18

Анонимен

преди 4 години

Нинова все ни повтаря , че хората ги е страх и ги репресират ежедневно.А сутринта каза ! - отидете и гласувайте без да Ви е страх , никой нищо няма да Ви направи и в крайна сметка не разбрахме да ни е страх ли или не.Тотално се ошашавихме вече !

17

Анонимен

преди 4 години

Той като резне лентичката и след година започва ремонт! Последна справка - АМ Тракия, след Пловдив е на салата, и лявата лента вече е брак и не се кара!

16

Борисов

преди 4 години

Утре ще открие пристанището в Търговище. Десетки туристически лайнери плават по наводнената магистрала Хемус. А опозицията злобее ли, злобее.

15

Анонимен

преди 4 години

Боко, отговори ми честно кога най-после ще са готови прословутите ти магистрали, на които трябваше да си резнал лентичките, пак по твои думи преди 7-8 години?

14

От бореца

преди 4 години

Кажи нещо тикво?... Пунта мара.!.

13

Анонимен

преди 4 години

Болен мозък буквално! Какво му е виновна Нинова за апартаментите, къщите за тъщи и масовите кражби и корупционни сделки!Ама на него все някой му е виновен, той видиш ли все е жертва!Проблема на нас българите е че сме наивни, Боко така лъже че сам си вярва и затова е толкова убедителен, иначе ако не си вярваш на лъжите няма как да подведеш и хората!

12

Mi6osp

преди 4 години

Хъм, ако Борисов е имал доказателство, че Нинова е корумпирана ,да я бе предал отдавна на Цацаров.А сега просто клевети, като разчита, че няма да му се търси отговорност. Защо не продължи да клевети Йончева?

11

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще построи в Шумен завод за шасита на БМВ.

10

Православен

преди 4 години

ОСТАВКА и в Белене на *** камъни!

9

Анонимен

преди 4 години

Нинова я свалиха за да може да сложат мутри на СДС и НДСв. Стани да седна. Ако не бяха свалили Виденов и Луканов, нямаше да сложат Софиянски и Костов, или ако беше Станишев останал, нямаше да има Борисов.

8

Анонимен

преди 4 години

Елена Йончева сутринта при Хекимян каза , че живее под наем ! - направо да ти се скъса сърцето и сълзите напират ли напират.Колко мъка и несправедливост има по тоя свят ей !

7

бай ганю

преди 4 години

колко е неспособен да си подреди институционално къщичкатаза това ли дойде на власт за да се оправдава постоянно с предишните и да кара по старомо както тях или за да се заеме да оправи корупционния проблем на институционално ниво чрез дълбоки реформи а не чрез отстраняване на индивиди едва когато бъдат хванати сгазили лука?пълен колапс относно съдебна реформа която е гръбнакът за недоволството у насобществото ще се успокои едва когато у нас се установи правосъдие

6

До 6

преди 4 години

А, тиквата, цв цв и всички в герб наа кой са рожба?

5

Анонимен

преди 4 години

Тикво, тиквоо...ние бсп си ги знаем...ти кажи за корупцията при теб и постоянните лъжи, рекети...домуса, пеевски, доган...за къщите за гости...не ми говори само за Нинова. На нас комунистите са ни ясни.

4

Анонимен

преди 4 години

Да бе! С теб ще се занимава Нинова! тя нали ти изхвърли 15 пореден министър...хахаха!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден открива, газопроводи и фабрики и за това в България се плаща най-скъпата газ и най-ниските заплати в ЕС

2

Анонимен

преди 4 години

Нане,несе прави на ощипан а бягай вБургас,да застанеш начело на протеста.Нали си справедлив и стабильень.

1

Анонимен

преди 4 години

Тиквата да отговори, защо Венци Стефанов и Пашата го направиха шофьор на Тато!