще стане всичко безплатно в магазините. То биво простотия ама толкова не бива.

79

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ПАРИТЕ СА НИ В БЮДЖЕТА ЗА РОМОВЕТЕ ЩЕ ИМА ДРУГЕТЕ ДА БАЧКАТ ЗА ЗАПЛАТИ АКО ИСКАТ ДА ЯДАТ ИЛИ ДА ЕМИГРИРАТ ЕС Е ГОЛЯМ ВСИЧКИ ВРАТИ СА ОТВОРЕНИ ЗА БГ БЕЖАНЦИТЕ

78

Анонимен

преди 4 години

Бойко,*** и мутро продажна от цялото си сърце те проклинам тебе и целия ти презрян и крадлив род да стигнете до там ,че да живеете с 236 лева пенсия с колкото преживявам и аз Бойко,запомни едно,не само аз ,но и 3/4 от народа всекидневно те проклинаме и ще те стигне да знаеш!