115

Реалист

преди 4 години

Ами истината е, че Масква винаги се е държала като господар с роб.

114

Българин

преди 4 години

Сричкоговорещият злобен наглец прехвърля границите:1. "За мен България винаги е била на първо място". Но нали твоята партия искаше да заличи България правейки я съветска република!2. "Много пъти съм рискувал живота си за нея". Че в колко битки си участвал защитавайки България? Нямаш срам, случайнико!

113

Радев е на хранилка

преди 4 години

Грипен Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

112

Анонимен

преди 4 години

Открито писмо до Радев:Радев, кой български войник не е рискувал живота си за държавата !?Радев, кой български гражданин не рискува живота си всеки ден за да има за армията !?Радев, престани с твоя самолобизъм, че ставаш противен за всеки български офицер и войник !

111

Бойчен Газаков

преди 4 години

Навсякъде нагъзен и всякъде приет.Светъл пример за Фатмакоф!

110

емиграция

преди 4 години

Защо бе, г-н президент си толкова заблуден? Няма шоу в едно нападение на Турция , Русия , Сърбия срещу България. Чети бе, н....ко историята на РОДИНАТА, но не историята на ЛЕНИН< СТАЛИН......Брежнев, Черненко и др. старци на СССР-то. Чети бе .....Отвори си очите най-после , че си президент на Европейска БЪЛГАРИЯ, а не руска ***. Язък , че си толкова млад, а не можеш да мислиш, като демократ от 21 век.

109

ГРИПЕН ФАТМАКОВ

преди 4 години

"Пази Боже, сляпо да прогледне" - е самобитна нашенска поговорка, която заклеймява човека, издигнал се по волята на случайността, самозабравил се, отричайки се от своята същност и отдаден на високомерие, алчност и егоизъм.

108

Анонимен

преди 4 години

Радев - откровен лобист на проруската опозиция и руската диаспора, русофил-фундаменталист, прикрит антиевропеец, ненавиждащ българските партии, приворен лъжец и опасен за националната сигурност !

107

Анонимен

преди 4 години

Плосък като казармен плац, черноглед, злобен, отмъстителен, притворен, типичен кремълски парашутист...на челото му е изписано !За втори път повтаря, че бил рискувал живота си и стана още по-противен.Унизително за един истински български офицер да се изтъква така безочливо.

106

привет от Германия

преди 4 години

Радев е пишман пилот щом сравнява Грипен с Ф 16 блок 70

105

Анонимен

преди 4 години

Ако ББ не беше издигал кандидатурата на Цецка Цачева това недоразумение нямаше да виси по телевизиите сега.

104

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

103

сас

преди 4 години

Горд съм, че имам такъв президент.

102

СССР

преди 4 години

Говорят срещу Радев без никакви аргументи...смятайте каква пасмина са тия хора, по цял ден коментират срещу президента. Ако повечето хора са такива, по-добре тая държава да се заличава...

101

привет от Германия

преди 4 години

Ако отношенията Ви с русия трябва да почиват на истината , тогава поради много причини не трябва да имате никакви отношения с русия - " освободиха ви " от османско владичество за да ви поробят , през 1944 г. ви окупираха без да сте им обявявали война , избиха интелигенцията ви , ограбиха ви държавата ! Ако се причислят и отношенията на русия с другите и съседи ,то в никакъв случай не трябва да имате взимане-даване с русия ! ЕС ,САЩ и НАТО са вашите истински приятели !

100

Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

99

Анонимен

преди 4 години

тоест, радев казва, че трябва взаимно уважение а не подмазване и навеждане в отношенията ни с русия и това го прави кремълски агент?

98

Анонимен

преди 4 години

Решетников да праща Радев в Донбас. Там ще е по-полезен за Русия.

97

Анонимен

преди 4 години

Тоя са го вербували отдавна и сега го водят като куче на къса каишка да лае.

96

Анонимен

преди 4 години

Имаме някакъв напредък. До преди известно време кирилицата беше написана от Ленин...