163

Анонимен

преди 4 години

Отвратителните ГЕРБ е крайно време да осъзнаят че за всичко народа си плаща.Те не правят нищо освен да заемат постове без да мислят за народа!Затова по добре са БСП!

162

Селчо

преди 4 години

БСП ни вкара в Европата с НДСВ ГЕРБ три мандата и в ШЕНГЕН не ни взимат!

161

WTF????

преди 4 години

Пуснали сте 2 статии с манипулации. Не си ли правите простата сметка, че така олеквате пред хиляди нормални хора, който няма да ви влязат в аматьорското сайтче повече???ГЕРБ нямат никакъв шанс за победа. НИКАКЪВ!

160

Българин

преди 4 години

Народа иска промяна БСП засега е промяна на фона мафията ГЕРБ

159

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега тръгнете по стария път от Пловдив за Морето(Чирпан-Нова Загора-Карнобат) и после ако можете кажете, че асфалта не се яде и гласувайте за червените. Може, но само ако имате една гънка в мозъка и то нарисувана с червен флумастер. Те такива БСП-то със свещ ги търсят, че и в пенсионерските клубове са дефицит. Само на Иво Христов му се привиждат, че са 80%

158

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО НЕ ВЯРВА, ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НА ПЕЕВСКИ, НЕКА ПРЕГЛЕДА ТЕЛЕГРАФ, ПИК, БЛИЦ, И ДА КАЖЕ ЗАЩО СЕ КЪСАТ ДА ХВАЛЯТ ДИКТАТУРАТА НА ГРОБ.Все повече се убеждавам че на Пеевски му е било малко при Орешарски и затова се е кандидатирал за шеф на ДАНС по договорка да има повед за протести. След като си даде оставката те продължиха а не протестите а ДПС крепящо сегашния кворум свали Орешарски, след кафенцето в Кърджали Местан-Борисов. ТОГАВА СЕ Е РОДИЛА ТУРКО-ГЕРБАВО-ПАТРИОТАРСКАТА КОАЛИЦИЯ.

157

Анонимен

преди 4 години

Много грамотно и интелигентно е написан коментар 168. Явно е спрял с обучението си във втори клас, но и това не е сигурно.

156

СПОМЕНИ

преди 4 години

СПОМНЕТЕ СИ ДОКЪДЕ СТИГНАХА СРЕЩУ Иванчева и ги накажете. Държавата не е за лична употреба на мутроолигархията. СПОМНЕТЕ СИ ЧЕЗСПОМНЕТЕ СИ НДК-БОРШОШСПОМНЕТЕ СИ СВОГЕ И ПЪТИЩАТА-ДАЛАВЕРАСПОМНЕТЕ СИ ПАДНАЛАТА ОГРАДКА-СТАНАЛА СЕКРЕТНО ПАДАЩАСПОМНЕТЕ СИ ЛЕКАРСКИТЕ ТРАГИКОМЕДИИСПОМНЕТЕ СИ ЗА КОЙ ГЛАСУВАТ РОБИТЕ БЕДНИТЕ РО МИ.СПОМНЕТЕ СИ АЛО БАНОВСПОМНЕТЕ СИ КУМГЕЙТСПОМНЕТЕ СИ ДЕВЕТТЕ БЕЗНАКАЗАНИ МИНИСТЕРСКИ ОСТАВКИСПОМНЕТЕ СИ ЗА СВОБОДАТА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУД

155

Анонимен

преди 4 години

Айде ибете си майките таварищи бесепей- ци, пак ще ревете и хулите НАРОДА, че не е изпитал по дирниците руски

154

бесепар

преди 4 години

Нинова е взела акции от Техноимпекс и го е придобила не еднолично а заедно с още 30 отделни акционера. Продала ги е отдавна, проверявана е и никой не казва, че е виновна. Според герберските ***, ако човек участвал в приватизацията е равно на престъпник, в тях е пълно с пребоядисани седесари. Значи ГЕРБ е пълна с престъпници-приватизатори. Ами вкарайте си партийните членове-приватизатори в затвора другаре гербере.Па и според тех да е мутра човек било ЗАКОННО, ДА приватизира престъпноЕГАТИ

153

Тролъ

преди 4 години

Така и така ще влязат в Европа БСП, защо не и повече да са От Герб

152

БСП

преди 4 години

Тея избори ги печелим, а ГЕРБ в канала

151

Анонимен

преди 4 години

Нека да свалим правителството на Делян Пеевски с марионетката Борисов.

150

Сийка

преди 4 години

Комуниста комплексар Бойко, няма да види бял ден след изборите,да връщат тия мафиоти парата окрадена от далаверите през трите си мандата!По добре за БСП да се гласува разбира се

149

НФСБ

преди 4 години

152 Кажи го това на ИМПЕКСОВИЯ БОТОКС НинАвна и на руския гарбич офшорката йончеВНА. Нас не ни мислете, Българите ВИЖДАТ КОЙ, КОЙ Е!

148

Анонимен

преди 4 години

И социалистите например в Румъния са корумпирани. Но крадат като социалисти по-малко, задоволяват се с малко, и Румъния с ляво управление прегази ГЕРБ с крадливото и БЕЗНАКАЗАНО дясно. В Румъния министри в затвора а у нас оставчици и Боко народът ни е добър да ни прости. Е добре прощаваме ви, не искаме да сте в затвора, ама хайде махайте се от властта, че пак ще крадете, вие само това знаете.

147

Анти ГЕРБ

преди 4 години

Бойко да ходи при Цветанов, да се вози на асансьора му!За БСП и от мен

146

Сърбин

преди 4 години

За БСП по добре от колкото за комплексарите и бившите комунисти които са в ГЕРБ три мандата!

145

Анонимен

преди 4 години

До НФСБДалавери-Хотелиери, вие изчезвате на тия избори. Гнусари, патерица на мутрите.

144

Анонимен

преди 4 години

Тези които сте взели пари от Шакйта за да гласувате, гласувайте машинно, кажете че ви е било интересно и никой няма да ви контролира гласа.