119

Анонимен

преди 4 години

а за козичките на другарката "истина" нинова, или "разкритията" на фотойончева не стана ли въпрос?

118

Богомил

преди 4 години

До Пак антикомунистиМоже и да има, но гласове получават там, където е нямало социализъм и диктатура на пролетарията. В Унгария например имат 6% на последните избори. Все още не са измрели хората с промити мозъци по времето на тоталитарната власт.

117

до Пак антикомунисти

преди 4 години

По-скоро "пак комунисти", при това не особено умни. Значи, по твоята логика, България е станала член на ЕС по времето на кабинета Станишев (тройната коалиция), значи заслугата е на БСП. Да ти опресня паметта малко - ЕС подписва договора за присъединяване на България на 13.04.2005 г. и насрочва дата (01.01.2007 г.), а Станишев става премиер на 17.08.2005 г. По стар комунистически обичай много ви се иска да си присвоите историята, нали така, другарю.

116

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

115

Пак антикомунисти

преди 4 години

До man: А ти на Марс ли живееш? Социалистически партии има във всяка европейска държава, ПЕС е втората най-голяма партия в европарламента. България стана член на Европейския съюз по време на тройната коалиция, с която основната партия беше БСП. Гледай в настоящето, а не в миналото.

114

Joko

преди 4 години

Тълпа от наивници, които не спират да се самозаблуждават, че са ЗАГУБИЛИ нещо СПЕЧЕЛЕНО !

113

man

преди 4 години

Не мога да повярвам, че през 2019 още има соц фенове. Имате ли си портрети на Ленин и Тодор Живков вкъщи? Някога разхожали ли сте се до гадната капиталистическа (плюе на земята) западна европа? Я се събудете, времето на тия работи е отминало

112

Време е за промяна

преди 4 години

До нн: С пиар за държавна сметка и рязане на ленти в последната седмица Бойко успя да спаси ГЕРБ от загуба за пореден път. Да видим докога. Времето му изтича. Не може да се лъже един цял народ до безкрайност.

111

нн

преди 4 години

БСП, кой ви каза че ще спечелите европейските избори. Сами си го втълпихте в главите, че сте най-великите и сега какво стана? Стана това което трябваше, слаби сте, че и глупави че не разбирате от реалната политика в момента. Самонавиване, самоизтъкване, политическо високомерие, глупави детски изцепки, че и Президента и той един " неутрален" чичко умничко. Заблудени политически, без покритие, това е БСП. Така както сте я подкарали нищо чудно да стане както със СДС, НДСВ, няма да има хойр от вас.

110

Къде ляво,къде дясно

преди 4 години

До 70581: Не се напъвай. Преценката, дали БСП показва или не принадлежност към лявото пространство се вижда, но ти даже не знаеш по какво. Ако ти беше ясно по какво се различава лявата от дясна политика, щеше да си на друго мнение.

109

С две ръце

преди 4 години

До "Мегз в затвора": Гласувай, с две ръце. Ако някой може да довърши ГЕРБ, това е Корнелия Нинова. Но всичко с времето си. Първо трябва да поразчисти тези, които и пречат.

108

70581

преди 4 години

Постепенно доближаваме до същината на проблема. Кой доведе в БСП седесарската паршутистка, с която се примирява дори Иван Костов, когато тя каца с 2 години тудов стаж на два ръководни поста едновременно? Как стана тя говорител на БСП и после председателка? Повече от очевидно е, че тя отблъсна много симпатизанти на лявата идея, защото нейното БСП не показва никакви признаци за принадлежност към лявото пространство. Петър Витанов е незрял и неопитен за депутат, те го слагат водач на групата в ЕП..

107

Мегз в затвора

преди 4 години

Истински кеф ми доставя да гледам как се гърчи столетницата. С две ръце гласувам Корни да остане председател, барем съвсем я довърши.

106

Пак копи/пейст

преди 4 години

До Калеко Алеко: Трети път няма ли да публикуваш т'ролските си опорни точки? Нито е имало антиевропейска риторика, нито пък джендърски спекулации. Джендърските спекулации ги правеха гербаджиите, а Станишев им пригласяше. А т.н. "антиевропейска риторика" е опорна точка за гербаджийските т'ролове, копи/пейст, а нямат хал хабер каво означава

105

Мътят водата

преди 4 години

До Анонимен: Има един бивш комунист, който се опитва да разтури БСП, но няма да го огрее. А името му е Бойко Борисов. Наскоро той подари 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. И за какво? За да мъти водата в БСП.

104

Калеко Алеко

преди 4 години

"... Нинова се изложи ..." ... Това не е новина, а поредна констатация, този път направена и от съпартийците и ... С антиевропейска реторика и джендърски истерии, далеч не се стига, най-много да го докараш до под кривата круша в с.Крушовица ... !!!

103

Анонимен

преди 4 години

Няма ли някой свястен социалист да го разтури това БСП. Стига са се мъчили да я спасяват тая неспасяема партия. Нека най-накрая някой да спести мъките на българските социалисти. Амин.

102

Напред или назад?

преди 4 години

Корнелия Нинова е единственият партиен лидер, който се нае с трудната задача да обнови партията си. "Вечните депутати", които тя пенсионира и наложи лимит на броя депутатски мандати, естествено че ще са против нея.Откакто Нинова пое лидерския пост БСП излъчи президент, увеличи два пъти депутатите си в НС и получи един депутат повече на евроизборите. Има всички шансове да я преизберат.

101

Анонимен

преди 4 години

да се саморазпусне бсп - другото само ще си дойде.

100

БАБА КУНА

преди 4 години

НИНОВА ТРЯБВА ДА ВОЮВА НА ДВА ФРОНТА - МАФИЯТА ГЕРБ И ОПОЗИЦИЯТА В БСП ВОДЕНА ОТ БОКОВИЯ ПРИЯТЕЛ ГЕРГОВ И ПРОВАЛЕНИЯ ОКОНЧАТЕЛНО СТАНИШЕВ. АКО НИНОВА ЗАГУБИ ТОВА СЪСИПВА БСП ОКОНЧАТЕЛНО