179

Нищо ново

преди 4 години

До *** - ликвидира, Анонимен 190 и т.н. : Поредните т'ролски г'лупости.А и самото заглавие е спекулация. Доклада не е на Корнелия Нинова, а на изпълнителното бюро на БСП. Да, доработен и следва три дена т'ролска тумба-люмба с всякакви г'лупости като коментари.

178

Курнелия - ликвидира

преди 4 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

177

Анонимен

преди 4 години

Основната грешка на другарката Нинова беше че не успя да върне името на партията на БКП. Ако беше направила това сега нямаше да и искат оставката а другарите щяха да се борят за възстановяване на член 1 на живковата конституция и възстановяване на слънцето и въздуха за България вечната дружба с Русия.

176

Време за промяна

преди 4 години

До *** е абсурд: Абсурд са спекулациите на псевдо-анализатори като теб, че Бойко е единствен и незаменим, и избирателите ще търпят него и крадливата му дружинка вечно. Няма вечни управляващи и вечна опозиция. На последните избори с пиар за държавна сметка и с рязане на ленти в последната седмица Бойко успя да ги спаси от загуба. Да видим докога. Времето му изтича.

175

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

174

Нищо не е приключило

преди 4 години

До TT: Надявай се. И Бойко се надява, но напразно. Иде икономическа криза и той, въпреки пожарникарското си образование, го знае и вече сигурно се замисля кога за трети път да се изнесе по терлици от Министерския съвет. Разединените патриоти са пред разпад, Марешки е тантел-марка, а Доган вече получи ТЕЦ Варна и Бойко не му е особено нужен. Тежки времена.

173

Ю кортес

преди 4 години

Тия са пълен фалш

172

TT

преди 4 години

До Време е за промяна -Под мъдрото ръководство на другарката Нинова скоро от БСП ще остане само споменът за кебапчетата ядени на Бузлуджа

171

Време е за промяна

преди 4 години

До Бсп са гадове: Ти си елементарен драги, повтаряй си го сто пъти, хиляда пъти та дано поумнееш. А за младите хора не бери грижа. Те ще оттърват България от Бойко и цялата крадлива гербаджийска дружинка. Времето им изтича.

170

Анонимен

преди 4 години

178- ЗАЩОТО Е СОЦИАЛИСТ И Е МИЛИОНЕР НО СОЦИАЛИСТ, ТЯ И ХИЛЯДИТЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МИЛИНЕРИ ОЛИГАРСИ СА СОЦИАЛИСТИ, ЗАЩОТО "ТАА ПАРТИА Е НА ДЕДА МИ"- НЕМА ВТОРИ КАТО ТИА ТАКА АКТИВНО ДА СЕ БОРЯТ ЗА ДОБРОТО НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ ТЕХЕН ДЕВИЗ Е - РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА.

169

Пак копи/пейст

преди 4 години

До ***-съмнителна: Пак ли ти с този копи-пейст. Това с приватизацията на Техноимпекс е толкова изтъркано, безброй пъти публикувано от гербаджийски т'ролове че вече не си струва копи/пайста. В приватизацията на Техноимпекс са участвали двама зам. министри на Иван Костов. Корнелия Нинова отдавна е продала през фондовата борса акциите си от Техноимпекс и никакви милиони от тази продажба няма. Ако имаше, гербаджиите в парламента отдавна щяха да бият тъпана за това. Но го оставят на т'роловете.

168

Бсп са гадове

преди 4 години

До копи/пейст. Вече съм ти казвал и преди. Това трябва да се повтаря хиляди и ако трябва милиони пъти, за да не се забравя какво представляват БСП. Ще продължиш да го четеш, а и младите също да знаят.

167

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

166

Анонимен

преди 4 години

Опозицията е патерица на Бойко,ако Нинова не се справи с положението БСП няма да я има.серГей е агент на ГЕРБ.

165

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

164

Пак копи/пейст

преди 4 години

До Бсп са гадове: Кьорфишек приказки. Луд (и гербаджийски ***) умора нямат.

163

Байфидан

преди 4 години

До 173. И ти си написал поредните глу.пости. Ами десетилетия погроми трудно се наваксват за 8 (а не 10) години. И въпреки тези погроми от управленията на БСП сега страната е много по-добре от преди. И стига с тая Румъния, трагични са, но ти взимаш едно парченце от големия пъзел и ни го навираш в очите, защото така ти е удобно,

162

Анонимен

преди 4 години

Опозицията в БСП е патерица на ГЕРБ,Нинова,ако не овладее положението с партията е свършено,серГей е агент на Бойко.

161

Анонимен

преди 4 години

Как няа да се приватизират на безценица държавни предприятия,като западът назначи Горби в Русия.Лично Шарапов дойде да каже на бай Тош да си подаде оставка.Нашата икономика беше изцяло свързана със сив и нямаше как да не рухне след разпада на ссср.Сега е по-лесно.Не ни дават да имаме икономика и няма какво да губим.Каквото може се доизсмуква от нас.Международно положение,какво да го правиш.

160

Чочо

преди 4 години

До 172Я помисли мъничко ГЕРБ ли е виновен за жестоката инфлация през 90-те години за фалита на 16 те банки и кражбата на спестените с много труд пари на хората и какви бяха кредитните милионери избягали в чужбина ,за спрените евро средства ,за приватизираните на безценица държавни предприятия ,които ги взеха според комунистическата терминология "наши хора".Та ако започнеш от нула след 10 години ще си на единица, не на 6