40

Анонимен

преди 4 години

Абе Израел та Израел.Те си имат ядрени оръжия и никой няма да ги бутне. Стига сте разтягали локуми.Иран вдигат врява, защото имат много нефт, а до границите им постоянно се въртят военни на САЩ.Ако в Мексиканският Залив до САЩ постоянно се шматунят военни кораби на Русия, Иран и Китай... на американците ич няма да им е весело и ще оревът света колко недопустимо е това.Ама другите като са в тази позиция трябва да си мълчат и да кротуват... да бе да

39

Ираел къде е в игра-

преди 4 години

га ? Хайде да не ги забравяме...Иран така или иначе им е до границата ,щял да ги унищожи щял незнам си какво си ,постоянно работят над създаване на атом пак да унищожи Израел..Тази война е узряла от всякъде и ще я има...аз не виждам някой да се интересува от преговори -не им трябват !

38

Анонимен

преди 4 години

Хибридна война с дефектни руски мини не се води. Иран се насадиха на същите пачи яйца на които се насади Русия с нескопосаната атака срещу семейство Скрипал. Сега не им остава нищо друго освен да се оправдават като руснаците "не сме ние" и "нямате никакви доказателства". Ще замирише на иранско печено съвсем скоро.

37

Патриот

преди 4 години

Фак америка!Вива Русия и Иран

36

Анонимен

преди 4 години

"Тук чета разни детински коментари от сорта САЩ били лоши Иран били добри не знам си какво и тн... ябе деца я слезте малко на земята и се огледайте."Иран никой не казва че били "добри".Я се огледай ти малко:САЩ постоянно правят войни, за да окупират държави богати на природни ресурси или имащи стратегическо за тях значение.Винаги под предтекст "за добруване на народа там", но накрая резултата винаги е точно за народите трагичен. Виж Либия преди и сега. Виж Ирак и т.н.

35

Анонимен

преди 4 години

Става както винаги:1.САЩ искат нефта на Иран за без пари деректно от кранчето. Вече не веднъж са сменяли режимите там насилствено и чрез службите си.2. За разлика от Саудитска Арабия, Иран се опъват и не искат да си харизват националното богатство.3. САЩ въртят и сучат холивудски сценарии, че да могат да започнат война и да окупират поредната държава богата на ресурси.

34

Анонимен

преди 4 години

Иран са тези които постоянно говорят за унищожение на Израел.... Защо? Иран постоянно заплашва държавите около себе си... ЗАЩО? Те водят крайна ислямска държава и идеология, което води до логични си край. Война с останалия свят. За радост има САЩ.. Ако е нямаше... Щяха да правят каквото си искат дори и поход към Европа. Единствената спирачка на тея всички самозабрави ли се петролни маймуни и се нарича САЩ.

33

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно светът (а не само някои потърпевши държави), ще разбере, че в основата на всички беди стои Империята на злото, наричана още Тюрьма народов, и ще вземе необходимите мерки да я заравни и превърне в лош спомен.

32

Анонимен

преди 4 години

Тук чета разни детински коментари от сорта САЩ били лоши Иран били добри не знам си какво и тн... ябе деца я слезте малко на земята и се огледайте.

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ като цяло не им трябва петрол. Те отвориха своите кладенци. Имат борса винаги могат да спекулират цената. Проблема е ядреното развитие. Разберете го вече НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗРАБОТВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Световната общност трябва да проявява тотално осъждане срещу всяка държава. Разберете, че ядрените бомби са лоши за вас и само за вас. Вие сте тези, които ще и дишатв радиацията и ще ви заплашват. Иран 3 пъти го карат да спре и те продължават! Защо света да е виновен, че нарушават законите

30

Анонимен

преди 4 години

До 37САЩ, СА и Израел имат интерес Иран да ги няма. Това няма как да стане нали но поне икономиката им да не функционира. Това прави СА и САЩ монополисти в региона и то с много голяма сила.

29

Анонимен

преди 4 години

Нито Иран, нито САЩ имат интерес от война, единственият, който има интерес да вдигне цените на нефта е Путин. Ако още не сте разбрали, че международният тероризъм ае организира и финансира от Москва, значи сте много заблудени.

28

Анонимен

преди 4 години

Да ги удрят явно само САЩ имат топкиии да посочват проблемите. Другите си седат вкъщи и си пият уискито. Обаче имат претенции да водят света. Е няма да го водите докато не почнете да поддържате световния ред.Ислямист с ядрено оръжие вече, ще означава лошо развитие за целия регион и всички там го осъзнават. Няма държава, която харесва Иран там.

27

Анонимен

преди 4 години

До 33Ти въздушна атака си виждал само по телевизията. Стига сте говорили глупости.

26

Анонимен

преди 4 години

Ще ударят Иран и ще го чуеме по новините. Няма да го мислят много. Пък тука нека си упражняват всякакви философи.

25

Анонимен

преди 4 години

Двата кораба са излезли от Ормуз и са били на около 25 мили от иранския бряг, намиращ се откъм левия борд. По някакво съвпадение и двата кораба обаче са ударени в десните бордове (откъм другата страна), и то поне 2м над водолинията. Какви мини и какви водолази? Очевидно е въздушна атака. Иначе кой и как ще постави мини без да бъде забелязан, при положение че танкерните терминали са строго охранявани, а пък в движение (били са на път, поне с 13 възла) е абсурдно.

24

Анонимен

преди 4 години

До 31Естествено, САЩ никога няма да нападнат първи защото рискуват историята да ги запомни по друг начин, а когато има някакви доказателства дори изфабрикувани нещата вече се променят. Както стана с Ирак. Всички разбраха, че нямаше доказателства на някой да му пука? Не. Така, че нещата са ясни.

23

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което трябва да знаем е следното- след като напрежението между САЩ и Иран се изостри, съвсем "случайно" започнаха мними атаки над танкери в близост до Иран. САЩ веднага започнаха да съшиват "доказателства" сочейки с пръст Иран, само че измисленият им видеозапис с мините коренно противоречи на твърдението на японския собственик, който твърди, че е бил ударен от летящ обект.В момента Вашингтон се опитва да фалшифицира доказателства за да нападне Иран.

22

Анонимен

преди 4 години

До 25Какво значи "лоши" ? Хора вие живеете в някакъв си ваш измислен свят. Големите държави си гледат интереса, а малките само гледат. Това е положението. Няма добър няма лош. Вие да не си мислите, че Руснаците са цвете за мирисане? Питайте съседите им и защо никой от тях вече не искам да има нещо общо с Русия. Стига с тези наивни глупости. САЩ не са тръгнали срещи Иран защото видиш ли били лоши. Всичко е за петрол и пари. Преживейте го вече. Като малките деца сте.

21

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ти пък кой беше, че някой да ти иска позволението?