14

Анонимен

преди 4 години

У нас свободата се превърна в слободия.Всики си прави каклвото си иска и мисли,че другите са длъжни да го търпят,нищо,че им пречи.Никой не се съобразява със законите,даже и съда.Англичанин може и да ни осъди,защото водата в морето била мокра,но българин не може да те осъди за оглушителен шум.

13

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стане с всичките хора, които са закупили ваканционни имоти за отдих, които попадат в парти зоната? Ще се окаже че са си хвърлили парите на вятъра, защото бай *** ресторантьор не желае да инвестира и не желае да се съобразява. Вижте на какво им приличат заведенията по черноморието - коптори. Много ясно че 40% ще е по-слаб сезона, никой не желае да почива в мизерия, да го оберат и да се сдобие задължително със стомашно-чревно разстройство, защото е плувал в това, което е ял предния ден

12

Кики

преди 4 години

ТИШИНАТА ЛЕКУВА

11

Анонимен

преди 4 години

Отивам на почивка, защото искам тишина и спокойствие. Достатъчно шум си имам на работа. Като отида на почивка, не искам някакви диви мутри да ми надуват музика и да ми играят кючеци и да не мога да спя. Бизнес, който не е полезен за обществото, трябва да прекрати своето съществуване. Фалирайте, мутри и псевдобизнесмени!

10

Гошо

преди 4 години

Да се взима пример от белите страни - там си е ясно разделено - парти зони и тихи курорти.

9

германска бабичка

преди 4 години

На дъртите също им се дивее. Гледайте снимки на дъртофели , приличащи на крокодили как куфеят на Ибиса или другаде. И кво ?

8

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса да си шумоизолира заведенията.

7

Умна глава

преди 4 години

Просто да се освободят от данъци тапите за уши.

6

Пешо

преди 4 години

На няколко богаташи им се пречи да трупат печалби. На дебелните същества не е трябвало да им се разрешава да отварят шумни заведения в близост до хотели!

5

радомир

преди 4 години

Че то и сега като стане 22-23 часа, като почнат едни зари и фойерверки и то целогодишно. И не говоря по комплексите, а из градовете, все едно всички по дискотеки ходят.

4

Анонимен

преди 4 години

Протести?Така ли?От къде накъде ще ми дъни чалга на главата,когато съм отишъл да си почивам???Щом искат шумна музика-извън курортите.Никой не е длъжен да търпи тези издевателства на ресторантьорите.

3

Мен

преди 4 години

До ananioГерманските бабички и то основно най-изпадналите идват точно в българия. Така че тук е важно да им се пази тишина.

2

ananio

преди 4 години

Прави са от бизнесът , трябва да се рекламира по различен начин.Нима си представяте някоя германска бабичка да ходи на Ибиса?

1

Хитри

преди 4 години

По какъв принцип ще ги разделят тези градове? Очаквам "ние сме си тук, изнасяйте се вие", принципът на мутрите, каквито са 99,9% от участниците в този бизнес.