143

НФСБ

преди 4 години

Всичкото *** се е събрало при болшевиките ( Бсп), голяма вътрешно партийна драма ви чака след поредната ЗАГУБА от ГЕРБ! Разпад и окончателна кончина!Бог с нами!

142

Анонимен

преди 4 години

Да гласуваме масово за БСП - предсрочни избори и кръвно за ГЕРБ. Освен това с преференции за петия, шестия, седмия, осмия, деветия и десетия да изритаме Сергей патерицата на ГЕРБ в БСП от листата. Прокажените гербери после след разпада никой да не ги приема в партията си. Сега всички за БСП а на парламентарните избори кой за която партия му харесва, само не и за ГЕРБ. Иванчева кмет на София и край на диктатурата на тримата шишковци. Радо Братовчеда-Заменката на прокурорско проверка.

141

Тролъ

преди 4 години

За алчния Бойко съд и затвор бе ,кви Евроизбори !

140

Албанеца

преди 4 години

По добре да другарката Нинова Отколкото за другаря Борисов,много е алчен в последно време

139

Анонимен

преди 4 години

Да опровергаем агенцията Боко ЛЪЖЕРИСЪРЧНикий да не си продава гласа и ще стане като с Цуцка Цучева и Румен Радев.

138

Анонимен

преди 4 години

За БСП ГЕРБ са мафиоти

137

Анонимен

преди 4 години

БСП ще спечели със сигурност

136

Комунистка

преди 4 години

Естествено за БСП ще се гласува

135

БСП

преди 4 години

За БСП ще гласуваме, но против ГЕРБ, крадеца и самохвалкото Бойко! да връща парите за трите мандата!Достатъчно е взел!

134

Анонимен

преди 4 години

Против децата си ще гласува всеки, който пусне бюлетина за РУСКОТО РОБСТВО на Нинова и московската и " визия". След поредната нагла руска вакханалия ( " кампания") ГЕРБ ПАК ВОДИ С МНОГО! А платените ru пишат ли, пишат по форумите, и реват по медиите, че Българите не искаме Нрб- то/ СесесеРе- то им

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Червените *** не са чак толкова "заблудени". Просто са хора некадърни за всякаква свястна работа която произвежда блага. И те прекрасно знаят, че пишат глупости и опорни точки но рубличките са си рублички.

132

Анонимен

преди 4 години

Абе в София не пръскате ли за ***...този Борисов се е впил като кърлеж в плътта на народа и не се пуска и не се пуска...дайте да го изтръгнем този вредител на 26 май...Много сме...повече от платените им слуги и необразованите екземпляри от гетата...Мутрите от ГРОБ не могат да купят целия народ...да им разкажем играта в неделя...иначе България е загубена и децата ни нямат бъдеще тук...

131

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са шайка КРАДЦИ! Всеки гласувал за гербавите гласува против децата си.

130

един

преди 4 години

Нека промивката на мозъци да започне СЕГА!!! А какво ли ще им се наложи да ни обясняват след обявяването на резултатите?!? Статистически отклонения, статистически грешки и т.н. алабализми. ЕДНО съмнение - допускам "отклонения" в преброяването докато резултатите са "броят" от един и същи общоизвестен преброител, както и притеснения по отношение потенциалното "влиянието" на цв.цв.

129

Анонимен

преди 4 години

В този сайт има един двама заблудени червени *** и те не знаят какво искат. Нинова е милионерка, Елена Йончева милиардерка и метреса на всеки милиардер. Повече няма да изброявам , защото няма да ми стигне полето в , което пиша. Основния въпрос е, защо има хора , които вярват на простотиите и глупостите на БСП, че милеят за бедните. И така както милеят на Позитано 20 всички са милионери. Ура..а...а...а да живее комунизма..а...а

128

Анализатор

преди 4 години

Борисов няма алтернатива и гласуване за всеки друг пилее вота и налива субсидии за всички останали партии, а те до една са грабители и мушенници. Нормалните и успешни хора гласуват за ГЕРБ. Луузърите, необразованите и тези на минимална заплата гласуват за другите....търсят причина за собствената си бедност в управляващите. Това е своеобразен барометър, колкото процента вземат ГЕРБ, това е и процента на нормалните хора в БГ.

127

Анонимен

преди 4 години

Гейчето Джамбазки се уреди с едини крак в ЕП.

126

Анонимен

преди 4 години

ей тия комунисти мира нямат- много са изгладнели за власт.

125

Анонимен

преди 4 години

На приватизаторката ще и се стъжни след изборите. Гергов и компания ще я разкъсат:))

124

Анонимен

преди 4 години

мачкай каскетите