65

Анонимен

преди 4 години

По-гнусна пропаганда не съм виждал. Доставено до Вас благодарение на Йелка - журналист от световна класа.

64

АнонимеН

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНЕ СЕ СПИРАШ ДА ПИШЕШ САМО ГЛУПОСТИ!!КОЛКО СТРУВАШЕ ВОЙНАТА В ИРАК !!! ИРАН И ДА Е ТРОЙНО ПАК Е НИЩО!НЕ 4 А 44 ТРИЛИОНА ДА СТРУВА ФАЩ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЗАЛЕЖАЛО ОРЪЖИЕ СЪС ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ , ЧЕ И 44 ТРИЛИОНА ДА СТРУВА В ОРЪЖИЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ!НАПАДНЕ ЛИ ФАЩ ТОВА Е КРАЯ ЗА РЕЖИМА В ИРАН!

63

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Минала събота си изкарах перфектно на гeйпapaда! Запознах се с едни *** от Русе и си направихме як гeйкупон. Поканихме смъpдящи poми да ни peндосат едно хубаво та накрая новите ми приятели като си заминаха за Русе стояха прави в рейса, че не можеха да сядат.

62

Анонимен

преди 4 години

Китай няма дума. Както виждаш им мачакт крадливата икономика и мълчат. Не се превземай. Никой не иска повече ядрени държави.

61

АнонимеН

преди 4 години

ИРАН ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕН ЗА СЕДМИЦА А ПОСЛЕ ЩЕ ГО ОМИРОТВОРЯВАТ КАТО ИРАК !!!ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ФАЩ НАПАДА РЕЖИМИ КОИТО ИМАТ ПРИРОДНИ БЛАГА ДРУГИТЕ РЕЖИМИ ИЗОБЩО НЕ ГИ ЗАКАЧА!!НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ, ЧЕ ПОМАГАТ ТУК И ТАМ!!!

60

Делян

преди 4 години

Скоро време ще дойде и техния ред. Персите няма да издържат и три дни и със сигурност няма да видят американски пехотинец. Ще ги дрънкат като сърбете. Американчетата като минат след това държава няма оставят ги на племена

59

Анонимен

преди 4 години

И дете в четвърти Клас знае, че това е инсценировка на ЦРУ. САЩ искат да докопат всичкия петрол на света и това да стане с война. Приходите от нефт и военни действия са печеливши за САЩ, но Китай и Япония въведоха електронни превозни средства. Когато има алтернатива на нефта остава един единствен приход за САЩ... Войните. оръжието

58

Минаващ

преди 4 години

Надявам се ти е ясно че демократите в Сащ повече президент няма да видят.

57

АнонимеН

преди 4 години

ЕВРЕЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП СИ ЗАМИНАВА И НИЩО ЧУДНО ДА НАПРАВИ НЯКОЯ ВОЙНА С ЦЕЛ ДА СИ СПАСИ СЪСИПАНИЯ РЕЙТИНГ А И АКО НЕ Я НАПРАВИ СЕГА ШАНСА МУ ЗА 2-РИ МАНДАТ Е 0%

56

Пилот изпитател

преди 4 години

Садам го обесиха като куче от една дупка го извадиха първо.Кадафи френските командоси от една труба го извадиха и муннабутаха отзад един нож.Милошевич го скапаха в Хага след това и Младич.Та тия брадати свинари от Техеран да не говорят много щото сме ги слушали такива.

55

Галил

преди 4 години

Оня и садам така се дървеше и кадафи и милошевич после ревяха как бомбили училища нали имаха и те Миг-29 и жив американец нямало да остане.Дрън Дрън.

54

Анонимен

преди 4 години

При една война Иран ще бъде разгромен за около 2 седмици.

53

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Успех на персите срещу краварите.Прабългарите и иранците имат общ корен.

52

Краварче с пушка

преди 4 години

Тука ли е моят приятел СТРАНДЖАТА ? Брато да се съберем пред паметника на савецката армия и да "варим" да освободим Иран и Крим от подлото робство. Хуан Гуайдо президент ! Вив ла революсион !

51

Минаващ

преди 4 години

Китаец вие сте в процес на полуразпадь Хон Конг уйгурите и тн.

50

Китаец

преди 4 години

явно 144p все още е стандарта за краварска армия !

49

Анонимен

преди 4 години

Евала китаец! Paзковаваш ги!

48

Китаец

преди 4 години

Ако краварската наркоманска мизерна дупкаа искаше това видео "доказателство" да върже някакъв декиш то поне да бяха купили някъв телефон на Хуавей дето да им го заснеме с цвят и HD качество с черно бели камери от каменната епоха как да ги вземе краварчета нормален човек насериозно :)

47

Моше Аврам

преди 4 години

За мен българите имат статут на богове! Ние истинските евреи знаем че видим ли българин трябва да му целуваме краката и да пием водата с която те са измити.

46

Анонимен

преди 4 години

Ще хвърчат перчеми скоро време!