105

Анонимен

преди 4 години

Краварите направиха цунами на МалаАзия,на Япония.Информацията е зарадихрани.За Япония няма инфо-защо.Нещо ги тресе отвъдлоквените,но дано спукатгума.

104

Анонимен

преди 4 години

Еднолично нападат Япония. Еднолично нападат и всяка друга държава несспасваща световните закони и създаваща тероризма.НАТО е основно САЩ. Аз не съм чул други самолетоносачи да ходят някъде и да пръскат пари.

103

Анонимен

преди 4 години

"Никой не е поел отговорност, но САЩ обвиниха Иран" общо взето сценария с Ирак е на път да се повтори но за щастие Бай Дончо не е от смелите и войнолюбивите,той е по скоро по ембаргото,ще вика,ще плаши и ще се успокои след време.Той с Кимчо не успя па камоли с аятоласите....

102

не може да бъде!

преди 4 години

Война няма да има!Първо САЩ никога не нападат еднолично държава,ако не е поне 10 пъти по-слаба от нея и то само по изключение!Иначе правилото е 20 пъти!Даже за Ирак беше сформирана"международна коалиция"!А Иран по население е 3,5 по-голям,по територия 3 пъти,а армията му е поне 5 пъти по-силна от иракската армия,разбира се ,не сегашната иракска армия,а тази при Садам!И при това иранците никога няма да се предадат,както стана с иракчаните!?така че,ще има само голяма пушилка,крясъци и истерия!

101

SS до Анонимен[#141]

преди 4 години

Ей, Анонимен 141 , ние че не сме "платени нapкоманчета" - не сме, ама за теб като гледам колко си мечтайкаш за това дето си го повтаряш и бълнуваш, си ми мнооого ясен ....Е, нищо де - следвай мечтите си - скоро със сигурност ще те огрее...

100

SS

преди 4 години

a пък на мен ми струва, че с нещата около Иран май ще стане както с Венецуела - в Иран някакси ще се появят неизвестен брой армейски части на Руската Федерация (напр. за съвместни учения с онези бързите ракети). Нищо чудно със същат цел да додат и войни made in China (още по-неизвестен брой) и работата ще се нареди скорострелно - т.е., всички те дружно ще покажат среден пръст на янките и ще ги отпратят сладко да пасат някъде другаде... :)

99

Анонимен

преди 4 години

сахахахахаха тука някои платени коментиращи са на тежки дроги и викат, че САЩ нямал шанс. АХАХАХАХАХХА а после когато САЩ нае*е Иран както нае*а Ирак, както нае*а Либия, както нае*а Афганистан ще реват - ааама то САЩ са зли щото нае*аха Иран. Ей, платени нapкоманчета, скоро може да видим дали САЩ имат или нямат шанс срещу ислямистите от Иран.

98

Гросмайстор Гамбитов

преди 4 години

Всеки един говежди кораб от който излети ракета или самолет срещу Иран моментално ще отиде да прави компания на потъналия танкер. Факт. Краварите са в шах-шех-тур и в остър цайтнот. Какво ще направят? Нищо. Загубиха и тая партия. Ако имат и пет грама акъл ще се оттеглят без да губят фигури. Без достойнство, поссрани, но без загуби. Иначе загубите ще са им толкова неприемливи че повече няма да могат да играят шах на международната сцена.

97

Анонимен

преди 4 години

Според коментарите САЩ нямали шанс срещи Иран защото разбираш ли Иранците били "горди персийци" ... да ви имам логиката пишман стратези...

96

Анонимен

преди 4 години

Айде, че залиняхме във ВПК - няма поръчки

95

до143

преди 4 години

Русия стояла зад Иран....Русия не етова за което я мислиш , тя още не се е защитила с с-400 на Турция още не е пратила искаш да е защитила Иран---това с--400 да не са автомати и със няколко батареи какво ще направят срещу невидими самолети които са ги накачорили от всякъде--просто Иран много се издъни с навлизането в Сирия и с перспективата да се сдружи с Русия....

94

Големи анализатори

преди 4 години

ама на послъгват за истината в този конфликт--истинският конфликт заради който се намесва САЩ се казва Израел--Иран и лък да направи идеята е да го пробва на Израел--Все по силен Иран успя да доближи армията си в критична близост до Израел растоянието е такова ,че с един форсаж на танковете и са в Ерусалим--Т.е . атомното оръжие вече не е гаранция--затова въпроса с Иран веднъж за винаги трябва да се реши сега ще гледаме ...

93

ДО Ф.С.В.

преди 4 години

Което ще рече,че това си е един театър,целящ да оправдае започването на война.

92

Ф.С.В.

преди 4 години

Като гледам снимката- явно и двете пожарни помпи са стартирани - водата излизаща от клюзовете на котвите е доста силна - Инерт газ система не може да се ползва понеже танка е вече отворен разскъсан -но по интересното е че корабът не е с кагро-петрол- корабът за мен е празен и само е с баласт морска вода- В карго танковете винаги остава петрол на дъното - и понеже има и въздух- Явно танкерът не е инертиран с IGS- То имаше една приказка- празна пушка един път гърми ( атака с дрон е явно)

91

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Не знам кво четеш но не е вярно със сигурност.Французите дори не си затвориха най-старата аец от 60-те в близост до немската граница въпреки немските писъци какво остава за другите.Ток колкото щеш недостиг няма.Има и Вец Финландия е пълна с такива и тн.Европа си мачка напред така е било така и ще бъде.А тва че китай произвежда на ишлеме нискотехнологични продукти и дишат сажди си е за тяхна сметка.Немците винаги са били против Аец та не виждам нищо странно.

90

до 135

преди 4 години

ами сега проверих на сайта world-nuclear и се лъжеш жестоко - в дългият списък на аеци дето се строят франция няма а списъка е на всичко дето ще е готово до 2026, Китай е в процес на строеж на 13, Индия на 7 и т.н. всъщност в списъка не виждав нито една в ЕС, освен 2 в Словакия. Вижда се, кои нации смятат да не само да оцелеят, но и да просперират. Междудругото, дори Япония, строи 2 нови, а Германия затвори всички под предлогът инцидента във Фукушима.

89

Анонимен

преди 4 години

Черешова задушница е днес, бъдете по-смирени.

88

Чарлз Дарвин

преди 4 години

За германия неотговарям там атомната енергетика никога не е била на дневен ред и никога не е била долюбвана.А и нали ти казвам във Франциа дори се строят нови може и да затворят старите но ги заместват с по-мощни.

87

до 133

преди 4 години

ами ИзПеркел за колко време затвори 30 в Германия - за нула и сега, ако й врътнат кранчето на Съветският Газ и "велика" Германия е на свещи. На България, колко време и трябваше на затвори 4-ри ядрени реактора - може би 1 работен ден отне да им дръпне шалтера!! Така, че обоснови се за необходимото време!

86

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Да то до 2035 така се затварят 70 АЕЦ все едно затваряш вратата на кадета си.Па на всичкото отгоре строят и нови и работят над термоядрен синтез.