133

Анонимен

преди 4 години

Край-чо много го е страх. Има лекарства за това

132

Истината

преди 4 години

Истината е, че ако се окаже, че тези кучета са убили човека, то собственика им трябва да си понесе отговорността, както е по закон. Другата истина е, че може тези кучета да нямат нищо общо със смъртта на този човек и тогава има вреди причинени от държавата и всички ние ще плащаме за некадърността на МВР.

131

Край

преди 4 години

Кучета над 20кила трябва да са на разрешителен режим - след курс, изпит и при строг режим на отглеждане. При нарушение здрави санкции.Това ако има държава.понеже няма - пържени кюфтенца в антифриз. Прецакват им се бъбреците и умират много мъчително но не по-мъчително от хората разкъсани от кучета.

130

Анонимен

преди 4 години

КРАЙ няма страхът от кучетата, който очевидно ви пречи да мислите трезво. Това, че някой не го е страх като вас от кучетата, за вас е най-голямото прегрешение и такъв човек бива оплют от вас и обвинен във всички земни грехове. Защо не пишете по темата, а изливате страха си?

129

Анонимен

преди 4 години

Някой виждал ли е поне веднъж на улицата да се прави проверка на кучкари? Държавата къде спи? Фандъкова пак ли ще иска да я преизбираме? Снима се с някакви розички в парка, докато хората ще се избият и умират заради ***.

128

Анонимен

преди 4 години

Докога България ще е само един голям кучкарник? Докога една група психично болни кучкари ще пишат законите и наредби за кучета у нас и ще се налагат над цялото ни общество?

127

Анонимен

преди 4 години

Този като отглежда тия кучета за разплод и продажба. Неговата дейност е още по отговорна от един собственик на куче за развлечение и забавление.

126

Анонимен

преди 4 години

До133. Това, че не отглеждам куче , котка , крава . Незначи , че не се досещам какво може да стане от безхаберие и безстопанственост на едно животно.

125

БРЕЕЕЕЙ !

преди 4 години

Защо все още стопанина не е даден на кучетата си ? ?

124

Анонимен

преди 4 години

Естествено е кучето да е добро със стопанина си и да яде чужди хора. Двете неща не си пречат и не са в конфликт. Нормално е собственикът да знае, че глутницата може да нападне човек и да го убие. Затова - затвор за умишлено престъпление.

123

Край

преди 4 години

Ми според 133 собственика на тия дзверове трябва да е най-големия експерт дето трябва да слушаме тука.Въобще не ни интересува колко "добродушни пухени играчки" са ви любимците. Достатъчно народ изядоха такива.

122

Анонимен

преди 4 години

Домашните глутници трябва да бъдат забранени, собствениците им вкарани в затвора за умишлено развъждане на глутници в града, селото. Едно куче на верига в двора. Всички останали да се изземват и унищожават като опасни за населението.

121

???

преди 4 години

Интересно как хора, които не са отгледали едно куче през живота си, ръсят истини от последна инстанция? Толкова ли не схващат, че нищо не разбират по темата, а само избиват страхове и комплекси?!

120

Анонимен

преди 4 години

От досега публикуваната информация, не става ясно дали човека е убит от тези кучета и дали те са разкъсали тялото му. Много е вероятно някой друг да е убил човека, а тези кучета или други животни да са разкъсали трупа.

119

аз-ът

преди 4 години

Пържолка. С отрова. Или както беше написал един - с кукичка за риба. Няма кво се обясняваш на такива, в тая държава само саморазправата върши работа. Цялото село ще му се моли на тоя юнак, не само че ще му ги изтрова ами и ще му ги кача в тубата да си показва видеото на децата преди сън.

118

ivailo

преди 4 години

Горкият човек, жестоко убитият от кучета имам предвид разбира се.

117

Край

преди 4 години

И понеже познавам добре дивия и *** народ към която принадлежа - давам проста и дива рецепта за справяне с такива кучета - антифриз и кайма. Лекува ги безотказно.Има много по-хуманни и разумни решения НО за целта народа трябва да устои ДЪРЖАВА.Такава каквото ние не можем да подредим.

116

Край

преди 4 години

Излишно се палите. Преди 2м. ротвайлери нахапаха деца на Бистрица. До 2м. пак ще има нахапан. Няма нужда да си Ванга или Дядо Влайчо достатъчно е да познаваш добре много дивия и *** народ, който не може да реши разумно елементарни проблеми.

115

Само питам

преди 4 години

......Беше нахапан навсякъде, ходилото беше откъснато, едното око го нямаше, ръцете почти бяха изядени . Че мъжът е умрял от много , ама много мъчителна смърт - няма съмнение . Обаче - КУЧЕТАТА ЗАЩО СА ОЩЕ ЖИВИ И СОБСТВЕНИКА НЕ Е В ЗАТВОР а е само задържан ?

114

Анонимен

преди 4 години

ЗАТВОР!