15

Анонимен

преди 4 години

Ама как нарита травестита Цецка.И понеже рейтингът му е 3 пъти по голям от на предишния *** и на сегашната мутра взети заедно - грберските *** само да го зърнат и се надрискват.Дрискайте на воля-сигурен съм ,че Радев ако поиска още 2 мандата може да изкара.Аз и моето семейство пак бихме гласували за него.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен7Така е.И?Сега трябва да се казваме задунайска губерния ли?

13

Анонимен

преди 4 години

Радев за Русия и за БКП/бсп - или само добро или нищо !Радев за България и за Правителството - или злостна критика или бойкот !

12

Анонимен

преди 4 години

Светите мутри Тиквата и Льотчика са дали съвременната култура на България. Тиквата не може да чете, а Льотчика не може да говори. Те двамата са най-важните фактори в балканската култура.

11

Този си е Оръфляк

преди 4 години

Хайде "Пъпката" пак изпълзя от фосила. Абе направи си партия, спечели изборите и като станеш премиер, покажи какво можеш. Сега си в сянката на *** и нищо не зависи от теб.

10

в Русия

преди 4 години

така или иначе говорят монголски. Всичките са с дръпнати очички азиатци, ама много им се иска да са европейци. ДНК-то обаче показва друго

9

оставка на Радев

преди 4 години

Клепоухия ни президент е предател русофил. Трябва да бъде свален от власт и съден за държавна измяна

8

гюро

преди 4 години

г-н ПРЕЗИДЕНТ, ако истината за избитите от комунистите 30 хиляди българи и то от най кадърните и то бяха избити по време на окупирана България от червената армия, то тази истина ще създаде пропаст между руският и нашият народ. въпреки ,че руснаците не са живеели по ДОБРЕ от нас по време на комунизмамоля ВИ мислете когато говорите

7

конгречулейшън

преди 4 години

Кога чуете Баце да говори английски, руски или нещо различно от български, тогава коментирайте Радев. Като видите Баце да пилотира самолет, тогава коментирайте Радев. С една дума- те са напълно несравними !

6

Анонимен

преди 4 години

Щом отношенията ни с Русия ще почиват на истината, първа и ОСНОВНА ИСТИНА трябва да бъде:1) Ако не беше Русия, нямаше да има България, а щеше да носи името Румелийска кааза, Булгаpистански вилает, или нещо подобно!Всичко друго, са празни прикaзки

5

Комуняга

преди 4 години

А Б.Б.не е ли бивш ***?Не пишете глупости,"демократи"!Ха,ха,ха!

4

Руми е много ядосан

преди 4 години

Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

3

Анонимен

преди 4 години

Ох горкия голяма мъка са му тия самолети. НАТО, ЕС, Ф16, ревете ***

2

Хах

преди 4 години

Бойко, мачкай , Бойко !

1

Анонимен

преди 4 години

Каква истина от ***, скрий се бе