134

Кара

преди 4 години

Г-жа Лъжа и *** Милиончева преди изборите твърдяха, по всички медии, че ще спечелят изборите за ЕП и ще работят за смяна на правителството. След загубата на Евроизборите г-жа Лъжа подаде оставка, с половин уста и уговорка за ново кандидатиране... Питам: Другата нагла крадла и лъжкиня, Офшорка Млиончева кога ще се откаже от евродепутатското място, след като БСП загубиха много гласове поради нейното водачество в листата????

133

цитат

преди 4 години

Прочетох някъде тези дни едно заглавие: "Партията, създадена от Дядото, ще я съсипят бабите"

132

Анонимен

преди 4 години

Какво стана, този сайт преди изборите пращеше от червени агитатори, сега -обратно?

131

Анонимен

преди 4 години

До 8:0"Преди малко минах покрай Насрано 20. Повервайте ми, мирише ужасно"Вервам ти, миризмата се усеща в радиус 10 километра.

130

ПП

преди 4 години

Нинова да си тръгва доброволно, иначе ще я уволнят! Време е!

129

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

128

Анонимен

преди 4 години

При методите на мотивиране на избирателите на ГЕРБ социолозите просто не могат да познаят резултата. Месец преди кампанията питат и казват БСП води. После с пазаруването на гласове и мотивирането на работниците на такива като Ковачки тренда се обръща. И накрая лбият с 6 процента, като вместо да се каже истината за купения и контролиран вот за ГЕРБ, платената *** лъже, че народа видите ли повярвал на бойко НЕМА ДЪРЖАВА. Бойко не е спечелил нито един глас, кой ром го интересува Бойко що казалПрочети още на: https://dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/30/ninova-ochakvala-pobeda-no-se-st

127

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ не може да спечели честни избори срещу БСП. Половината им гласове са от ромски секции и от милозливо зависими бизнесмени като Ковачки. Неслучайно резултатите им лъщят в ромските бастиони като Сливен, Кюстендил, Перник. Например в българските секции в Трън гласовете на ГЕРБ и БСП са равни, но в ромските е 80 процента за ГЕРБ и 20 за всички останали. ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА, НО ЗА ГЕРБ.

126

8:0

преди 4 години

Преди малко минах покрай Насрано 20. Повервайте ми, мирише ужасно

125

Анонимен

преди 4 години

Корнелия разрита старите кадри и те не и простиха.

124

Фейк лидери

преди 4 години

Пълен провал на другарката Нинова в Крушовица и на другаря Радев в Славяново. В секция в Крушовица 64 гласа за ГЕРБ срещу 60 гласа за БСП, също така в Крушовица 25 преференции за омразния за БСП демократ Александър Йорданов срещу 15 преференции за някои другари комунисти от листата на БСП. Другарят Радев е изгубил нацяло битката срещу ГЕРБ в Славяново. Какви лидери са това когато хората които най-добре ги познават гласуват срещу тях?

123

Анонимен

преди 4 години

До 127 ПсихиатърЗащото не бяха, като царе и местни феодал, а след с88-а не стснха "капиталисти"...

122

Анонимен

преди 4 години

Върви да си правиш PR-a ба селу, при баба Дора. Гледайте козички двете!

121

Анонимен

преди 4 години

Народа мрази бсп Разберетего бе *** от позитано

120

Бсп-бита карта

преди 4 години

12 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

119

Анонимен

преди 4 години

Нинова ,ти не си алтернатива.БСП като цяло не е алтернатива.Бита карта сте.

118

Бсп в будна кома,,,

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

117

Анонимен

преди 4 години

Къде има фалирали държавни предприятия та да им се наливат пари, не останаха.БДЖ

116

Анонимен

преди 4 години

Абе вещица, ама ако ми падне, ше я строшим от сех...

115

Анонимен

преди 4 години

Седесарката Нинова е на път да разбие и БСП. Успех.