139

ай бай

преди 4 години

Вчера беше серГЕЙ парада.Как да не се съобразиш.А и иврейскуту лоби....

138

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от върхушката на БСП който да НЕ Е милионер?

137

Глупости

преди 4 години

БСП--няма нищо социално.На Позитано-20, са си чиста политическа Корпорация на червени олигарси.

136

до пак опорна точка

преди 4 години

като ти чета писанията мозъчето ти е плочка(без гънки)

135

Нищо ново

преди 4 години

До "до Пак антикомунисти": Кой присвоява чужди заслуги? Този, който признава само своите, като бат'ти Бойко. Факт е, че България влезе в Европейския съюз точно по време на тройната коалиция. Това не означава, че предните правителства нямат заслуга за това, никой не го е отричал. Това, че искаш непременно да напишеш нещо негативно за БСП ти пречи да бъдеш обективен. Това е "анти" мисленето и на т.н. антикомунисти, и на гербаджийските т'ролове.

134

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

133

време е

преди 4 години

До АнонименЦветанка е първата отстреляна

132

Анонимен

преди 4 години

Време е да започнат да се гърмят вече:)

131

поправка

преди 4 години

Не Нинова се изложи,а свинарят се наложи.Аман от прасенца,*** и свинщини.

130

Анонимен

преди 4 години

Kolkoto повече се карат -толкова по добре

129

Пак опорна точка

преди 4 години

До Анонимен 143: Нямало нищо общо между европейските и българските социалисти? Хайде де. А председател на партията на европейските социалисти е Сергей Станишев.Гербаджийска опорна точка.А до "Все си павтарям": Все си павтаряй: "Колко съм г'лупав". Може да ти помогне.А до "Измама": Измамата е бат'ти Бойко. Никой не знае дали си е върнал БКП партийната книжка, а създаде мутренско-далавераджийска партия. Когато се изнесе във вилата си в Барселона, тогава ще видим по-добро бъдеще.

128

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да се разделят-БСП"Нинов" и БСП"Санишева" па да видим кой кого.Няма отърване от олигарсите,които пробутват мис Федерунгел.

127

Анонимен

преди 4 години

Еврейско -олигархичната шайка около хазарите Станишев,Пирински и свинаря Гергов правят всичко възможно да махнат Нинова и да превърнат БСП в креатура на Доган и банкянския ***..Това е истината за вътрешните боричкания в червената партия.

126

Анонимен

преди 4 години

До Пак антикомуниститака е, но между европейските и българските социалисти няма абсолютно нищо общо!

125

тоти

преди 4 години

,,И в раните и сипали сол ,но тя стискала зъби и дума не казъла,а само промълвила -КОМУНИСТ .....не човек а желязо/вече раждясало/

124

все си павтарям

преди 4 години

Колкоси глупава Едит,пардон Корни

123

Измама

преди 4 години

Най-голямата измама на прехода е когато БКП си закачиха името Социалистическа и си останаха комунистическо-олигархическа групировка! Колко зор през всички тези години да не се появи истинска социалистическа партия...

122

Анонимен

преди 4 години

Ако Нинова напусне БСП, БСП загива. Тя ги реанимира и вдигна на крака. Ако не бяха вкарали Станишев в листата, БСП щеше да е с най-много гласове на изборите. Познавам няколко семейства, които не отидоха да гласуват само защото Станишев беше в листата.

121

анонимен

преди 4 години

Нинова се изложи, но сега Йончевата ще ни излага пред цяла Европа! Тази жена, едва ли ще работи градивно за България и български народ, след като видяхме предизборната и кампания! Жалко, че много хора и се вързаха и гласуваха за нея!

120

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е перачката на пари, къде се покри тая мишка?