116

Честен

преди 4 години

Е, за това народа е казал:Пази боже от човек *** на висок пост!

115

маказа

преди 4 години

Едно море имахме като бизнес,вече го нямаме.Какво ще кажеш,Ангелкова? Дяволска работа!

114

Гoшу

преди 4 години

Тоя тoлуп ще го би е бае Тоше по управление

113

гп кулата

преди 4 години

до 126абе ти ненормален ли си или си от тия дето накрая за годината му меткат кинти от "излишъка"?

112

гп кулата

преди 4 години

нещо е омекнал, следвайки новините тази сутрин...

111

Waffen SS

преди 4 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !""Днес е 1-ви юли.От днес скачат цените на тока, парното, топлата вода ... и всичко останало.Честито !""Няма как да отговоря :"Мерси да ви се връща",защото разни поскъпвания следват толкова редоовно ,като минутната стрелка на часовника ,която обикаля циферблата

110

Waffen SS

преди 4 години

"Борисов твърд, кандидатът на ЕНП Вебер трябва да наследи Юнкер"Дали някой обръща внимание на нашият смехотворен мин.председател,като знаят неговата пословична сервилност.Предполагам,че е застанал пред огледалото и с назидателно вдигнат пръст ,е казал с твърд глас "Вебер на даследи Юнкер"Образът в огледалото е кимнал с разбиране,в знак на съгласие

109

Анонимен

преди 4 години

Батман така е надул перките,като че ли от него зависи кой ще бъде избран.

108

Велчев

преди 4 години

Боки пак удари гредата с Вебер, пак заложи на куц кон.

107

Iozeff

преди 4 години

До обективенКанят го за да се посмеят!

106

Тренировката е важна

преди 4 години

от историята е известно че нашите най-голями герои,са провъзгласени от Народа наш защото смелите жени и мъже са загинали за свободата ни.В днешно време има нагласа Бойко да не бъде приеман за герой защото има реална опасност да го пратят за бира по вифи файла на АлоТелВан-ето.Но е редно докато Бойго е жив да се направят няколко репетиции как и колко да тъжим в двата варияната:зариване или на скарата, след което специялисти да кажат как да плачем с кво да се облечем и кога да започне веселото

105

Настоявам

преди 4 години

Нарушилите от чл. 399 до чл. 405 макар и в запас да бъдат приведени под отговорност от ВП...

104

ВА

преди 4 години

Чл. 399 до чл. 405. От Военния кодекс. Настоявам за арбитраж по военен закон. В условията на мир не съм нарушил нито един член, в условията на война не съм нарушил нито един член, а съм спазил всички членове до един ... такива каквито са били преките и непреките ми заповеди и нареждания според закона и професионалната ми етика.

103

обективен

преди 4 години

Борисов е международно признат политик, канят го на срещи, конференции, събрания и форуми. Навсякъде е ценен и присъствието му е желано, а мнението му - уважавано. А Корррнела стои на тъч линията и се облизва като гладна лисица. И обвинява БеСеПеТо :=)

102

Френски доктор

преди 4 години

До Анонимен 116:Ми по живо и по здраво им! Къде ще идат - да бършат старчески *** на запад за няколко долара повече? Щото без лиценз и език това ги чака. На голяма далавера ще са, няма що...

101

kukla

преди 4 години

Наш Бойко яко се е изказал. По германските новини се комнтира, че Меркел е в изолация в собствената си партия, мнозинството нейни партийни другари са й казали да си гледа работота с предложения социалист. И на ниво ЕНП също масово изолират меркел, като наш Бойко се цитира едва ли не като водач на въстанието срещу Меркел и Туск.

100

КараКанчева

преди 4 години

Другарю Борисов комунисте мой, неразбралко нищо !Я свърши поне малко нещо в тази безсмислена разходка .Попитай защо Македония и Албания няма да са в ЕС ?

99

Чочо

преди 4 години

До 119-Бойко е вожд.*** си моето момче щом само в една дума правиш две грешки-не се пише зберът ,а сберат . Учи се да не останеш *** като *** от "Под игото".

98

Анонимен

преди 4 години

До Бойко е Вожд!Не се хаби,медиите са купени отдавна.

97

Бай Ганьо

преди 4 години

Брей то наистина нямало свобода на медиите.Жалка работа, трият се коментари които дават що годе представа на простолюдието.Надява се все пак когато станем 4м. една частица от вас да се сети че не са роби.