114

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТокражбата на чужда интелектуална собственост-в случая името,под което съм се регистрирал тук,Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,бълха смотана!!!!!но вие-при *** тите друго и не можете..

113

Ани

преди 4 години

Грозна и духовно и физически.Вещицата от приказките.

112

негласуващ

преди 4 години

БСП не са социалистическа партия а сбирщина от монархо-комунисти и червени капиталисти. Каква политика европейска предлагаха за изборите :СТАНИ ДА СЕДНА!!!Та кой би им повярвал? Сложиха Йончева да спаси резила от затвора и направиха още куп глупости.

111

жалко

преди 4 години

Според нея българските социалисти стоят добре на картата на Европа.---Няма защо да се очудваме че нещата в България вървят много трудно.

110

тя се е ояла

преди 4 години

Всъщност от Европейски избори не може да се краде.На Нинова и трябва да застане начело на социалистическо правителство в България.Тогава може и остров на Бяло Море да си вземе.

109

ПроСоТо

преди 4 години

Г-жа Нинова загуби с голямо достойнство и с голяма разлика между нейната партия и първата партия. Можеше да загуби с още по-голямо достойнство , ако повече хора бяха гласували. Вече няма да й казват г-жа Лъжа, може би.

108

СССР 2

преди 4 години

кокала има още месце

107

СССР 2

преди 4 години

БКП-БСП-СДС-ДПС-НДСВ-пишманПАТРИОТИ-ГЕРП......и т.н.ЩЕ ГОРИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!!!! ПРОДАЖНА ***

106

Анонимен

преди 4 години

достойна постъпка! не както бойко изгуби президентските избори но неподаде както беше обещал !

105

Аз

преди 4 години

Нинова бърка желаното с действителното.

104

Един от Северозапада

преди 4 години

Точно включването на Станишев, когото хората мразят не по-малкоот Борисов, отврати хората и те не гласувахаза БСП.Не слубайно даже Борисов агитираше да го включат в листите.Послушаха го-Гергов и около него-купените от Герб вътре в партията, и това е резултата.

103

Какво става ли?

преди 4 години

До Нинова-какво става ? Е, това си го публикувал вече като копи/пейст. Нищо не е разцепила Корнелия Нинова, това става. БСП ще избира председател и най-вероятно ще изберат пак нея. БСП е единствената партия, която си подобри резултата на си евроизборите, заслужава го.

102

Позитано 20

преди 4 години

До Нинова-какво става ? 104 Стана това че половината от ръководството на БСП гласуваха за Борисов.

101

Щерю

преди 4 години

Носи отговорност - пък пак с надежда да я изберат - това не е никакво искрено поемане на отговорност, а принудителна маневра...

100

Нинова-какво става ?

преди 4 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

99

Анонимен

преди 4 години

Присъствието на сергея отврати хората, България не го трае почти, колкото тиквата

98

ПроСоТо

преди 4 години

мда,странни работи станаха покрай тоя вот..-Боко чакаше загуба и предварително ни проглуши ушите,че "външни сили" щяли да "хакнат" резултатите..Сега обаче,като измъкна ХИЛАВА "победа",не обелва и дума за "хакване" на резултата...Впрочем,щастливото овчарче просто извади късмет (за кой ли път?!)-75 процента от хората не гласуваха!!!Ако половината от тия бяха си направили труда да идат до урните,резултата щеше да е 50/30 за бдп.Иначе постъпката на Нинова е достойна,макар че аз не виждам причина

97

Опорни точки

преди 4 години

До Глупости: Глупостите ги пишеш ти, драги. По опорните точки. Къде има фалирали държавни предприятия та да им се наливат пари, не останаха. Сега далаверата е в еврофондовете и магистралите. Там се упражняват гербаджийските далавераджии.А в процедурата за приватизация специално на Техноимпекс (любима дъвка на гербаджиите, не че има връзка с темата) са участвали двама зам. министри по времето на Иван Костов. Все "наши другари".

96

Глупости

преди 4 години

Ква Визия за България, като тази пиеса сме я играли вече!Визията е :Да се дават пари на фалирали държавни Предприятия, от бюджета, като после се приватизират и парите отиват при наши "отговорни другари"!!!Нещо като схемата "Техноимпекс" - - ЗА всеки наш Другар!Г-жа Лъжа ни мисли за тотални балъци

95

То и една лисица

преди 4 години

Чакала да паднат на коча мъ.те щото се клатели ама си останала с чакането...