54

CtrlAltDel

преди 4 години

Трябва и закон за "лаещи домашни любимци". Доста нечестно е да се търси наказателна отговорност от едни, а други които оставят "домашните си любимци" по цял ден да вдигат шум - нищо. Че направиха така, че животните да имат повече правомощия от човека. ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Морето само да решава. Некви от провинцията на стотици км от морето да не блеятт много.Хората там, ще си решат кое е по важно .

52

Роб на влаЗта

преди 4 години

Искат да вдигат шум,пияници и хулигани за скубане...и накрая на отровените от алкохол МВР да им сърба попарата.А и са все на загуба и осигуровките на минимума..Да отварят заведения в Дубай и Лас Вегас ......

51

Анонимен

преди 4 години

Другарите назначени капиталисти от БКП-БСП с крадени пари от народа да ми посочат един курорт в света където може да крещиш и пиянстваш цяла нощ .

50

хаарп

преди 4 години

Дали тези непонисими летни жеги,кито пръдлъжават и по-дълго вече не са свързани с бг туризъм по морето? Все пак не сме Гърция,че сезона да е от май до октомври,но са се напънали.

49

Анонимен

преди 4 години

Ако туризма внася толкова релано много в хазната,защо парите,които бг работещи в чужбина пращат на близките си се вкарват в общата печалба от туризма? Колко реално печели държавата от този барадак по морето,че да се толерира? Защо имат по-ниско ДДС?

48

Анонимен

преди 4 години

Само яки глоби... Без никаква милост... Да фалират щом трябва...Този народ трябва да се научи да работи ,а не да кисне по заведенията денонощно .

47

Анонимен

преди 4 години

Трябва времевата пауза за шум вечерта да се поправи за градовете и кварталите от 22 часа до 8,а за курортите от 23 часа. Да инвестират в шумоизолиращи стени на дискотеите си.

46

Ванката

преди 4 години

Бизнесът само може да спечели от тази наредба. Но *** чалгаджийски не го разбира и си държи на опростаченото разпускане. Колко от нас подминават ресторанти, кръчми и капанчета, хотели и квартири основно заради непоносимия бумтеж и дране на гласни струни от набедени певачки и диджеи!?

45

Анонимен

преди 4 години

Защо не използвате правилно думите, не бизнеса / той е който произвежда материалните блага/, а МУТРИТЕ скачат срещу глобите! Никъде по света/ с ИЗК. на Русия/ няма възможност да тормозиш хиляди, заради интересите на мафията, която диктува правилата! Дано най- накрая държавата осигури спокойствието на хората, защото заведенията не са само по морето, а навсякъде в села и градове.

44

шит

преди 4 години

"Алибегов даде конкретен пример с курорта Слънчев бряг, който от 15 години бил рекламиран като парти дестинация, а с новия закон щял да се превърне в семейна дестинация."За сведение на господина Слъчев бряг бе създаден през 1957 г за семеен туризъм.Там където има леглова база в 22,00часа децибели 10! Създайте си български "Лас вегас" в полята към Тънково и дуйте децибелите!!!!

43

Смешник

преди 4 години

На брега ако дъни музика водата е доста добър проводник и ще се чува със километри .

42

Анонимен

преди 4 години

Троловее се опитват да спрат набиращия сила Български туризъм. Нищо повече. Утре като секнее туризма и почнат да ви гонят бизнесмените да си знаете , че сами сте се изгонили.

41

САНГЕЛОВ

преди 4 години

До ае ейй чишшш Ходя на Ибиса всяка година и това , което написа е ИСТИНА! Никакъв шум, клубовете им са ТОП изолирани ! партитата са около летищата или затварят 23ч!!!

40

Владо

преди 4 години

От парти-туристите имат полза дискотеките, баровете и некадърните хотелиери, които не могат да привлекат качествени туристи с некачествено обслужване, лоша храна и хигиена и т. н. Този тип туристи не харчат за нищо друго освен за алкохол и наркотици. В цял свят се опитват да ги изгонят алкохолиците, само тук драпат определени бизнесмени за тях.

39

ае ейй чишшш

преди 4 години

Ае *** пуснете си клип в youtube има десетки от посетители на Ибиса където е мега парти дестинацията да видите че след 00:00 по главната алея на курорта няма никакъв шум НИКАКЪВ!! всичко се затваря в обезшумени клубове и навън единственият шум е от пияните и весели хора които се разхождат по алеята!!! никъде няма такъв шум след 00:00 като в България, или ще спазвате закона или ФАЛИРАЙТЕ изсипани такива!!!

38

1

преди 4 години

Не драги ми от бизнеса,и ние скочихме за намаляване на ДДС,но вие и синдикатите не искате,така че ще спазвате закона за шума.

37

мак

преди 4 години

Как ще стане това разделяне? Кръчмите ще се преместят на май...та си, или ще принудите хората да сменят местоживеене (колко му е, лесна работа), за да може кръчмарският бизнес да се вихри шумно и необезпокоявано? Такъв рев от кръчмарите има винаги, когато искат поне малко да ги озаптят да спрат шумов терор. Пък и не може да правиш заведение в блока и да си мислиш, че можеш всичко, щото хората ще си траят. За бой са общинарите, които издават такива разрешения (разбира се, далече от домовете им).

36

Анонимен

преди 4 години

Абе и аз съм запознат с туризма извън България и честно - такава ко.ина е само у нас.Пробвайте в Гърция да вдигате шум след 22:00 да видите какво ще ви се случи.Ама тука туроператорите свикнаха да ни правят клоаката на Европа и не могат да разберат, че може и по друг начин.

35

Анонимен

преди 4 години

Ричард Алибегов/взаимно изключващи се име и фамилия/Господинът Алибегов да иде там, където повечето са с подобна на неговата фамилия и да се ослуша. Шум има, но 5 пъти дневно.....там да развива чалгарията и бизнеса си.