76

1

преди 4 години

погледнете ,само снимката,и ще разберете,веднага,що за хора ни управляват,имаше ли един представител,от друга страна,така като него с ръка в джоба,те това е съвременния бай ***.

75

Анонимен

преди 4 години

Оставете го Вебер, немски медии излязоха с информация, че спрягат наша Мара Габриел за външния министър на ЕС! Срам и позор за всичките европейски политици, ако успеят точно там да я турят.

74

Анонимен

преди 4 години

До 70: Добре поне,че ти си разбрал,това,което мат'ряла още не проумява,че всички тези "еврофондове",са подкупът,който се дава, от западните господари, на колониалната администрация,за да държи мат'ряла в полуживо и немислещо състояние,докато Територията се ползва от господарите?!Щото мат'ряла отдавна е спрял да мисли...той само проблейва отвреме навреме!

73

мак

преди 4 години

Тия двечки са един дол дренки, едната с радост ще приеме нелегални, другата искаше да стане евродепутат, но всъщност нямаше желание, щото ламти за по-висок пост. Еднакво отблъск....ащи са.

72

Ха-ха

преди 4 години

Извън БГ Баце е твърд колкото ...мека китка.На практика няма случай да не е предал интереса на България в услуга на Началниците.Впрочем сам се похвали как дисциплинирано е гласувал против Орбан...А Орбан е яркия пример за България-какво трябва да се направи,за да оцелее тази държава!!!

71

Василев

преди 4 години

Знаете ли кога ще видим Шенген, ако е избран Тимерманс за председател на ЕК???Кога евреите се върнат от жътва!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Я-а!Скопения пръч имал цели две кози?!Сякаш някой го пита,какво имал той!Освен това искаше да ви докара емигранти,за да ви "облагородяват" и вие вместо да я обесите си замълчахте!Сега ще ви "облагородява" чрез внедряване на ЛГТБ,джендеризъм и какви ли не "изми",за такива произведения на политически клизми,като вас...МАТ'РЯЛА!

69

Анонимен

преди 4 години

е как няма да е твърд, като левите са си меки души

68

???

преди 4 години

Ко прайм сега тъпчо - избраха Тимерманс!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Тиква що се Пери като никой не *** за слива.Станишев поне стана човек но от теб нищо не става освен пожарникар и милиционер.

66

Анонимен

преди 4 години

Онази английска оивца Тереза Мей сдаде багажа, Меркел я хвана треперушката, така че сега парада се командва от Макрон. А той не долюбва Борисков, заради "пакета мобилност" Така че ще стане интересно.

65

Василев

преди 4 години

Възможно ли е да си премиер, да контролираш държаната администрация и всички служби и след десет години, да излезе от медиите , че се крадат еврофондове и се правят къщички за гости, говорим за стотици и хиляди къщички за стотици милиона евра, които са усвоени през годините и някои вече са собственост и узаконени ,след пет години по европрограмата!?Или това е подарък за тази администрация, която придвижва по-големите проекти за милиарди към ДПС,Домуса и Пеевски, или Бойко е изгубил контрол!ЦРУ

64

Аз

преди 4 години

Нямам думи вече - това нищо 10 г опростачва държавата - срамувам се и за тези, които го подкрепят!

63

Шефа

преди 4 години

Ха,ха,ха...Борисов пак се навря в задънена улица!Продължава да подкрепя отпадналия Вебер!Ослушай се и се огледай Бойко , ще те сгази влака!

62

Анонимен

преди 4 години

Я,оСвинчения изразил "собствено" мнение!Вие вярвате ли?Ако вярвате,значи ви е оформил окончателно,като магарешки мат'рял,демек,от мат'рял сте се издигнали до магарета,което означава,че я ще станете пЛезидентин,я депуТкатин.Щото оСвинчения многократно е изразявал мнението,че чака "шефовете да се разберат",което означава,че шефовете са навили пружината му да "изразява собствено мнение",което са му наложили.А вие,мат'рялци вече отдавна сте свикнали да нямате собствено мнение!Абе,мат'рял!Ха-ха

61

ай сиктир

преди 4 години

Пфу твърд, ако не беше жалък щеше да е само смешен.

60

Анонимен

преди 4 години

Още ли не е разбрал, че Вебер вече няма подкрепа от никого? Гюро Михайлов отсекаде...

59

До Василев

преди 4 години

Тя подкрепата и сега е толкова,но за хатъра на евро фондовете ДПС го държи на власт а БСП е на концесия.Докато ЕНП е водеща,Борисов ще е на власт а България ще е Колумбия на Балканите

58

Василев

преди 4 години

Кой иска да се хване с мен на бас, че само след една, две години подкрепата на българския народ за ГЕРБ ще бъде съизмерима с тази която в момента има СДС и НДСВ, а именно 0,01%!И Борисов ще разправя както Костов, че българския народ не го е разбрал, а той строил,строил и построил нова модерна България, така както Костов се хвалеше че направил най-важните крачки, за страната, когато се преструктурираше икономиката от държавна планова към пазарна!Който краде от народа отива при Костов и Царя!ЦРУ

57

българин

преди 4 години

Стига си дрънкал глупости.Европа не ти е България,та на глупостите ти някой да се връзва.У нас само инфантилите ти се възхищават.