298

Тотална амнезия

преди 4 години

Нинова е била уволнена 2007 г. Още и Деветосептемврийският преврат да си спомни. 10 г. не е бил на власт и не издигна България на първо място по корупция в Европа.

297

:))

преди 4 години

:)) Вж. в др. статия! На площад "Славейков" ГЕРБ и ББ са си приготвили бесилките!

296

Анонимен

преди 4 години

Ало мандраджиите....... имате още 4 дни да мечтаете..........

295

двоен мутростандарт

преди 4 години

аз пък само ще кажа в отговор, че Бойко е човек който по собствените му пропагандни думи се характеризира със следното. Сам се е описал. Значи това е човек, който живее сам. Саможив егоист. Няма си жена до себе си. Освен това е загърбил всичките си роднини от 30-40 години. Ако казва истината, как ще го интересува съдбата на българския народ...Ако не е , мисля че на всеки е ясно защо прикрива Ради Братчеда, женицата в своя живот и тн

294

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре, по бързо ще извадите Титаник, от колкото да видите "властта".

293

Ну лук ял...

преди 4 години

10 г. на власт, все някой друг му е виновен за корупцията.КГБ сигурно е купила апартамента на ЦвЦв, за да го компроментира.

292

gumbol and darvin

преди 4 години

Какво спорите ве мекотели...сички сте за един дебел ***!

291

СДС

преди 4 години

Гласувайте за Джон Уйк_3

290

:))

преди 4 години

До БезфандъкГенерал Борисов си даде здравето ....---------------Да ходи да се лекува!

289

Безфандък

преди 4 години

Генерал Борисов си даде здравето за държавата и пак сте недоволни и то за едната смешна заплата дето взима - нали този човек със знанията и уменията си нямаше да прави 5 пъти повече пари от колкото сега ама той е родолюбец и истински патриот!

288

:))

преди 4 години

До 297 АнонименПри Луканов 91 и Виденов, Б.Борисов с бухалка в ръка, т.с рекет на обикновенният човек ли се занимаваше, м?

287

Анонимен

преди 4 години

Този е като развалено радио ..... Тва неговото не и политика а каканижене като някоя стара свекърва кво ме грее мене че бил изминал Тея дни 2000 км .... Да беше състезател ама тва е премиер който си кара сам колата на охраната ?!?!!??! Уат да фак ?!?!?!!

286

Цветан Цветанов

преди 4 години

Гласувай за ГРОБ купи апартамент на ЦЦ и компания

285

Анонимен

преди 4 години

Сега ще напиша абсолютни факти и ще получа за една минута поне 10 минуса.Няма логика,нали ?!БСП фалира държавата през 1997г.При БСП ( Луканов 91 и Виденов )имаше режим на ток и вода.Нямаше улично осветление.Не изплащаха или бавеха заплати.Безработицата беше над 40%.Имаше купонна система.Чичибаба изнесе зърното на България.Хиперинфкация(300%).Доларът стана 3хил лева за два месеца и така се създадоха кредитните милионери.ВИС и СИК рекетираха безнаказано всеки бизнес.Нямахме магистрала. Давайте

284

ЦЦ

преди 4 години

Гласувай за ГРОБ купи апартамент на ЦЦ още един със 3 асансьора

283

:))

преди 4 години

Парите на ББ реклама са от парите за децата, майките, пеннсионерите, бизнесът....

282

:))

преди 4 години

Рекламата е скъпо нещо! ББ ежедневно е по всички медии, а не е работещ към тях, а плащач! Та за какви суми/ пари иде реч, ограбени от народа? Колко са окрали ПП ГЕРБ? пп. няма друга партия която може да си позволи такъв бюджет та да е ежеднемно, ежечастно по медиите! пп. погледнете появяването на ББ по медиите като откраднати от народа средства! На мин.се плаща, та Бойче за колко става въпрос? Бойче колко очакваш да избиеш от това ако останеш още във властта, м? Колко ще отмъкнеш?

281

асд

преди 4 години

Toя разБойко днес е дал още един милион на попвете!

280

Апартамент

преди 4 години

Гласувай за ГРОБ купи апартамент на ЦЦ със 3 асансьора

279

Анонимен

преди 4 години

То бива бива наглост ама това с нищо не се среща.