60

Анонимен

преди 4 години

Този пък,махали стрела от лък! Другите, не било ясно какво са махали! Ами през нощта от какъв зор ще махат нещо? И какво? Щайга с домати?

59

поживем увидим

преди 4 години

Напоследък имаше доста оптимистични статии за Чернобил. Забранената зона било резерват. Дивата природа се завръщала. Някакво момиче било родено и отгледано там.Все хубави работи.Ако не се случи нещо, Путин ще сдава наесен. Трябва да има интрига.

58

ние плащаме

преди 4 години

Цените на нефта дълго време бяха на ниско ниво. Една малка чудесна криза би напълнила бюджета на някоя държава зависеща от цената на нефта.

57

Az

преди 4 години

Капитана на кораба:Вратата звъни, звънеца ***, отварям, нинджа (иранска). От там влизат с карате в бъбреците (мина) в гръбначния кош, от ударната вълна отскачаме 200-300 самолетоносача. Абстрахираха екипажа, САЩ казаха че бил Кадафи :)))

56

Анонимен

преди 4 години

Взеха света на подбив!Алоооо,Ройтерса с тези снимки деца в детска градина ли забавлявате?Атака с мина?!?!Ауууууу!Аз си мисля,че е стрелба с лък и е попаднала подпалена стрела,която е предизвикала локален пожар на танкера!500 кила взрив в мина,не може да направи дупка от която да изтичат петролни продукти за разлив!?!?! видно от супер достоверната снимка на Ройтерса!

55

Анонимен

преди 4 години

Добре че имам кола на газ и не ми пука какво става с перола...

54

Дериват

преди 4 години

Който и да е виновен, бензина пак ще го вдигнат, щото и без това тук цените са ниски, а пък и при такова международно положение.

53

Лош брокер

преди 4 години

Купувам нефт за 200 милиона по 52$ барела за мои клиенти . Плащам 200 хилки на некви бандити да направят дупка в една две гемийки.Продавам нефта на другия ден по 69$.Моята комисионна ми стига да се пенсионирам и да хрантутя неква маникенка без трипер.Нищо лично само бизнес....

52

Социопат

преди 4 години

Троризма е бизнес едни хитри бандити вземат кинтите от поръчителите и използват лабилни психари за мръсната работа ,къде с кинти къде със заплахи ,а най-големите балъци с обешания за мъценици...Та нефта пада кво е решението гърмим две гемии и воаля

51

Така ще е

преди 4 години

Виновен е ***! Най много е виновен, защото може да ги унищожи за четвърт час, а си играе тандем с тях, плаши Полша, Балтийските демокрации и България, че ще ни напада и ние отиваме да купуваме Блок 70! Хубавичко ни обрулиха!

50

Анонимен

преди 4 години

В дъното на всичко е Израел....Типично в техен стил! Почерка им е несравним и не може да си сбърка!Пък и само те имат полза от конфликт в региона!

49

SS

преди 4 години

Не били "майски атаки с танкери", ами марсиански. Не "атаки", а сиртаки! И не "с танкери", а с табакери. И май в края на краищата - батаки!...

48

SS

преди 4 години

наглост, та наглост! Единственият начин да се озаптят е да им се създадат проблеми близо до собствената им безценна територия, а най-добре е проблемите им да са вътрешни.Другият вариант е внезапно да се увеличат проблемите (от все страни) за да се разконцентрират и изтощават. В това отношение, Ким работи отлично. Ще ги изненада много приятно на 4 юли...

47

SS

преди 4 години

да де, ама колко ли е трудно да се измайстори една "малка лодка", която да е досущ като иранските и да се пусне да "вземе мината"? И да се снима подробно това? Тиа записаха "кацане на Луната", камо ли да им опрат некви лодки с ужким морски мини.Сега следващия ход на момчетата от Ленгли е да се притисне японския капитан да си смени приказките (и/или да изчезне).А ако САЩ "ще защитаваме нашите интереси", най-вероятно ще го отнесат първо ев.рите

46

Анонимен

преди 4 години

Евреите имат най-голям интерес да се сбият Иран и САЩ. Саудитците също но те нямат силите и възможностите да направят такава провокация и да останат незабелязани. Докато командосите на Израел са супер обучени професионалисти. Въобще не им е проблем да си изпишат от Иран няколко магнитни мини за да ги ползват за такава провокация. Пак ще ни лъжат като със оръжието за масово поразяване на Садам. Желание да има за война а повод ще се измисли. Тръмп няма голямо желание за война и някой го подтиква

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37ДНЕС ЗАТВОРА НА НАРОДИТЕ Е ДРУГ СЪЮЗ. ВЛЕЗ В 2019 ГОДИНА,НЕ СТОЙ В МИНАЛОТО.

44

Анонимен

преди 4 години

"Иран постоянно заплашва държавите около себе си"Да де, но не Иран, а Израел е окупирал и анексирал територии на съседни държави. Израел провежда апартейд и геноцид срещу палестинците /не че са много хубави/. Но, забележи - Израел са първи демократи, а Иран - тоталитарни ислямисти и диктатори.Да бе, да...

43

до 48

преди 4 години

Не етака Иран твърдо се е ангажирал с унищожаване на Израел това си му е във военната доктрина ,само че след сирииските събития Иран е на границата с Израел и ако САЩ си стоят в Персииския залив Иран ще има атом и тогава вече Израел или няма да има никаква сигурност или трябва да започне превантивна война. Колко голяма е територията на Израел ,ако войската на чужда държава е на границата му ? Израел не може да изгражда отбранителна стратегия той има за защита превантивното нападение и атомно..

42

Анонимен

преди 4 години

"Разберете, че ядрените бомби са лоши за вас"Да бе, многознайнико, супер са лоши, ама за Саждисаните. Когато една държава ги притежава, не може да бъде демонократизирана, бомбократизирана и разграбена.Супер е зле, да знаеш. А както на всички е известно, хамериканските интереси се простират отвъд Алфа Кентавър в безкрайността.

41

наглите кравари

преди 4 години

Много неприятни са тия. Навсякъде се буат. Що не си седят в къщи и да си траят. Все някого освобождават,пък никой не ги обича.