94

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 96: На местните избори всички отчитат победа. Един победил тук друг - там. БСП ще подобри резултатите си, ГЕРБ ще загуби подкрепа, но вероятно ще задържи повечето общини. Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия със шуробаджанашката си дружинка (като този от Божурище). И ще се бори да оцелее - купени класове, регистрирани роднини, както винаги е било.Истинската битка ще бъде на парламентарните избори.

93

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 94: А ти сигурен ли си, че си мислил, като си го написал това свободно съчинение? Това, че е гербаджийска опорна точка се вижда от километър. По време на управлението на БСП България влезе в Европейския съюз, БСП е член на партията на Европейските социалисти, има публикувана Визия за България - това, което си поставя като задачи за развитието на страната. Има ли там "комунизъм, Съветски съюз" или нещо друго от твоите съчинения? Чел ли си я? Не ми се вярва.

92

Анонимен

преди 4 години

БСП нямат шанс за победа. Мачът предварително е свирен. Корпоративен вот, купени гласове, "мъртви души" в списъците и ...местната власт в ръцете на ГЕРБ.Просто трябва да се видят фактите...Местните избори ще бъдат истинска трагедия за БСП, а който държи местната власт - той ще спечели и парламентарните избори.Истина е, че олигарсите в БСП, готови да се кооперират с ГЕРБ в името на собствената си власт и богатство, трябва да си ходят - така мислят обикновените социалисти.

91

анонимен

преди 4 години

а бе какво стана с бадженака къде се изпокри какво стана с това 18 нали беше първо място на изборите и 8 броя евродепутати

90

Анонимен

преди 4 години

До Нинова не е БСППо-голямата част от привържениците на БСП изобщо не мислят. Мечтаят си за комунизъм, Съветски съюз, България извън НАТО и ЕС, еднопартийно управление. Такива са болшинството симпатизанти на БСП

89

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

88

В обратен ред

преди 4 години

До Така е ..: Така е, но в обратен ред. Бойко иска оставката на Цецо, и той я подава веднага. И не смее да гъкне, а знае доста за шефа си. Така се е действало по времето на Йосиф Висарионович Сталин, зад него е стояло КГБ. А зад Бойко стоят криминалните му дружки. А си гъкнал, отиваш при Мишо Бирата.

87

Пак Американски ТЕЦ

преди 4 години

До Помня: Да, помним всички. Американските тецове, които ни докара Иван Костов още ни бъркат в джоба. А за бандитската му приватизация да не говорим. Няма невинни партии от прехода. Но и ГЕРБ, макар че ги нямаше тогава, се оплескаха достатъчно.И, както беше казал Сретен Йосич "Бойко взе парите".

86

До 87

преди 4 години

Гроздето е кисело, а?

85

Така е ..

преди 4 години

Цветанов подава оставка и Бойко я приема моментално. Няма тинтири минтири.Конгреси , пленуми , партията и др. глупости.

84

Помня

преди 4 години

До Плачел народа от БСП 76 А при Костов ръста на БВП беше 6.5 %.Най висок ръст по негово време имаше само Ново Зеландия -8.0 %.Май не помниш , или просто така ти се иска.

83

Герб води в корупция

преди 4 години

До The One: Президентът си е в президенстството. И каза нещо повече от спекулациите, които си написал. Че изборните резултати не са индулгенция за корупцията, а ДАНС и прокуратурата трябва да си свършат работата.

82

The One

преди 4 години

Къде изчезна президентът след изборите? Липсват ми мъдрите му слова и изящният изказ, но най-вече ми липсват проникновените му заключения от сорта, че водата е мокра, а огънят горещ!

81

Не се напъвай

преди 4 години

До probi: Не се напъвай, харесвай си бат'си Бойко. Той си го каза ясно "Аз съм п'рост и вие ств п'рости, затова ще се разберем. А тези, които са гледали интервюто с Корнелия Нинова знаят, какво в действителност каза: Че са я убеждавали да не подава оставка. Но тя е искала да поеме политическа отговорност.Надявам се да я преизберат на конгреса.Ще бъде добре за БСП, а и за България.

80

Бойко към Барселона

преди 4 години

До ЕС: От години се очаква Бойко да се изнесе във вилата си в Барселона за да се оттърве България от крадливата гербаджийска дружинка. Но и това ще стане.А това за КПСС е много плоско - като за гербаджии.

79

probi

преди 4 години

Caма взех решението да подам оставка, заяви председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова..Е, че какво друго Ви оставаше, г-жо Нинова?В началото Ви харесвах, но разочарованието от Вас дойде по-скоро, отколкото очаквах.Озобщо, в днешно време са единици политиците, които ги е грижа за държавата и за хората.Просто има там едни хора, които ще се избият за власти облагите от нея.Но и народът нищо не прави, така че...

78

ЕС

преди 4 години

От години се водят преговори ПЕС да се обединят и влеят в ЕНП така че бсп да се върне в КПСС.

77

Мдам...

преди 4 години

Нинова вече не се хили като зелка.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Това се нарича морал, пиленце. Червените такова нещо си нямат.

75

Анонимен

преди 4 години

А ЦВЪКАЛОТО ЗАЩО ПОДАДЕ ОСТАВКА - НАЛИ УЖ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ.