13

Анонимен

преди 4 години

Пак ли се намират "хора" защитаващи кучетата? Те са обучени от собственика си да нападат и убиват и вече няма какво да се направи с тях.Точка! В белите страни тези агресивни кучета щяха да са евтаназирани и никакви *** и защитаващи ги НПО-та нямаше да помогнат.А пък собственика в затвора!

12

Анонимен

преди 4 години

Трътляците в парламента няма ли да се размърдат, нещо закон за забрана на опасните породи или поне жестоки глоби за куче без намордник, нещо малко поне... Или дреме им на тях, те се придвижват със служебните коли. А нали имаме и Зоополиция, тя пък какво работи?!

11

Анонимен

преди 4 години

Значи "ще бъде обвинен, че не е положил достатъчно грижи за четириногите". А за убийството няма ли да бъде обвинен?

10

Анонимен

преди 4 години

Кучето е животно, бе хора, животно! И колкото и да е добре възпитано си остава животно! Като нищо ще изяде и собствения си стопанин, нека пробва някой кучкарин да остане няколко дни насаме със собственото си куче, но гладно... Кучето ще го изяде, колкото и да е добре възпитано. Инстинктите ръководят кучетата - да нападаш, да ядеш, да гониш, да ръфаш, като всяко животно. Едрите породи, от които не можеш да се защитиш нямат място между хората!

9

Анонимен

преди 4 години

В държавата на ГЕРБ всичко е оставено на произвола. Малко снимки преди избори по магистралата, потупвания по вратовете и целувания на ръка и материялът пак гласува за същите. Сега на народа ще му натресат и Слави уж да го оправя и всичко пак постарому. Битова престъпност, кучета, произвол, хора с по 15 присъди се разхождат на воля... Жалко за човека, оказал се на пътя на кучетата. Много е тъжно.

8

Анонимен

преди 4 години

В един град близо до София, имаше подобен случай, но до жертви не се стигна, защото една вечер ловната дружинка отиде и прочисти един двор с над 15 кучета, гледани за търговия, които лаеха и виеха 24/7.

7

Плъхозащитник

преди 4 години

КУЧКАРИТЕ,къде сте, да ми развиете гл/павите си теории, че кучето е най-добрия приятел на ЧОВЕКА?Вие твърдите, че "Който не обича животните (разбирай кучетата), той не обича хората."Това е върховна гл/пост!По кучетата им ще ги познаете!Кучето е най-добрия приятел на стопанина си и враг на останалите хора.Кучето е ХИЩНИК и като такъв, за него е нормално да напада и хапе!Аз не зная, дали вашето куче е кротко, та да не се налага да го заобикалям отдалече, когато го водите по улицата.

6

Waffen SS

преди 4 години

Както винаги български институции вървят след събитията.То не бяха катастрофи пречинени от несвършена качествено ремонтно дейност.Тук съседи подават сигнал,но резултат никакъв и ето нещо нормално,отново трагедия.Както е казал поета "глас без отзвук,глас в пустиня".Може би е трябвало Слънцето Борисов да огрее и този кът от България след като е цар-самодържец.Почти съм сигурен,че собственика на кучетата или е платил на някой в общината или има там роднина,който защитава неговите интереси

5

До 3

преди 4 години

Никакъв приют за видимо агресивни кучета . Агресивни животни по закон се умъртвяват. Кучетата мъртви и кучкарят в затвора, за дето не е осигурена безопасност и защита на хората. Е те тогава ще спрем да четем новини за УБИТИ от кучета хора.

4

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни кучетата, а хората. Кучето добива много от характера на собственика. И още нещо към кучкарите - не ги изхождайте насред тротоарите. Грозно е.

3

Анонимен

преди 4 години

Кучетата в приют, кучкарят у дома, човекът в гроба... и всичко е точно!

2

И

преди 4 години

За пореден път се убеждавам че няма закони. Защото ако имаше, кучетата на тоя *** нямаше да убият човек, а да са иззети при първата жалба и УБИТИ заради агресия срещу други животни. Забележете че скапанякът първо за кучетата си питал. Ама убили били вече и човек, но тоя това не го интересува. Искам промени в закона, които да принудят реално скапаняци като тоя, да започнат да мислят за хората вместо за скапаните си песове-убийци!

1

Kyчемраз

преди 4 години

Ей това сте вие, такива сте всичките кучкари!