95

Саманта Габриел

преди 4 години

Това е моят Президент! Гордея се с него. Истински българин ! Милее за родината за разлика от всички останали продажници.

94

Анонимен

преди 4 години

Радев за пореден път доказа, че е кремълски парашутист.Този е най-голямата опасност за националната сигурност на държавата !

93

Анонимен

преди 4 години

Тоя какво прави в България ???Да си взима чемодана и направо в Москве.

92

Анонимен

преди 4 години

Чудя се на волското търпние на българския народ да търпи крадливи *** да го управляват, начело с Дръндарският римлянин....

91

Само питам

преди 4 години

1. Лицето Радев българин ли е по произход или етнически руснак?2. Лицето Радев български президент ли е или руски генерал-губернатор?3. Лицето Радев български офицер ли е бил или е офицер от руската армия?

90

Анонимен

преди 4 години

Истината? Взривената църква Света Неделя в София, трудовите лагери и хилядите избити българи, откраднатите архиви на България, 50 години комунистическо робство наложено със сила, изнесеното злато на България в Русия...Още истини искате ли, г-н Решетникоф фааатмак?

89

Leko

преди 4 години

Добри изказвания на Президента. Ако е истина казаното от него, покупката на самолетите с орязани бойни възможности се е превърнала в самоцел за правителството.Но да не дава Господ да ни потрябват самолети и да гинямаме ...

88

Радев жалък...

преди 4 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

87

До Р.Радев за смях..

преди 4 години

Сикаджията Бойко Борисов да ти отговори

86

Р.Радев за смях...

преди 4 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото фаатмака Радев !

85

До ЧОВЕК ОТ НАРОДА

преди 4 години

Русия ли организира атентата в Сарафово, бе galfon ?:))))добре,че си прочел колко лоша е Русия и колко мирна е Америка,та да има какво да скърцаш по сайтовете, смешен папагал..а на войната между руснаци и японци й викат Втора световна, glupako!!!!!

84

ЧОВЕК ОТ НАРОДА

преди 4 години

-Румен Радев: Отношенията с Русия трябва да почиват на истината, не на благодарността - А ИСТИНАТА Е:Русия е държава окупатор която напада всички съседни държави и краде територии от всички. Като се почне от северните японски острови и се стигне до Украйна и не руски Крим. Поддържа терорите . Кой направи атентата в Бургас? Самата държава стои зад тероризма със Скрипал, свалянето на пътнически самолет над Украйна.ВИЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ТЯХ ЛИ ПОДКРЕПЯТЕ?

83

Анонимен

преди 4 години

Тези са луди, 1 млрд лева за бойни самолети, са какво са им? С кой ще се бият? За бедна, малка страна като България това са много пари. Интересно кой е бил подкупен от амеиканските производители на оръжия и с колко пари за да подпише тази сделка.Стимулират печалбите на американските производители на оръжия, които тероризират целия свят и създават неописуемо страдание за милиони хора в името на печалба и ограбване на ресурси чрез империализъм!

82

Анонимен

преди 4 години

Комунистическият режим по съветски модел не е мръдвал от България. Резидентът е нагледно доказателство за това! Срамувам се безплатно от него и от Тиквоний....

81

aa1830

преди 4 години

Еми аре бе Радев, дай да почиват на истината ама ти освен да изпълняваш заповеди друго не умееш - руския поп като ти тропаше по масата нищо не му отговори, ами премигваше като плъх у брашно.

80

D

преди 4 години

На измитите мозъци и американски *** не им харесва Радев, защото говори истината! А не като предишния президент, който каза че американци ни освободили от турско робство!!! Радев е най-добрият президент, който сме имали до сега! Дерзай човече, живи сме истинските българи!

79

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че перестройката не свърши работа и социализма си продължава в частен вариант.Влиянието на Русия си остана и демокрация няма а има пак диктатура.Е няма лагери но е финансова и монополна диктатурата.Който се усети навреме избяга,който остана в БГ изгоря.На власт са си пак онези дето си бяха и преди 1989г.

78

Анонимен

преди 4 години

Отношенията ни да почиват на истината. Истината за руските лидери е проблем който се решава със всички възможни средства.

77

Анонимен

преди 4 години

За ако по форумите също ли дават копейки? Нивото вече е дълбоко в тинята.

76

Анонимен

преди 4 години

Самолети не ни трябват имаме си,виж ракети с-400 може да си купим както правят турците.Не са будали те,хитри са турците и затова американците подскачат.