74

8:0

преди 4 години

По-добре в Б група в Ловеч, отколкото в селската софийска след извърлянето. Елате си, чакаме ви.

73

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията е интересна. ГЕРБ получиха най-много гласове, а пък останаха със същия брой евродепутати, които имаха и досега - 6.БСП е на второ място, а печелят 1 евродепутат - от 4 стават 5.

72

Плачел народа от БСП

преди 4 години

До 10%: Така си мислиш ти, пожелавам ти на следващите избори пак да отидеш на Халкидики.А до Анонимен 74: Плачел народа? Плаче народа сега. Един милион и триста хиляди под прага на бедност (според финансовия министър, затова им даде по 40 лева за Великден).Преди, по времето на Тройната коалиция имахме ръст от 4% и всяка година актуализиране на пенсиите, поставяха ни преди Румъния. Сега останахме далеч след тях. И така ще продължава, докато Бойко и крадливата гербаджийска дружинка са на власт.

71

БСП жалка...

преди 4 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

70

10%

преди 4 години

Ако гласоподавателите бяха 70% резултата за БСП щеше да е още по убийствен. Всички от ГЕРБ бяхме на Халкидики сигурни в победата с 10%.

69

Анонимен

преди 4 години

"" Корнелия Нинова има всички шансове да я преизберат на конгреса на 16 юни. ... ""............ми преизберете си я, бе другари, ... на това не ни касае.за нас е важно да сте бити в ъгъла, защото всеки път когато БСП/БКП надигне глава - народа плаче !

68

ГЕРБ получи 10%

преди 4 години

До Анонимен 69: Да, народа постави на място всички участници като не излезе да гласува. Но БСП е единствената партия, която е подобрила резултатите си спрямо предните евроизбори. И като брой депутати, и като брой гласували за тях. Корнелия Нинова има всички шансове да я преизберат на конгреса на 16 юни.А след като ГЕРБ получи 10% от имащите право на глас, Бойко си е повярвал че е спечелил "голяма победа".

67

Двете краадли

преди 4 години

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) БСП няма никакъв шанс на изборите, а след загубата им БСП отива към своя естествен край...

66

Спасяват кьорфишека

преди 4 години

До "спасяват Ел.Йончева": ГЕРБ се спасяват от кьорфишека който сътвориха Делян Добрев и Антон Тодоров. Телевизията, за която Елена Йончева правила репортажи, е купувала телевизионна техника с пари, получени от КТБ, и това, видите ли, било "Пране на пари в особено големи размери".Тиражираха тази г'лупост преди изборите, а сега вече е притоплен кьорфишек. Но Делян Добрев се изнесе при шуробаджанашката си дружинка в Хасково.

65

Анонимен

преди 4 години

""Работихме и очаквахме да победим..."".........доста си повярва, какоoo, ... народа те постави на място.

64

спасяват Ел.Йончева

преди 4 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

63

Анонимен

преди 4 години

Нинова отвращаваше хората със злобни изказвания когато беше в СДС , надявам се да я изберат пожизнено за шеф на БСП .

62

Отлична идея.

преди 4 години

До Каракачамаков: Отлична идея, качамак. Ти, след като си разбрал, че свекъра на Елена Йончева има къща или къщи за гости, и ако знаеш, че това е престъпление, нищо не ти пречи да оттърчиш лично до прокуратурата и да докладваш. Може да получиш поздравления лично от бат'си Бойко.Ама много сте елементарни, това гербаджийските ***. Ако имаше нещо нередно, гребаджиите отдавна да са били тъпана. Но си траят, и оставят на т'роловете да им вършат м'ръсната работа.

61

Отговорност

преди 4 години

До Каракачамаков: Така се поема политическа отговорност БЕ качамак. Но ще се кандидатира отново и ако партийните членове я изберат, е готова пак да поеме лидерския пост.

60

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 61: И какво като са там? Да имаш свекър и той да има къщи по принцип не е престъпление. Предлагаш да съдят Елена Йончева за какво? За това че има свекър, или за това, че нейният свекър има къща за гости?

59

Анонимен

преди 4 години

*** доказвай че нямаш сестра и нямаш острови и къщи.А къщите на свекъра на йончева са си там.

58

Нищо не е приключило

преди 4 години

До Анонимен: Кога Кирил Добрев ще подаде оставка? Кирил Добрев е подал оставка, но не е приета от Изпълнителното бюро. Лично Корнелия Нинова е настояла само тя да поеме отговорността за резултатите.БСП е единствената партия, която е подобрила резултатите си спрямо предните евроизбори. И като брой депутати, и като брой гласували за тях. Корнелия Нинова има всички шансове да я преизберат на конгреса на 16 юни.

57

Избирател

преди 4 години

Толкова по-зле за нея, ако наистина е очаквала победа. Това означава, че е вярвала на червен кольо, дуото райчев-стойчев и най-вече е вярвала, че махленско-скандалджийското ѝ поведение (същото и на йончева), както и плювните на президента по адрес на ГЕРБ и Борисов ще донесат победа на бсп.

56

От Къде

преди 4 години

От къде Бойко Тиквата спечели милиарди за да си купува ОСТРОВИ,КЪЩИ ПАЛАТИ.......Трън в очите ви е НИНОВА, защото БСП на практика спечели - УВЕЛИЧИХА СЕ СИМПАТИЗАНТИТЕ на БСП.БРАВО НИНОВА МАЧКАЙ МУТРИТЕ КРАДЛИВИ.

55

bolbov

преди 4 години

Ние сме комунистическа партия, ренегати като Станишев нямат място при нас.Корнелия се огъна прие този въздухар който сигурно не може да си върже и връзките на обувките и ето пълно 6 за шайка та, която поне може да краде.Погледнете ги другари ,не виждам един кадърен и морален човек на първа линия,а вие видяхте ли някой ??