20

Totenkopf

преди 4 години

Летящи обекти - може би снаряди. Ахахахахахще се пръсна, егати малоuмниците.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аз ирански военен кораб в Черно море не съм виждал, ама американските идват постоянно неканени.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз па подкрепям християнския свят... Миххаххахха

17

Анонимен

преди 4 години

абе айде да се бият вече, че тука някакви нapкoманчета само квичaт, че Иран щял да победи. За една седмица Иран ще е изтрит а после същите нapкоманчета ще ***, че САЩ са лоши щото са cpинали ислямистите.

16

Петров

преди 4 години

Американцките бутнаха Световния си търговски център, за да нападнат Афганистан и после Ирак, та няма да стрелят по танкери за да нападнат Иран.

15

Анонимен

преди 4 години

Краварите гризнаха дръвцето тоя път ! Замирисва на разплакани краварски вдовици и останали без пари соросчета !

14

ай сиктир

преди 4 години

Краварите се държат по света като пиян каубой в бар от времето на дивия запад, ако правилата и договорите (подписан договор с Иран) не ги устройват търсят повод да ги променят разбира се в тяхна изгода.

13

Анонимен

преди 4 години

Интересно кой плаща да се защитава в коментарите Ислямската Държава Иран и тяхната исямистка гвардия. Тука нещо ми намирисва на пари от джамиите

12

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тоя Османски залив! Нафтата е само 2,13!

11

Анонимен

преди 4 години

Ми тя щом не се е взривила очевидно е дефектна.Що да не си я приберат?Все пак началникът на иранския катер е някакъв талибан с не много мозък.Сега какво ще кажете че американците са откраднали катер на националната иранска гвардия или както там се нарича,натоварили са го с актьори и са взривили танкерът на японците.След това са заснели как актьорите вадят парче желязо от корпуса за да обвинят горките ирански монаси... А те целите в бяло.През животът си дори не са виждали нещо за правене на война

10

Анонимен

преди 4 години

Човек и добре да живее, може да срещне американец

9

Анонимен

преди 4 години

Реакцията на губещия,е злоба!Повода сега не е химическо оръжие,а защо не се подчиняваш,и не подписваш това, което ти казвам.

8

сабилитет

преди 4 години

Леле-ееее! Ужаст! Те така утре ще решат, че Бойко Борисов не обслужва техните интереси и ще вземат да го утрепят като Садам! Няма да позволим!

7

Анонимен

преди 4 години

Защо е нужно да се минира търговски маршрут?Администрацията на Тръмп води изключително миролюбива политика в сравнение с предишните хомосексуалисти.

6

малко уточнение

преди 4 години

Последните строфи! -,,В изявлението си от четвъртък Централното командване заяви, че не търси война, но подчерта, че САЩ ще се защитават."И веднага следва - "....Но ние ще защитаваме нашите интереси."

5

Анонимен

преди 4 години

Тинев, иранците признаха че записът е истински!!!

4

Факт

преди 4 години

Работата е ясна! Американските умиротворители и демократизатори не обичат магнитни мини, но не могат да кажат пред цял свят на Иран - Ние имаме интереси тук, може и да ви нападнем, но тези мини създават неудобство! И удрят два танкера под друг флаг и света да натисне Иран! Както хунтата на Потрошенко, ужасена от загубата на бойни самолети в Думбас, удари пътническия самолет, за да накара руснаците да спрат огъня по самолети изобщо!

3

Факт!!!

преди 4 години

Абе , как точно са американосите виновни при условие че иранска лодка на ислямистката им гвардия се мотае покрай танкерите, а самите иранци казаха че ще спират преминаването на танкери??? Американците са виновни за много неща ама тука са виновни ислямистите от Иран!!!!

2

Тинев

преди 4 години

Не беше отдавна когато Англия, САЩ и т.н. обвиниха Саддам Хюсеин, че притежавал химическо оръжие. И САЩ обявиха война на Ирак.После се оказа, че това било грешка. Не разполагал с такова оръжие Саддам.Мдааааа, грешка ..... ама Саддам Хюсеин го убиха - нали?П.П.Сигурен съм, че и сега САЩ са изфабрикували записа. Колко му е да фалцифицираш нещо: Обличаш американски войници с иракски дрехи и ........ готово!Едно е сигурно: Където е стъпил американски ботуш потичат реки от кръв!

1

!!!!?

преди 4 години

,,Инцидентът стана на фона на засиленото напрежение между Съединените щати и Иран, след като американските военни изпратиха повече сили в региона в отговор на неуточнени заплахи от Иран." ------------------------------Аллоуууу! Къде се намира Иран на глобуса, къде САЩ, кой ги заплашва и кой кого заплашва?