338

Демокрад

преди 4 години

Явно че и третият МУкабинет нямадасиизкара пълният мандат. Е такъв цирк не бях гледал.

337

Анонимен

преди 4 години

Баце, новото ти кръгово във Варна за 110 милиона пропадна при първия сериозен дъжд вчера.

336

Антибоко

преди 4 години

Часове след като е похвалил ремонтите във Варна---мостът след дъжда поддаде--- ---Боко, моля похвали пак строителстото във Варна,....

335

Независим

преди 4 години

"и СИ откривам....." - какво повече да кажем.

334

Анонимен

преди 4 години

Нали затова сте избрани да управлявате като тях а не да крадете по-вече от тях.Няма друго такова правителство с толкова оставки.Цирка продължава а Вие добре си играете ролята на клоун.

333

Анонимен

преди 4 години

Ние сме патриоти, не крадем от националните си пари, крадем само еврофондове това заявил прокурор от Югоизточна Европа пред Лаура Кодруца Кьовеши по време на среща на най-високо ниво на прокурори от региона. Това разказва румънката, водещ кандидат за новия пост прокурор на ЕС, в интервю за в. Файненшъл таймс.

332

Анонимен

преди 4 години

Работа и заводи бол а заплати.Млад съм с Висше образование,опитах но не става за 600лв.Тук няма хляб заминавам в чужбина както направиха много други мои познати.

331

град козлодуй

преди 4 години

интереса клати феса

330

Дзъ

преди 4 години

Много се напрега човека. Толкова заводи откри тия дни че ми звънят един през друг с оферти да почвам работа...даже и кола били предлагали на работник за да намери нов работник... че нямало било незаети хора. Айде още малко остана. Ще изпуснете парата

329

Анонимен

преди 4 години

- слуга на БКП

328

Ххх

преди 4 години

Борисов да не ни залъгва за ланшния сняг, а да отговори защо води кампания за евроизбори като министър председател, и раздава обещания за отпускане на пари. Законният и нормален начин беше да си вземи служебна отпуска и тогава да обикаля и агитира из страната.

327

гласоподавател

преди 4 години

Като чета нискокачествените коментари на тролетариата все по-силно се убеждавам че Съпругът на Деси Радева, *** и Ленчето ще има за какво да се оправдават след изборите.

326

има време

преди 4 години

От няколко дена се налага мението че Цветанов подбира снимките с които Борисов е предствян като ***, кре-тен, бан-дит, какво ли още не. А Цецко никъде. нито на митинга, нито в походите на Бойко за залъгване на хората да гласуват за ГЕРБ. Цачева хич се невиди, оня дето се мисли за склупторист се се згънал като анадолски глизт и лиКите му текат връз чужди патки

325

Задружно за Бойко

преди 4 години

С меката си китка клати си мълзе хобочето.Чакаме ощр инфо за вили асансьори и тераси, баси!Аз невярвах че е прочел Винртутската библия и все още го мисля за умен, възпитан, съобразителен и светъл човек. Не на всекиго ще му се изрият дупки по асвалта- на него да. не всеки отглечжда цветето Цветко-той да!ама това не го прави за себе си. Той прави всичко в името на България, Българие и Българчетата колкото и гладни, бедни и болни да са те.Пазете го. Той разбива ГЕРБ. Това значи пазиме България

324

Анонимен

преди 4 години

Българската левица ,предизвиква само отвращение.

323

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен338 Такава България ни завещаха комунистите от БКП/БСП и компания,които я доразграбиха и по време на управлението си,след 1989.Над 3 млд отидоха,за погасяване на дълговете към "Газпром",заради подписаните от социалистите,неизгодни договори,за обещетенията от фалита на порамидата на комунистите от БСП-КТБ.Бавно,но сигурно,ще се оправят нещата,но не при управлението на БСП.

322

Анонимен

преди 4 години

Много злобно гледа тоя.Що тъй?

321

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл,ТЕ нямат срам.Отвращавамсе,от всички бивши и настоящи комунисти от престъпната ДС,БСП,АБВ,Атака и където и да са,както и от социалристите,които не се отрекоха от кървавата,стогодишна история на мимикриралата си партия,която служои на интересите на Русия.Гнусясе от наглеци,като Румен Петков,лъжемитрополити от БПЦ,"издатели"и всякаква св...ч...които не се свенят да целуват ръката на папата,докато непрекъснато плюят по запада и изпълняват интересите на Москва.

320

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл,ТЕ нямат срам.Отвращавамсе,от всички бивши и настоящи комунисти от престъпната ДС,БСП,АБВ,Атака и където и да са,както и от социалристите,които не се отрекоха от кървавата,стогодишна история на мимикриралата си партия,която служои на интересите на Русия.Гнусясе от наглеци,като Румен Петков,лъжемитрополини от БПЦ,"издатели"и всякаква св...ч...които не се свенят да целуват ръката на папата,докато непрекъснато плюят по запада и изпълняват интересите на Москва.

319

Питам се...

преди 4 години

Нищо не е построил Болко Борисов.Магистралите защо са все в ремонти?.Защо сме най-бедни в ЕС?Защо се потули въпросът с апартаментите на Цветанов?Винету Борисов няма да Ви отговори...