183

Паисий

преди 4 години

Лошо, Седларов, лошо.....!Сега като ГЕРБ спечели изборите как червените тролчета ще оправдаят заплатите си ?

182

Анонимен

преди 4 години

Най-последните проучвания дават чувствителна преднина на БСП пред крадците от ГРОБ

181

Анонимен

преди 4 години

Приеха ли закона за фалшивите новини? Социологическите агенции имат ли право да разпространяваш фейк нюз???Само питам, някой да не си помисли нещо!

180

Анонимен

преди 4 години

За новото свлачище по булеварда във Варна има ли статия?

179

!

преди 4 години

ГЕРБ е единствената партия която е направила нещо за народа. Г-н Борисов строй мостове, магистрали, пътища, метро, магистрали, метростанции, метро, паркове, пътища, градинки, магистрали и вдига доходите на хората през последните няколко години всяка година доходите растат с повече от 10%. Комунистите не могат да се похвалят с такъв икономически растеж.

178

Нормален

преди 4 години

Спокойно хора......герберастията е впрегната, социологията купена, изнудванията заплахите и предупрежденията са в ход, маргиналите купени. НО......спокойно идете и гласувайте по съвест -убеден съм че голямата част от хората са разумни, просто трябва да сме активни и да неутрализираме всички тези мръсни мутренски номера. Демократичната воля трабва да победи и на 27 да се поздравим с края на тиранията герберастка!УСПЕХ!

177

Анонимен

преди 4 години

От двете ЗЛИНИ избирам про-европейската! Ще гласувам с отвращение, но комунисти на власт НИКОГА ПОВЕЧЕ!

176

Зозо

преди 4 години

*** немат 1 лев за кампанията :))))))))))) Сите са в кауша :)))))))))))))Глад и лабут за ***!!!

175

Го4о

преди 4 години

Социалисти, защо четете СТАРИ ВЕСТНИЦИ бе? ГЕРБ вече води с 5-6% пред БСП! До неделя процента ще нарасне на 10 - 15%, защото *** и Йо. се скриха - разбраха, че са кръгла нула..... даже две нули (ОО), което означава ***!

174

сиромах

преди 4 години

Ако тази мафиотска структура не бъде отстранена от властта и съдебната власт администрацията то тогава този народ си заслужава съдбата!Толкова *** или страхлив народ може да има само на тази територия!За такива разкрития които се заметоха под килимчето за далаверите и превишаването на правомощия във всяка друга държава щеше да има оставки и тая партия нямаше да се появи повече на политическия небосклон

173

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу мафията ГРОБ НА 26-И...

172

НАПРЕД, ДРУГАРИ!

преди 4 години

БОРЕТЕ СЕ ЗА ПОРЕДЕН РЕКОРД ПО...ЗАГУБЕНА ВЛАСТ!НАПРЕД И С ВИСОКО ВДИГНАТИ ЧЕЛА ПЕЧЕЛЕТЕ РЕКОРДИ!

171

АХХАХАХ

преди 4 години

До БСП"Тея избори ги печелим, а ГЕРБ в канала."ПЕЧЕЛИШ ОТ СТРЕЛБИЩЕТО...БЛИЗАЛКА!

170

мда, бе!

преди 4 години

До Българин 167Народа иска промяна БСП засега е промяна на фона мафията ГЕРБ --------------------------------------------------------------ЩОТО БКП/БСП...нямат нищо общо с името държавна мафия!КАКТО СЕ БЕШЕ ИЗРАЗИЛ ПРАВИЛНО "ВЪЗРАСТЕН"...НА ЧЕРВЕНИТЕ СМЕ ИМ ЯЛИ ПОПАРАТА!!!!!!

169

Анонимен

преди 4 години

Кои бяха тези ГЕРБ?

168

Тулово

преди 4 години

Много се активизира ,,шуменският гарнизон" на червените бе!Ама и това няма да помогне.Не може хора като бившите ни колеги Йончева и Христов да ми се пишат социалисти. Абе Ленче някой от тези които ти знаят ,,золумите и ментата" не са живи,но има и други колеги които помним ,,кое как беше"!

167

Анонимен

преди 4 години

. Защото ако обявяваха тези резултати преди месец, хората щяха да се насочат към други партии! Този номер с удобната опозиция върви отдавна! Не БСП, а малките партии са убити! Слушах дебата им - ами повечето кандидати говорят много по смислено от фаворизираните ! Например Дуранкев, Радан, Път на младите, Байрактаров, водача на Атака....!

166

Анонимен

преди 4 години

кеф бе, пишете че ГЕРБ печели та повече хора да се надъхаме да гласуваме за БСП а иначе Алфичката си е ясна - любимата на Боце!

165

Анонимен

преди 4 години

Не е важно кой за кого гласува, важно е кой брои гласовете :) Демек, колкото и да се плюн..чите - изхода е ясен отдавна :)

164

Възрастен

преди 4 години

Мога да се хвана на бас с който и да е че ГЕРБ ще са първа сила. С ***,скандали и популизъм не се печели. А и тези които са преживели всичките катастрофални управления на БКП/БСП няма как да им повярват. Това е истината . ,,Децата" могат да се излъжат но нас не. И не енужно да си нечий привърженик за да не виждаш и помниш кой какво е сторил.