40

До 16-Г.Ламбуров

преди 4 години

Ламбуров,явно нямаш връзка с реалния свят. Ти къде беше когато тия твои благодетели затриха четри пъти държавата.Роден ли беше когато беше режима на тока и бензина,когато в магазините имаше само оцет и кибрит,когато ставахме в 4-5 сутрин за опашка с купоните за мляко и продукти,къде беше когато хазната се изпразни и взимахме по 6-7 долара заплата,а 1хляб беше 400лв.Тогава се затри държавата и с махането на 3 нули-хайде наново,А къде виждаш днес такова нещо-опашките са за Гърция и в супермаркета.

39

Българин!

преди 4 години

Лично аз няма да гласувам за никого! Но ако трябваше да избирам между Борисов и Радев щях да избера първият! Знам че НЕ Е СТОКА И ТОЧНО ЗАТОВА НЕ ГО ХАРЕСВАМ! Ама поне ИМА ТОПКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНЯ ЧЕ-ХЛЬО, които постоянно се намира под левия чехъл на *** и десния чехъл на Деса ***!Послепис: Не разбрах само защо точно думата че-хльо е изтрита, ама карай!

38

Анонимен

преди 4 години

С машините за гласуване щяло да се гласува само, ако гласоподавателят поиска изрично това. Т.е. дали са едни пари за машинно гласуване, но предпочитат да е тайна че може да се гласува с тях. ! Срам!

37

Анонимен

преди 4 години

Радев е класи над Борисов. Затова Борисов толкова се дразни на това, че изостава много по рейтинг. Всичко това няма да ме накара да гласувам за БСП. Предпочитам Радан Кънев с номер 13.

36

До Българин

преди 4 години

Какви топки има Борисов? Наведен пред Ишиаса, Дол, Меркел, Макрон и кой ли не още. Ако беше като Орган можеше и да се замисля. Но той НЕ е.

35

Запознат

преди 4 години

ДО 34 а твоя гуру е прочел само Винету!

34

Анонимен

преди 4 години

Никой още не знае защо Бойко предложи Цачева за президент и загуби президентските избори.Отговорът е нарочно ! - защо обаче го направи е свързано с малко мисловна дейност.

33

опетков

преди 4 години

Едно е да квичиш като настъпана жаба и да се правиш на голям борец срещу корупцията, а съвсем друго е реално да управляваш държава. пРезидентинът на решетников непрекъснато нарушава конституцията, която той си мисли, че е нещо като военния му устав, който не важи за генерали и изпитва неистов мерак да заграби власт, която не му се полага. Сигурен съм, че не е прочел и ред от основния закон на държавата.

32

Анонимен

преди 4 години

Първанчо Симеонов е червена пионка на Андрей Райчев. Много е малък да плаши Борисов с Радев!

31

Анонимен

преди 4 години

Радев *** е нищоправец на 5 цифрена заплата, пълен ***! ОСТАВКА!

30

До 21

преди 4 години

Ти май подценяваш хората жалко герберастко мекеренеце...и като толкова са хубави от ГРОБ защо никой не се връща в България при Бойко...с тези алабализми тип Боко тиквата едва ли ще спечелиш симпатии на някого...10 години вече "ручаме жабетата" на герберастката шайка,а тя си прави палати с мълчаливото съгласие на царят Борисов...няма как лъжата Борисов де живее и просперира вечно...и да прави хората на балами...чак такива будали не сме...че да преизберем отново крадливата и цинична шайка на Боко.

29

Българин!

преди 4 години

Лично аз няма да гласувам за никого! Но ако трябваше да избирам между Борисов и Радев щях да избера първият! Знам че НЕ Е СТОКА И ТОЧНО ЗАТОВА НЕ ГО ХАРЕСВАМ! Ама поне ИМА ТОПКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНЯ ***, които постоянно се намира под левия чехъл на *** и десния чехъл на Деса ***!

28

Православен

преди 4 години

Мутрата надава последни гърчове, извън властта и без протекции ще трябва да ходи при Галеви!

27

Проклети

преди 4 години

На засипан гроб - благословия, не е ли малко късничко?

26

Анонимен

преди 4 години

Тя Герберската групировка.Е не само срещу президента А и срещу народа! За нея най важното на чело с Борисов Е да са на власт! Останалото не е важно! Ще загубят при всички случаи! То бяха фалшиви оставки,корупция и какво ли не. Стига вече ГЕРБ! Долу ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за по-малкото зло,а то не е ГЕРБ !

24

Анонимен

преди 4 години

Мога да ти кажа с какво се отличава от баце.

23

Калеко Алеко

преди 4 години

Че с какво преЦедента Радев се различава от Импексова и Офшорното ленче, той просто припява на втори глас казаното от тях, под диригентската палка на ген.Решетников ... !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Като не отварят фронт ще загубят, като отворят ще загубят с много.

21

1

преди 4 години

До Анонимен-13 ,а за комуниста от банкя,напиши нещо,или той е от добрите комунисти.