56

Каратанчева

преди 4 години

Може ли да каниш 17 годишно дете на срещи и да не те съдят за педофилия,може ако си Бойко Борисов

55

БОРИСОВ ТВЪРД...

преди 4 години

Това ми напомни за един виц.Две *** тръгнали на дискотека и на пътя им една диapия.- ***, накъде? Попитала тя.- Отиваме на дискотека.- Може ли и аз да дойда с вас?- Не, тука сме само твърди пичове!.........Та така и нашия..... твърд пич!

54

Бай Ганьо

преди 4 години

Че кой обича Корнелия...никой.Въпроса е ние като народ, дали ще оцелеем....

53

Василев

преди 4 години

Бойко , *** си с мир, ти си срам за България,за ЕС и за ЕНП, твоята партия е обсебила държавната администрация, краде еврофондове и си прави къщички за гости с престъпниците, твоите кметове рекитират бизнеса, така както Ральо Ралев действаше в Пловдив!Бойко, *** си с мир, ти или не контролираш корумпираната шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация или прикриваш злоупотребите!Бойко,*** си с мир, каквото можа направи, оттегли се за доброто на българския народ!Майк Григъридж!ЦРУ!

52

Анонимен

преди 4 години

Кораб с наркотици за над 1 милиард евро е арестуван във САЩ който е пътувал за Европа,пита премиера,загубите от държавния бюджет ли ще ги покрием ,така както ще покрием загубите от проваления летен сезон

51

ЕУците шга чъфът!

преди 4 години

Weber си е тъкач...демек ще има да ги разтяга нишките, разтяга дорде се скине. Юнкеристът си бе поне от класа наследник на пионерската им фажизидка юбералесна организация на които членове им се клатят краката в секаш праат ламбада в Алпите по склона към поляните с кравите

50

Анонимен

преди 4 години

Царя им каза истината,да си сменят чипа и те взеха ,че се обидиха,това само доказва ,че ако искаш да обидиш някого най лесно е като му кажеш истината.Чиповете другари се подменят във училищата,там където комуноидите смениха чиповете на няколко поколения,българските училища са поточна линия за създаване на руски роби

49

ТринитиСланинитиШебе

преди 4 години

слух се разнесе че Европейската униа и нейния депт по Спасение на гладуващите, че ще изпратят с УанУейТикет от България в гладуващите райони на Африка един брой ТринитиСланинитиШебекцинити. Премиерът веднага е дал двамa министри от неговата квота. За третият се надцакват наши гладуващи и един от лидерите на Кирпич Гей

48

дедо Ташунко

преди 4 години

Нито Вебер, нито Цимерманс, късно живееш Боко. Макрон ще наложи тази нощ техния кандидат Мишел Барние. А нашите "кандидатки" са само за пълнеж. Утре всички ще знаем, предстои тежка и безсънна нощ на висшите политици, които си връткат игричките. За нас никой не го е еня. А от боко (последна 28-*** дупка на кавала в ЕО) нищо не зависи.

47

Бай Ганьо

преди 4 години

Баце е карикатура на българския народ!За 30г. "преход" едно научих че не ставаме като народ, щом избираме *** да се прави на велик....Все пак отчитам нискачта избирателна активност и мъртвите списъци.

46

Анонимен

преди 4 години

Щом иска Вебер, да държи за него до край. Да не излезе накрая, че са направили някаква тъмна сделка и ПЕС, макар че загубиха, да излъчат кандидата за председател на ЕК в разрез с всички демократични правила. За всичко това е виновен Макрон. Това момченце е един комплексар, който постоянно иска да се налага над останалите, а не се вижда колко е слаб и неадекватен.

45

Анонимен

преди 4 години

Баце, ти си от кибиците бе, кви козове кви пет лева

44

Анонимен

преди 4 години

Този нахалник и измамник Радан Кънев опозори ДСБ и гласувал срещу Вебер.ЕНП да изхвърли това *** или ДСБ да се изключи .

43

Анонимен

преди 4 години

Защо не беше толкова твърд, когато трябваше да отстоява националните интереси на България? Продажник.

42

Кимон

преди 4 години

Е,ако не първи,Вебер ще е втори по ранг-председател на парламента.Борисов владее всички,защото първо владее себе си.Вродено му е.

41

Анонимен

преди 4 години

Нямат си ОП "Трите Златки" със златните пръстчета за подкрепа.

40

Анонимен

преди 4 години

Боце най-обича да подкляква на европейски лидери,стига да не му развалят далавера вкъщи.

39

Гледна точка

преди 4 години

Не може да се влезе в един нормален диспут!

38

Анонимен

преди 4 години

Твърд ли? От ден на ден омеква и се разпльоква във всеки смисъл на думата....

37

Анонимен

преди 4 години

Борисов пак говори глупости или така са му наредили от "Козяк".