260

Анонимен

преди 4 години

Ай честито на печелившите! Какво ли има тук за да привлича инвестиции? Инфраструктура - максимум 2 години от направата и се руши, администрация - шуробаджанащина - неспособна на нищо друго освен дребен рекет, квалифицирани кадри - кучетета които обикалят прд УНСС не са решили, не са завършили и те едно "вишу"! Какво да се чудим защо Турция!

259

Мдя

преди 4 години

Аз ти дадох вече пример. Абе радвайте му се там на Боко, щом дотам стигат стремежите и амбициите ви. Важното, че фрау Меркел го прегръща и папите го галят по главата. За Путин ще е Северен поток 2 и чисто нов завод на Мерцедес, за Ердоган новия завод на Фолксваген. По-звучен шамар и оценка за България едва ли може да бъде даден.

258

БГ

преди 4 години

Ми я провери защо страните извън ЕС могат да дават по голяма държавна помощ

257

Мдя

преди 4 години

Пред "европейска" *България на Плeвню и Боко, Германия предпочита да инвестира в Русия и Турция - само тази година завод на Мерцедес в Русия и сега явно Фолксваген в Турция. Гасете лампите и закривайте!

256

БГ

преди 4 години

Ти Баце Баце не го мисли той има да печели още 3-4 избори пък вие тъпите русофили се радвайте ,че завода ще е при фесляците

255

До БГ

преди 4 години

*** идея нямаш какво е "държавна помощ" и какво гледат от ЕС. Само ще ти дам пример с Ryanair, които избират летища, ако общините наоколо са съгласни да дотират полетите. Това правеха Пловдив, Бургас и десетки забутани летища в цяла Европа.

254

гого

преди 4 години

Баце Баце, баба ти от швабия ти се изплю в очите. Смеххх и скръб. Ердо дето го плюете че станал русофил ви го намъкна двоен, честито гербаджии....и Томата и Поетесата да пишат оправдания за някоя телевизия

253

БГ

преди 4 години

*** парите които може да дадем за финансиране на проекта е ограничен и се проверява от ЕС върви се обеси ти ,че като ти гледам акъла и емблемата на автомобилен производител няма правим

252

Мдя

преди 4 години

Е, сега ще обвинят Радев, *** нали си подсигури изкупителна жертва в случай, че омаже гащите. Още като прочетох, че той е водещата фигура в преговорите предстоящото фиаско ми беше ясно.

251

Анонимен

преди 4 години

Няма бизнес, който да не е мутренски, и който да избере клоаките ЕС и още по-малко - България. Нормалният бизнес бяга от потъващия Титаник, какъвто е Европа.

250

Мдя

преди 4 години

Ако пред ЕС членката България, Германия избере Турция на Ердоган и Боко и *** трябва незабавно да бъдат обесени! Значи имаме 2.2 млд. за американските кошници които ще са ни само разход, а нямаме няколкостотин милиона за привличане на крупен инвеститор който води работни места в България! Всъщност Германия и със Северен поток 2 и сега с Фолксваген доказва, че гони икономическите си интереси. Нашите продажници от "автентичните" , шайката на Боко са за разстрел!!!

249

Waffen SS

преди 4 години

До 24466 Е, как нима се съмнявате в това.Тома Биков,този интелектуален колос,вече загрява край входа на някоя телевизия да внесе своя забавна трактовка и още по-забавни обяснения по случая, а пред друга тръпне в очакване другият интелектуален стожер на ГЕРБ,незабравимата специалистка по политология Десислава Атанасова.Ето такива като тях управляват България

248

Край

преди 4 години

Едно време ни учеха че най-голямото богатство на една страна са нейните хора. България хората си губи. Всичко друго се оправя.

247

24466

преди 4 години

Сигурно Р. Радев ще изкарат виновен сега.

246

Waffen SS

преди 4 години

Като гледам каква е останало от индустрията в България, след все още не свършващият преход може ситуацията да се характеризира с една народна поговорка:"*** няма, гайда иска", но може и една друга "Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак"

245

Анонимен

преди 4 години

България не може да бъде никакъв конкурент на Турция. Разликата в класата и мащабите е огромна. Тук могат да дойдат само по други причини, неикономически.

244

Петю

преди 4 години

Ами нормално да е в Измир-първо с кораби се докарва наведнъж оборудването,после готовите коли пак на кораби към Италия,Франция,Испания и където си искаш,трето тука ако искат от Фолксваген кожени салони за колите кой да им ги направи на местно ниво не знам,да не говорим и колко коли се купуват в самата Турция само нови така че нормално да е там завода

243

Krom

преди 4 години

Междувременно, не открих сериозна медия - немска в това число, която да твърди подобно нещо. Интересно? Да не се окаже, че VW не знаят за решението си? Това не променя което съм писал по долу, но защо такива като Ройтерс не го пишат? Само по себе си е доста съмнително.

242

Паисий

преди 4 години

Ама как така в Турция?!?! Нали Президетна се биеше в гърдите, че е негова заслугата за да строят завод у нас!

241

Аналлибераст

преди 4 години

Няма как Бойкова България да спечели какъвто и да е проект. Нито население има, нито икономика, нито правителство, което да подкрепи проектите. Не съм изненадан, че VW ще иде в Турция. Изненадан съм, че изобщо споменават България.