45

Анонимен

преди 4 години

като български патриот винаги на нож и с изключителна омраза и агресия срещу атлантическите "ценности"

44

палестинец

преди 4 години

Върнете ни Палестина!!

43

Анонимен

преди 4 години

Иран нямат ядрени оръжия и Садам нямаше между другото химически оръжия. Трябват им предлози да влязат някъде и да турят некви марионетки, които да им нарежат ракетите на скрап и после да им свият петрола.

42

Анонимен

преди 4 години

Пилот изпитател?!!Дабе, да! По-скоро си компот смукател.

41

Пилот изпитател

преди 4 години

Миг-21 няма шанс и срещу Фантом камо ли срещу нещо по модерно Ф-14 отдавна американците си го знаят.

40

Анонимен

преди 4 години

Щатите още не са скочили на Иран, защото Иран има достъп до ядрено оръжие и носители. Случаят е по-различен от Ирак.

39

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Недраги *** тролчета влезте в туба и вижте коментарите под видеата на танкерите ,станахте обект на тотален присмех и омраза за н-ти път,свободното демократично човечество няма да ви прости агресиите и саботажите никога !ФАЩ безпорно ще остане в световната история като най-гнуснатаа и омразна империя на злото и пропагандата!

38

Пилот изпитател

преди 4 години

А Израел натисне ли копчето и брадатия аятолах ще стане на радиоактивен прах

37

сър Нелсън

преди 4 години

Сащ владеят най плодородната красива и пълна със залежи територия на Света.Красиви плажове планини и езера.Никой не може да ги пипне.

36

Анонимен

преди 4 години

Понеже защото Иран са по назад технологично от пиндостана затова им хакват дроновете и си ги призимяват както си искат хахахаах!ФАЩ световното посмешище !транс-атлантиците ставате единствено за ташаааак и нищо друго!

35

Анонимен

преди 4 години

До Пилот изпитателКакви самолети бе папурчо Иран има конвенционални ракети стотици хиляди, на света няма ПВО което да ги спре. Натиснат ли копчето Израел става един кратер Иран ще умрат ама и Израел ще умре.

34

Гадняри

преди 4 години

Първо, обяснавам заради 80%. Народът на САЩ изобщо не може да повлияе на външната политика на САЩ. Външната политика на САЩ се определя от супербогати олигарси, на които прадедите им са стреляли най-добре преди стотици години там, а също и тарикати, които си изнесоха богатството в САЩ около двете войни.Ако има война с Иран, тя няма да бъде конвенционална. Краварите в момента изчисляват какво ще стане ако ползват ядрено оръжие в Иран и този вариант е много, ама много вероятен. Дано да не стане!

33

Пилот изпитател

преди 4 години

Иран били напред във воените технологии смех пълен.Самолетите им са Миг-21 Миг-29 стари Ф-14 и 9 Мираж Ф1 от ВВС на Садам.Технологии от 60-те и 70-те а да имат и няколко Ф-4 Фантом о Ф-5 от Виетнамската война.

32

Българин

преди 4 години

САЩ са страхливци и нямат топките да нападнат, който е да е в открит конфликт. Единственото, което могат е да финансират опозицията и да им пращат оръжие за братоубийствени войни. Ама в Иран опозиция няма и народът е единен срещу американската агресия.

31

Математик

преди 4 години

Счетоводството на САЩ вече е готово със сметките - война с КНДР ще излезе доста по скъпо, за това ще използваме старата схема с лошите и опасни мюсюлмани :))(

30

Анонимен

преди 4 години

От Иран през Cирия е донесено най-старото учение на света това на Богомилите и Катарите - Зороастризма. Вижте какво се е случило с Богомилите и Катарите. Зoросастризма произлиза от Хиперборейското учение Катара. Чичкото с мустаците е знаел доста за бог Ару и арианите.

29

Анонимен

преди 4 години

Иран са много напред във високите технологии и ще пометат САЩ при конвенционален военен кофликт. Единственият шанс за САЩ е масиран ядрен удар срещу Иран, но това означава Трета Световна, САЩ няма да смеят.

28

Българин

преди 4 години

Американската пропаганда и политика произвежда анти-американци в индустриални количества ,стига аз си мислех че съм оригинален с омразата си към световния банкрутирал психодиспансер ,а те ме направиха част от една огромна масовка ,още причини да мразя и нанавиждам ФАЩ със страст :)пък и да си срещо едно призрително транс-атлантическо малцинство не е геройство!Това е като да биеш умрело куче!

27

Ари Голдберг

преди 4 години

Честита Ханука!

26

Чичо Долфи

преди 4 години

Ало, чайфутите, по-полека че ще отворя душкабините в семитските спа лагери отново.