113

Анонимния

преди 4 години

Това са резултатите от добрината, толерантноста, търпимоста, уваженето към другия .всякакви уруди и нагле*ци ти се качват на главата и си правят каквото си искат а ти търпиш с добродушна усмивка и му*цУна натикана в калта и търпиш.... ТЪРПИШ... А НАЙ- ВИСШАТА ТИ ФОРМА НА ПРОТЕСТ Е С ТИХ ГЛАС , УЧТИВО ДА ПОМОЛИШ ДЕ*БИЛА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПРАВИ ТАКА . Докато има търпеливи хора ще има и *** да си правят каквото си искат .Бъдете добри САМО с добрите .Лошия - шут в гъ*за и вън от селото .

112

Анормален

преди 4 години

До АнонименХоди живей в едно Плевенско село една седмица и после защитавай крадците колко били мили и ощетени...

111

Анонимен

преди 4 години

До Бай 100янКаква любов към кучетата, бе? Отглеждал ги за продаване или боеве. Това не е любител на животни, това е ТЪРГОВЕЦ.

110

Лакърдиева

преди 4 години

Трябва малко да полежи в пандиза този собственик.

109

Анонимен

преди 4 години

До Де да беше така 119Затова не се възмущавайте на собственика, че първо питал за кучетата си.Всеки като теб, който мисли, че за най- малкото трябва хората да се секат или гърмят, по нищо не се различава от кучкаря и няма моралното право да ръси мозък по форумите.В Бг ще се увеличават комплексираните и болни мозъци, които ще отглеждат диви зверове у дома си и за най- малкото ще вадят оръжие срещу всеки, погледнал го на криво.

108

Анонимен

преди 4 години

До Ловна дружинка "Много сте сговорни, когато някой влиза в двора ви, но нямате нищо против някои да "усвояват" с години евросредства, предназначени за вас. Защо не сте Ловна дружинка тогава?

107

Де да беше така

преди 4 години

До в Бг е така!То със сливи се почва и стигат до гавра с баби.Влезе ли ти в двора гърмиш или сечеш иначе няма да се спрат.

106

в Бг е така!

преди 4 години

СТОКАТА СИ ПАЗИ СТОПАНИНЪТ! Когато умре човек при инцидент, собственикът първо се интересува от собствената си вещ- колата му цяла ли е след катастрофа, да не би някой фар или мигач да е пострадал, травмите на блъснатия не са важни; дете беше откъснало шепа сливи от двора на някакъв, собственикът го премазал от бой- сливите са важни! Частната собственост! Вече ще позволяват да се убиват хора, посегнали на собствеността на някой. Нищо, че собствеността може да е на стойност 5 лв.Собствеността!!!

105

Ловна дружинка "

преди 4 години

В нашрто село навремето бяха дошли едно голямо семейство крадци заточени от Видинско,търпяхме ги до началото на ловния сезон .Интересно е ,че когато ги "помолихме" да се изнасят по време на молбите единия викаше "помооооощ - майкооо".Днешно време хващаме някоя друга ръждясала Лада пълна с крадци,но странното е ,че като "разговаряме" с тях викат "помооощ полиция"....

104

Да допълня...

преди 4 години

Не съм комунист , но след такива кучешки истории , неволно се сещам за бай Тошо.След оплакване от съседи кучетата щяха да бъдат веднага застреляни и собственика няма да каже ГЪК.

103

Мосю Густав

преди 4 години

Ей това е България - всичко е оставено на произвола, докато нещо трагично не се случи. След това всички се държат за главите и се вайкат: "Ама как така стана?!?"...

102

Ти да видиш..

преди 4 години

Той щял да бъде обвинен, че не е полагал достатъчно грижи за кучетата. А за смъртта на човека няма ли да бъде обвинен ?

101

ДОЙЧЕ

преди 4 години

Продавал кучетата по 300лв, това значи ,че и те са генетически нечисти и с малоформации в мозъка като него...По -добре да гледа прасета и те по толкова вървят и същото ядат (помия орт ресторантите).Добро куче с родословие е 1000 лв.

100

nina

преди 4 години

Нямаше ли кой да им прехвърли някой отровен кокал на тези кучета и да мирне цялото село??Няма ли закони срещу развъждането на опасни породи?Жалко за убитият човек,да почива в мир.Жестока и безмислена кончина:(((

99

Фатмак

преди 4 години

Тоя кучкар явно от предното му местожителство яко са го подгонили. От Шуменско до Софийско са 400 км...

98

Анонимен

преди 4 години

Мойте крокодили са толкова мили .Га утрепят някого ядат и плачат.

97

Социопат

преди 4 години

В София глудница скитъщи кучета изядоха професор,по селата пък бойни кучета на свобода закусват с мъже то май най-хубаво на един остров да се пресели човек ,но те са само няколко в Бг....Другия вариант е да отворят складовете с оръжие и да се раздаде на хората без досие и психо проблеми....

96

Берлин

преди 4 години

Нещо нормално за най бедната и корумпирана страна в Европа.

95

Анонимен

преди 4 години

Не са се сетили хората да хвърлят на псетата месо, вътре с метални кабърчета.Няма кучета - няма проблем.

94

Див селянин

преди 4 години

Отрова за мишки и салам ,кви са тия жалби кви са тия драми...