96

Анонимен

преди 4 години

Ех Вебер , Вебер !Днес 109 медицински сестри , лекари и медицински персонал подадоха молби за напускане от Видинската болница .Боко ще ти ги покаже .

95

Анонимен

преди 4 години

За Меркеловата що не пишете бе?!?!Днес казаха по италианското радио че Строна Маркуца е хоспитализирана. Била напълно сдухана.

94

БАНко

преди 4 години

ОТ УТРЕ ПОСКЪПВАНЕ НА ТОК , ПАРНО И ТОПЛАТА ВОДА !!!ГАРАНТИРАНО ОТ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!

93

V

преди 4 години

Тези хора не трябва боко да ги ПРЕДЛАГА,защото той закара България на последните места по всичко .Тези хора трябва да ги избират европейските народи .В този смисъл герб е антинародна партия,с20 % ддс и10 % данък печалба и мрз от 280 ? за народ който изчезва. Тимерманс иска 1000? мрз и народите от източна Европа биха подкрепили него ,а ЕНП предлага нищо да не се променя за да се разпадне ,,съюза,, Трябва на избори да се избира и човека и водената от него политика както е в САЩ ,Швейцария и водещи

92

Анонимен

преди 4 години

Всъщност, заглавието би трябвало да е - ,,Туск предложи Тимерманс начело на ЕК!"

91

Анонимен

преди 4 години

Тикво , твоя Вебер излезе както онзи прецакан президент Цура Цачева !Никой не иска партийната комунистка в Плевен , ти за президент я слагаш !Тая с магарето мина при Плювньо ! Свършен си за България ! *** !

90

БГ

преди 4 години

7 от 10 тука не сте гласували на Евро изборите какво ви интересува какво става в ЕС ? Ще си говори каквото си иска и ще прави каквото си иска Борисов

89

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов и разбирач по всичко моля да се огледайте се в едно огледало и ако Ви записват изслущайте какви простотии говорите ежедневно и ако имате достойнство което Ви е мнооого чуждо взвемете и ни освободете от вашето присъствие занапред. Много е жалко и гротескно това което говорите и вършете досега и и занапред. Живота не е е само магистрали които да развявате пред носа на нормалните хора останали в тази изстрадала държава.

88

българин

преди 4 години

на това му се казва "политическо решение" ! "някой" "някъде" го е нарочил да е той! Всичката "политика" на политиците е такава! Няма "конкурси" за кадърност А просто някой го посочва! Ми за това не се вярва на политици! Сметки и договорки за сметка на някого или нещо! ***! И на тоя търтей времето изтича в "политиката"! -:)

87

Стратег

преди 4 години

Както бех писал и преди, Бойко откакто е "Борисов 3" нема верен ход;))) Има управление, което е просто едно функционерство и кражби. Особено глуповато бе постощнното му говорене за великият "шшшшпицен кандидат" на ристиен-тиквократите. Какво с еоказва, на практика? В Европа реално има паритет между ПЕС и ЕНП и Бойко ще трябва да води преговори с Корнелия, наесен;))) Кофти ситуация, наистина;))) Единственият изход е оставка и нови предсрочни парламентарни избори;)))

86

Анонимен

преди 4 години

Наддава за куц кон, а и държи в ръкава две кози! Как ли се забавляват с този *** "партньорите"? Много удобен - купува тенекии на безумни цени, гласува както му кажат, само срещу потупване по дебелия врат.

85

Анонимен

преди 4 години

Мда, лошо, чак Меркела се разтрепера от яд.

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе *** ше го изметем като 2и2 и после кой да турим кажи, всички са марионетки на някой.

83

Анонимен

преди 4 години

Той имал козове!!!!!! Кристалина????? Мисли си, че думата му тежи...

82

Анонимен

преди 4 години

До всички хленчовци!Щом само стоим,хленчим и се оплакваме от такива като Тиквун и бандата му,ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ УЧАСТТА И ВИНАТА НЕ Е В НЕГО,А САМО И ЕДИНСТВЕНО В НАС,САМИТЕ!ЗАПОМНЕТЕ,ХЛЕНЧОВЦИ ---В НАС САМИТЕ!!!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Чичо Тиквичка изглежда гротескно в Брюксел.

80

Анонимен

преди 4 години

Немците са фашисти не трябва да им се дава власт, докараха Европа до 3 национални катастрофи. Марин льо Пен трябва да е шеф на ЕК или Орбан. Боко ако не го беше страх, че ще падне от власт щеше да напълни тука с геове и афтанистанци иска му се ама и кокала не ще да пусне.

79

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Той имал 2 коза в ръката си, нещо като "Коз, коз, 2 пешки метър"... и накрая пак валат...

78

Анонимен

преди 4 години

Все едно че нещо зависи от необразования Бидон.

77

Анонимен

преди 4 години

сваляй тоя тиквeник!!! БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ !!