74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Германците и Англичаните да кажат. Те носят пари на туризма. Не вие с 5лв в джоба и големи претенции. Вие нямате пари за хотели в големите курорти."Полека, че да не променим закона и да попитаме всеки случаен хотелиер, откъде изкара по 10+ милиона лева, за строеж и обзавеждане на хотела, че тогава и 20 години са ти малко ...

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60И така е добре.

72

Анонимен

преди 4 години

Да си обособят соббствени курорти и толкова. Не може, да ми кажеш, че е нормално, аз д ане мога да запся, защото на 10 километра от мен ималои "парти".екви наркомани се кефят на мизерната музика.

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Сори пич, ама всичкте собственици на големи заведения, да ми ги казваш, че са едва лои не "честни и почтенни" бизнесмени си е наглост. Имах приятел, който се натрови в хотел от хранта. Реши, че ще ги съди, опплка се в полицията и след 3 часа, му звъннаха и му казах (чули били от познати в полицията, моля ти се), да не се оплаква, че ще го оплакват.nuff said ...

70

ср

преди 4 години

Българите тази година им се отне правото да къмпингуват - глоби. Каой печели -хотелите и бюджета. Нямат право да вдигат шум - глоби. Пак вързваме бюджета. Българина по принцип е виновен и подлежи на глоба. Права - да си плаща данъците. Свобода - да напусне страната.

69

ZTR

преди 4 години

Пари трябва да изкарва бюджета. Такива са глобите че направо да не мърдаш. Ние туризъм ли ще развиваме или Гробища. Да спим и на работа никакво мърдане. Радоста е за други части на света тука е полицейщина.

68

Анонимен

преди 4 години

Каза го шайката мързеливи *** от панела . Ами вземи стани бизнесмен, какво чакаш ? Щом се имаш за голям предприемач действай ? Топно ти захлупения мишокк си седнал да плюеш хората, които поне се мъчат да направят нещо. Ти какво направи ? На колко хора даде работа ? Колко семейства се хранят от твоята бизнес идея или инвестиции ? Николко нали ...Само един злобен мрънкаччч..Нищо повече.

67

България

преди 4 години

от години си изгражда имидж на дестинация за алкохолен и нарко туризъм с евтини момичета и още по евтини полицайчета, а сега се приемат някакви иновативни закони, дето други такива няма в Европа, както заяви вносителя им. Също като с касовите апарати със сателитно отчитане дето ни задължиха да сложим или със сканиращите устройства в аптеките по селата дето ходят три криви баби. Да не говорим за автоматите за винетки, дето цяла Европа се чуди на какъв език да въвежда номерата на колите.

66

Собственик

преди 4 години

Много ясно,че ще скочим.Пари трябва да се изкарват,как иначе ще богатея на гърба на бедните душици,които цяла година са събирали,за да дойдат при мене?

65

Ястреб Манафлията

преди 4 години

Т.нар. "бизнес" не е нищо друго освен шайка робовладелци, крадци и тарикати. Наричайте нещата с истинските им имена, моля!

64

парти

преди 4 години

диво парти отивайте в турция, тук сме цивилизовани...

63

Справедливост

преди 4 години

Тук основната дилема е : думата ПОЧИВКА трябва ли да е буквално приложена за отдиха на хората или да се намери друга такава дума, СЕКСДЕСТИНАЦИЯ ПИЯНСКИ ЗАПОЙ НАРКОРАЙ, и други такива, които закона ще толерира или наказва .България е на българите и чак тогава на чужденците с техните претенции.Не е тайна, че заведенията плащат рушвети в пъти над заплатите на кметствата за да си затварят очите.И какво стана сега - пак корупция, чалга, мутри и т.н.

62

Анонимен

преди 4 години

като искат да вдигат шум да ходят в гората. Откъдето са изпълзели.

61

Анонимен

преди 4 години

В България няма бизнес. Има само група *** имащи се за бизнесмени. Осем години няма спане от заведението под прозорците ни. Дано полицията сега да си свърши работата.

60

Анонимен

преди 4 години

Абе дайте цялата държава да я направиме дискотека... то се видя.

59

Анонимен

преди 4 години

В Плевенена центъра минава някаква почистваща много шумна машина в 3часа сутринта, сега лятото. Според новия закон няма ли да се глоби почистващата фирма? Да мине в 5-6 часа сутринта,не в 3 часа.

58

Анонимен

преди 4 години

Германците и Англичаните да кажат. Те носят пари на туризма. Не вие с 5лв в джоба и големи претенции. Вие нямате пари за хотели в големите курорти. Търсите авантатаа и плаж , без такси. Такива като вас , не трябва изобщо да се вземат предвид. Защото туризма е 3 месеца след което работа нямат там. Няма ли работа там има 2 пътя - София или Терминала.

57

Въйй

преди 4 години

Има ли някой наш депутат да почива на нашето море и по цяла нощ да слуша чалга? Няма,нали? Къде ходят народните избраници с народната любов-по сейшелските острови,на Бахамите и т.н. Там дали им пускат по цяла нощ " Бяла роза"? Дали ще си и помислят с техния касетофон да надуят песните на Веско Маринов,а? Няма как да стане,никой няма и да се интересува какви са. А у нас-мислят те за бизнеса-въх!

56

Миро

преди 4 години

А денонощният шум от тракащият гайковерт на гумаджийницата под носа ти ? Или пък звукът от съскащата водоструйка в съзвучие на дивашка чалга в 3 часа през нощта? Как реагира бизнесът на недоспалият сънлив работник?

55

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът скочи, БСП скочи, живакът скочи... скочи.Да ви имам езиковата култура, селяни.