34

Софийска баница

преди 4 години

До АнонименПиленце, "дървените шопи" отдавна не считаме Черноморието за вариант, за лятна почивка. Ходим другаде, така че не ни намесвай във вашите ceляндypcки драми.

33

юнкер

преди 4 години

НАТРАПЕНАТА МУЗИКА Е ВИСОКА И ПРЕЧЕЩА МУЗИКА ,НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ШУМОВО НАТОВАРВАНЕ ,И ТУК ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е ПРАВ,ЧЕ ТАКАВА МУЗИКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА И ДА ПОДЛЕЖИ НА ВИСОКИ САНЦИИ !!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ШУМА Е ВРАГ 1 НА ЧОВЕКА ,БАВНО НО СЛАВНО РАЗБИВА НЕРВНАТА СИСТЕМА И ХОДИМ КАТО ЗОМБИРАНИ !!!!

32

Сандо

преди 4 години

бизнесът в готов за протести - собствениците ще излезнат на протест? ... аре да ги видим

31

Анонимен

преди 4 години

Ходил бил в Гърция .голям прас всеки е ходил в Гърция и кво ? Скука и камъни и високи цени. България е 100 пъти по добро място - достъпна храна , хубави плажове , хубави ресторанти , барове , дискотеки и какво ли не.Морските градове да си решат за музиката те се хранят от турима, не дървени шопи да казват . Дето ходят за 7 дена и после се прибират на бюджетните пари.

30

Анонимен

преди 4 години

Курортите трябва да са застроени .тяхната идея е да печелят пари , а не ти да ходиш там на палатка с евтина бира. Второ има достатъчноо тихи зони - Албена , Голф комплексии, малките морски градове е пълно с хотели и няма музика. Да не изброявам всеки комплекс много са. Какво пищите само за Златни и Слънчев ? Всеки в европа знае, че има клубове и затова идват. Защо вие , ще им определяте дали им харесва ? Щом идват значи им харесва. А на вас по рождение НИЩО не ви харесва вие сте хеътъри

29

-

преди 4 години

Парти и тихо зони като си ги искат , да са си ги нарпавили преди да застроят курортите до безобразие. Това в момента няма как да се случи.

28

vlady

преди 4 години

В София има културни клубове като Live&Loud и Mixtape, които са сравнително отдалечени от жилищни сгради. Други като Fans и Adams са в мазета и отвън не се чува нищо.

27

Анонимен

преди 4 години

Пълна лъжа за созопол. И аз ходя там. Има 2 бара с музика , която като излезеш от вън и не се чува . Кръчмите си имат певци ама чак пък такъв шум не вдигат. Пишат тука троловее само. По тяхната логика в България трябваше туризма да е умрял отдавна , защото лъжат за шума вече 15 години , а туризма се увеличава всяка година. Някой лъже сами си правете сметка кой. Ако едно място е лошо туристи не ходят.

26

България 2019

преди 4 години

Старчески дом охраняван от много полиция,гардове и жандармерия плюс 60годишни зли баби администраторки!

25

Анонимен

преди 4 години

И аз съм против. България има изградено има на парти зона с хубави плажове и храна. Неможе да станеш от леглото и да решиш да смениш цялата концепция. Все едно да фирмата ти да прави вино и на следващата гпдини да смени на черен пипер. Това директно , ще доведе до отлив на туристи и милиарди загуби. Фисолофите приказват , ама нямат план как България да печели пари. Искали богати туристи и аз искам С класа...Ама с приказки нестава

24

...

преди 4 години

Значи от 11г ходя на море в Гърция! До сега не въм повторил място! И ме кефи миризмата на жасмин и нощно време как пеят щурчетата! Да там се чува песеннта им! Та не знам може и в гръчко да има такива места дето 25 часа в денонощието 8 дни в седмицата музиката надхвърля 80-100dB, но засега не съм го открил! Та така!

23

Анонимен

преди 4 години

Еволюцията на дивия капитализъм - дай малко власт на бивши социалисти и стой та гледай. Бизнеса движи всичко. Затова америка тръгват да раздават военно правосъдие по света, защото все някой им накърнява интереса.Всичко в България е в някаква изродена форма и се поддържат скъпи стоки, но некачествени. Гето политика с местни барони.

22

Анонимен

преди 4 години

Алибегов, бягай си в Таджикистан ли, Казахстан ли. Киргистан ли и си е.... м....!

21

ananio

преди 4 години

До АнонименЩом си е купил апартамент в Слънчев бряг значи му харесва това което предлага курорта.

20

Анонимен

преди 4 години

Кирчо парахода, уредения зализан некадърник, какво мисли по въпроса.

19

Анонимен

преди 4 години

Миналата година бяхме цялото семейство в стария Созопол.Всяка вечер чалга певици от крайбрежните заведения на плажа се опитваха да си изплюят сливиците.До 1-2 часа всичко ехтеше.Е не става така,тук Валери Симеонов е прав!

18

Да бе да

преди 4 години

Никъде по света няма такова нещо- да идеш на почивка и да ти надуват чалгата цяла нощ,уж "за разпускане".Само простаци,селяни и мутри могат да почиват по този начин. А после-защо българите предпочитали Турция и Гърция за почивка! Ами щото отиват на -ПОЧИВКА, а не на чалготека! Като толкова държите на "платежеспособните" английски *** или извратените норвежци- по-добре им закарайте директно там един ТИР с евтин алкохол и една уредба и им пускайте "Тигре тигре". Печалбата-сигурна!

17

Колапс

преди 4 години

Кога политиците-измамници ще минават на задължителни прегледи за тежки ментални проблеми и заболявания?Пример:Ако Валери Симеонов и подобни тикви бяха освидетелствани навреме сега България нямаше да прилича на старчески дом с еднопосочен път- вечна тишина!

16

88762

преди 4 години

Алибегов тоя що не пробва да живее до заведение да види кво е? *** ти бизнесменеа...

15

АМАН,АМАН

преди 4 години

КОЙ РАЗДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВФ НА РАЗНИ "АЛИ","БЕГОВИ" И Т.Н.ДА СИ СЕДЯТ ВКЪЩИ ПО "СТАНОВЕ И ЮРТИ"ПРОЧИСТЕТЕ СЛУЖБИТЕ ЗА БЪЛГСКО ГРАЖДАНСТВО