25

Анонимен

преди 4 години

Колко са прозрачни краварите чак светят. Ирак го удариха след като си бутнаха кулите и не намериха химическо оръжие. Иран понеже няма как да го ударят запалиха танкерите ето ви повод за война. Това се случва след като перуката им наложи санкции. По интересното е къде спи руснака. Защо се оставя една сбирщина която незнае кой какъв е и откъде е да си развява коня по целият свят и да създава войни.

24

Анонимен

преди 4 години

САЩ започна промяната на световния ред,и САЩ ще излезе водеща сила от този ред.

23

Говедарско кресчендо

преди 4 години

Куче което лае не хапе. А САЩ и НАТО се скъсаха от лай и вой. Така че....атлантизмът си отива, спете спокойно деца.

22

Анонимен

преди 4 години

Като сте толкова против САЩ си задайте въпроса ако Китай или Иран управляват света по добре ли ще е за България и тогава пишете...

21

Анонимен

преди 4 години

Либерализацията не е създала нищо. тя само унищожава. Преди да си отворят пазарите за България ЕС първо разби промишлеността и затвори единствените в Европа ядрени централи със себестойност на тока 2.6 СТОТИНКИ. След това вкара инвестиции, за да може да си произвежда у нас това, което има намерение да купува от нас. Едновременно със завладяването на вътрешния ни пазар. Те това е либерализацията ти. Едностранно изнудване с едностранна печалба. Прави краставици и щастливи кокошки. Балък...

20

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До АнонименЧАКАМЕ ГИ ТЕЗИ ПАРТИЗАНСКИ ГРУПИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ОТБИЕМ НА КОМУНИСТИ НАЙ-НАКРАЯ И НА ЧЕРВЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ.

19

ундарталец

преди 4 години

На торпедото,или бомбата пишело Иран хахаха. Абе за толкова *** ли ни мислят? Просто някой има интерес от повишение на цената на петрола и още по-голям от контрола на петрола. Казано на елементарен език от преразпределение на света. И КОЙ,или КОИ -сами се сетете

18

Анонимен

преди 4 години

Война срещу Иран ще им излезе твърде скъпо. САЩ имат много бази в региона, а те са потенциални цели както за балистични ракети, така и за партизански групи. Ще трябва да вложат страшно много средства за отбраната им, да им увеличат контингентите, снабдяването, техниката и т.н. Скъпа операция, която в някаква степен ще ги направи още по - уязвими. А и ще пострадат финансовите и политическите им интереси. Едва ли ще гледаме този мач.

17

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА 12Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха......................НЯМА...........НЯМА ДА УСПЕЕ................краха му се вижда и за кравичките е по-добре да се изнасят на друга планета, защото на тази ВЕЧЕ НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ и ще започнат един след друг нови Нйрнбергски процеси, този път на Близкия изток, Средна Азия, Африка, Латинска Америка!!! За еуропката да не говорим, ще осъдим 3/4 от тях! Ама пък аз какви ги говаря........че те НЯМАТ РАКЕТИ ДА СЕ ИЗНЕСАТ...ТРЯБВА ДА МОЛЯТ РУСНАЦИТЕ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

троловете на кравешкото посолство колкото и да спамите тука в тубата нормалните свобнодолюбиви хора вече нямат илюзии ,че ФАЩ стои зад тази провокация !Не можете да скриете истината колкото и пропаганда и лъжи да бълвате :)хората от цял свят насиррат американците под видеата в интернет мощно !

15

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ЗА БЪЛГАРИЯ БОГАТА МНОГО САЩ И МНОГО НАТО!

14

Анонимен

преди 4 години

Затворените общества нямат шанс за оцеляване,либерализацията свали забрадките на християните,либерализацията създаде ЕС,Австралия,САЩ,Канада,Нова Зеландия,Велика Бритаия.Да живее ЕС,да живеят правата на човека,да живеят западните ценности и социални политики

13

Анонимен

преди 4 години

LONG LIVE USA!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Бих се съгласил с твърдението ти за "наивниците" и колко е смешно всичко това! Но.....с едно условие..............ако не бяпа избитите почти милион иракчани, разрушената Либия, Йемен, Авганистан, полуразрушената Сирия, която само с помощта на руснаците успя да се спаси! Така че този "наивитет" е много-много-много тъжен и позорен!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

САЩ ДА ПРАТЯТ ПОВЕЧЕ ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ ДА НИ ПАЗЯТ ОТ ДЖИХАДИСТИ, КОМУНИСТИ И МИЛИЦИОНЕРИ.

10

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

АХ РЕВЕТЕ КОМУНИСТИ, ЧИЧО САМ ЩЕ ВИ РАЗЧИСТИ!

9

Тео

преди 4 години

За да разберем кой стои зад тези неща е редно да си зададем въпроса кой има полза от подобно събитие. Не мисля, че САЩ си правят някакви илюзии, че Иран не могат да запушат омрузкия проход. Достатъчни са 5000 мини и готово. Самият период на чистене ще създаде хаос. Но такива неща вдигат цената на петрола, който се търгува в определена валута. Тази валута ще е по -често в обръщение, та ... кой?

8

Анонимен

преди 4 години

България мрази и ненавижда краварски окупатор и световен агресор !

7

Жополиз

преди 4 години

До Анонимен 7Комунистът имената мени, но нравът си никога.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7ВИНАГИ против ес и НИКОГА с краварията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1