223

Димитър

преди 4 години

Меродавни ли са социологическите проучвания при извадка от само 1000 души?! ВМРО обединява патриотичния електорат, заради по ясните си идеи и позиции и заради активната кампания. ГЕБР и БСП ще играят мача докрай.

222

Ф.С.В.

преди 4 години

За първи път виждам една голяма грешка на социологическите агенции- КОЕТО Е ЯВЕН ЗНАК ЗА АБСОЛЮТНА КОРУПЦИЯ В ТЯХ -В РАМКИТЕ НА 1 ДЕН ИЛИ НА НЯКОЛКО ЧАСА -ЕДНА ПАРТИЯ ВОДИ С 6% ОТ ДРУГА ПОСЛЕ СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ДРУГАТА Е НА РАВНО С ТАЗИ- СОЦИОЛОЗИТЕ ОБЪРНАХА ИЗБОРИТЕ НА ЕДИН БОКСОВ МАЧ-ПОЧТИ ВСЕКИ ЧАС В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ ПРОЦЕНТИТЕ "ИГРАЯТ" ГЛАВОЛОМНО- ТОВА Е НАПРАВО СМЕШНО- БОРИСОВ ОТИШЪЛ В ВАРНА НО БУЛЕВАРДА ПАДНАЛ -%НАДОЛУ- ПОСЛЕ ОТИШЪЛ В ЗАВОД ЗА ОЛИО- % НАГОРЕ-СПРЕТЕ СЕ ЗА БОГА!

221

До229

преди 4 години

Вессеремост е символа на Че бе простьо, а не на тиквунека!

220

sofeto

преди 4 години

След като един народ е толкова *** да избира бандити, корумпирани, мошеници, крадци, неписмени, предатели. Тогава този народ не е жертва а съучастник в престъпление!

219

Тт

преди 4 години

А бе българи,не разбрахте ли ,че ви управляват само ***,намиращи се във всички партий.Заради това няма един осъден политик.Заради това народа тружения винаги ще е зле и беден.

218

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИзводът е един -Демократична България -бюлетина 13

217

Анонимен

преди 4 години

Борисов е ***, както и неговите съучастници!

216

Анонимен

преди 4 години

НЕ КАЗВАЙ ХОП, ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ.Финалът е на 26 - ти.

215

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се е случило в последния момент.Социологическите агенции на на комунистите и през цялото време се опитваха да повлияят на вота ,прогнозирайки победа за собствениците си .Накрая , когато щяха да се изложат като лъжливото овчарче ,смениха плочата и се опитват да замажат фалшивите ноти и да влязат в тон.

214

Курнелия - ликвидира

преди 4 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

213

Курнелия крепи Бойко

преди 4 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

212

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

211

Анонимен

преди 4 години

Четейки коментарите губя вяра в народа ни. Искат да изринат соц-овете ГЕРБ - с други соц-ове (БСП). Няма значение за кого от двата гласувате, резултатът е един и същ, само че при едните се ускорява. Съвет - НЕ гласувайте за: ГЕРБ, ДПС, БСП, Коалиция за България, Атака, Демократична България, ДОСТ. Всички те имат една и съща цел...

210

Анонимен

преди 4 години

тая партия динозавър - бсп - не трябва да съществува!

209

Анонимен

преди 4 години

Със Станишев в листите, никой нормален няма да гласува за БСП. Не разбирам как някой може да гласува за Мейдел и жирафа от ГЕРБ.

208

Анонимен

преди 4 години

ББ и ЦЦ са пътници към забравата!

207

123

преди 4 години

Разни агенции като алфа рисърч, сова харис и т.н ви подготвят за поредната голяма измама в изборите

206

Анонимен

преди 4 години

бсп-пари пригответе дупари за нова изборна загуба.

205

Анонимен

преди 4 години

Абе, хора. Колкото повече минава време, толкова по-*** избори правите. Кой изобщо ви е казал, че трябва да гласувате за БСП. Има си автентични демократи (13) Всички останали са политически траверстити, категорични болшевици (ГЕРБ) - вижте им шефа как задмина кумира си Живков. Какво точно не ви е ясно, че се набутвате в л.айната. Ами, к'от такоз. На себе си се сърдете. Демкрацията е свобода. Ако си изцапал гащие си - сърди се на себе си!

204

адвокат Тенев

преди 4 години

Наивници от всички страни,съединявайте се!?.."Изборите" не ги решават гласуващите.