173

Анонимен

преди 4 години

България е лошо място за живот. Нека някой да каже че не е . Кучето има по-голяма защита от българския гражданин

172

Валерия

преди 4 години

Аман от всичко, няма справедливост на тоэи Свят!!! Да го раэтрелят эаедно с песовете му!!! Потенциален убиец е и следователите да не се услушват!!!

171

ico

преди 4 години

Първо, мисля,чв тези, които имат няколко кучета и ги държат в двор/къща по цял ден не могат да имат претенция, че обичат кучетата. Кучето има нужда от разходки. Втори - да гледаш няколко големи кучета е болестно състояние, не знам защо държавата не реши фенерално този проблем. Еми като тия дето им плащаме данъците си не правят нищо - хората сами намират начини.

170

Анонимен

преди 4 години

До 181: Не,полЮцията(полюция=замърсяване),не спи!Тя е специално инструктирана да пази всякакви престъпници,за да може властта чрез тях,да тероризира плебса,който вярва на песнички от рида "нашата полиция ни пази".Така,че г-да аборигените,да спрат да хленчат и чакат,а вземат и си решат проблемите сами.При това,не само с животни ,но и "човекоживотни" - трепеш,хвърляш някъде по-далеч и мълчиш!Вижте какво направиха с *** джихадист-пуснаха го,бил добро момче...и толкова!Схаващате ли????

169

Българ

преди 4 години

По бай Тошово време нямаше да си играят особено с тоя !

168

Анонимен

преди 4 години

За пореден път полицията спи

167

Анонимен

преди 4 години

Умряло куче няма,да бъде спокоен ... . УВЕК!!!!!!!!!!!!!!

166

Ники

преди 4 години

стопанина да го оставят на кучетата докато не го приведат в състоянието на жертвата.

165

Анонимен

преди 4 години

Скапана държава.

164

Анонимен

преди 4 години

Собственикът заслужава да го затворят заедно с кучетата и да не им дават храна.

163

БЕЗИЗХОДНО

преди 4 години

ТИПИЧНО ПО БЪЛАРСКИОПЛАКВАНИЯ ОТ 2016 - ПЪЛНА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ - ЖЕСТОКО УБИИСТВО НА НЕВИНЕН 2019КУЧЕТАТА ДОРИ НЕ СА РАЗСТРЕЛЯНИОСЪДЕТЕ СОБСТВЕНИКЪТ ИМ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕУВОЛНЕТЕ ХОРАТА КОИТО ОТ 2016 НЕ СА ВЗЕЛИ МЕРКИ-ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИКАКТО ОБИКНОВЕНО У НАС:"БИТИЯТ БИТ - "ЕБ...ИЯТ" ***" ***"

162

Анонимен

преди 4 години

Не виждам коментари на 4 лапи, БХк...да не са при кучетата за да ги успокояват.

161

Уф

преди 4 години

Повечето кучелюбци мразят хората.Защо за уличните песове не приложат системата на Щатите? Прибират ги, ако никой не ги потърси или осинови до 2 седмици, ги приспиват.Отделно определени породи трябва да бъдат продавани с разрешителен режим като оръжие.

160

Анонимен

преди 4 години

и? ии?какво следва сега?

159

Аноним

преди 4 години

Когато отишли при собственика на кучетата, първия му въпрос бил - Добре ли са кучетата? От МВР отговорили. - Добре са, в отлично здраве и добре нахранени. Имаме само един проблем. Полицая дето го избрахме със жребии да ги нахрани довечера нещо се дърпа .

158

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е ,че в България цари безхаберност и неспазване на законите, няма кой да контролира изпълнението им. Точно това е вината на Б.-Борисов например. Той е ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт...

157

Анонимен

преди 4 години

Аз само не мога да разбера какво е виновен Бойко, че някакъв си безотговорен откачалник не си е прибрал кучетата? Всички имат проблем с Бойко, но никой няма проблем да лежи по цял ден под юргана и да драска нагли коментарчета.. Миии, не може всичко да го имаш нагото Щом искаш да ти е хубаво,роботи, ***. Що чакаш Бойко да свърши твойта работа,а не си я свършиш сам?

156

Venso

преди 4 години

Все едни и същи тъпотии се изписват.И да лежи в затвора, и да не лежи, човекът не е жив.

155

Анонимен

преди 4 години

сигурно човекът е имал страх от кучета, затова...горките кучета, дали са стресирани ? някое нагло кучкарче няма ли да поясни ? че нещо не видях да пишат ?иначе да ви обясня: тоя *** ако му отровите кучетата, нишо добро не ви чака. И в двата случая сте прецакани, така е в РБългария - хората нямат права, освен правото да бъдат изядени живи. А оня ще се измъкне и без ден в затвора. И ще продължи, защото знае, че у нас няма закони и човешкия жовот нищо не струва

154

Анонимен

преди 4 години

Аз веднага щях да им дам нещо за ядене натопено в Антифриз