35

Румен Грипена

преди 4 години

Още не може да се примирие факта , че се размина с провизията за Грипените ......

34

Гледна точка

преди 4 години

Кога чуете Баце да говори английски, руски или нещо различно от български, тогава коментирайте Радев. ________________Важно е колко езика говориш, но по-важно е като говориш какво казваш. А "Зеленият пъпеш" с две заучени фрази се е отъркал у дипломатите.

33

Огнян Минчев-цитат

преди 4 години

Президентът Радев е сериозно изостанал с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, няма да може да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен и така постепенно се свлича към своя крах...

32

Анонимен

преди 4 години

Радев да спре да се излага.Руснацитезнаят за лицемерието от миналатагодина.Документа е наличен.От АБВ гоказаха.С това си действие е много долно да се правиш на добър с руснаци.Ако им познава психиката,ще разбере ,че го ненавиждат,колкото баце,койтоси тръгна арогантно безвреме от Москва.Сбъркал,оправяш имидж,катоЕрдоган.Всеки ден се излагаме.

31

Анонимен

преди 4 години

.........И България е дала духовното начало на Русия - така, както го твърди акад. Дмитрий Лихачов и писмеността, и православната вяра, и старобългарския църковнославянски език", посочи.........Президентеее, резиденте, кого клатиш, кому говориш тези глупости, руската историография тези неща ги знае повече от 100г., е и ?! Ако ги признаят официално русите тези исторически истини, то русофилите в страната ни ще се увеличат с 1-2 млн. Но не, те си шъшкат сърбите за мекерета, ние ни им трябваме.

30

Анонимен

преди 4 години

Радев е национален предател, предлага се на руския поробител. Радев, предател. Радев изменнико, ти не си българин повече.

29

кремълска подводница

преди 4 години

Грипен Радев се оказа един дезертирал генерал в ролята на кремълска подводница !

28

Анонимен

преди 4 години

Забранете часовете по История и след 20 годин нещата ще се получат.Царя каза,смяна на чипа,това не се хареса на ДС и КГБ

27

Анонимен

преди 4 години

Герберасти свещи да ви палят Бокич ,душата през дирника да ти излезеТая с косата да ви почва наред че сте много ваща майкаГерберасткаБурени на Гробовете да ви растът 02916

26

Рик

преди 4 години

До 20Колко ???Колкото сега е отива в Канада!

25

Анонимен

преди 4 години

Децата на всички русофили са в Америка.Да ти пикам на Русията смотана.

24

Анонимен

преди 4 години

Каква благодарност, бе, плащай вреди.

23

Анонимен

преди 4 години

Но да са 300 милиарда долара, руската тоалетна хартив наречена рубли не щем.

22

Анонимен

преди 4 години

Истината е че ни заробиха за 45 години и сега ни дължат 300 милиарда вреди.

21

Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

20

Анонимен

преди 4 години

Да ни платят тогава вреди за 45 години руско робство. 300 милиарда.

19

Анонимен

преди 4 години

Радев повече няма да го канят в Русия и интервю дори нема да види по-руските медии..Видяхте ли Пламен Пасков как го няма вече по-руските медии - защото им разби всички славянски доктрини..

18

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

От такива "русофили" като Радев Русия ни обърна гръб за дълги години ...Пише се русофил, а се представя като натовски генерал.Уж обича Русия, а даде инициатива за закупуване на излишни скъпи самолети в бедна България, които беше ясно, че ще бъдат купени от САЩ по заповед на Вашингтон ....Русофил ли е Радев или криейки се зад образа на приятел на Русия всъщност подпира едно антибългарско, антиправославно и антинародно управление обслужващо ционистки интереси ?По делата ще ги познаете ...

17

Анонимен

преди 4 години

Колко тона злато ни струвашие "освобождението", ***

16

Анонимен

преди 4 години

Ама как нарита травестита Цецка.И понеже рейтингът му е 3 пъти по голям от на предишния *** и на сегашната мутра взети заедно - грберските *** само да го зърнат и се надрискват.Дрискайте на воля-сигурен съм ,че Радев ако поиска още 2 мандата може да изкара.Аз и моето семейство пак бихме гласували за него.