160

ПЕНКО

преди 4 години

ЗАЩО ДА НЕ СЕ КОНФРОНТИРАТ ???- ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ "ПОЛЮЦИОЛОЗИ " / ЧЕСТО САМОУКРАСИЛИ СЕ ПОРАДИ- СЕБЕНЕХАРЕСВАНЕ / !!! ПОЛОВИН + ФРАНЦИЯ СЕ КОНФРОНТИРА С ПРЕЗИДЕНТА ИЗБРАН ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА !!! НЕ КАЗВАМ ЧЕ САМОВЛЮБЕНИЯ "КЛЮН" - Е ВРЕДЕН КАТО МАКРОН ПРОДАЖНИКА ,... НО ПЪРВАТА МУ "КЛЮНЕСТА"ВОЕННА КЛЕТВА Е КАТО МОЯТА :" ДА ВОЮВА С НАТО И НАТЮВЦИТЕ " !!!!! ЕЙ ПАРВЕНЮ ... АЗ НЕ НАРУШАВАМ КЛЕТВАТА СИ И НЕ СЛУШКАМ !!!

159

не става така

преди 4 години

ББ не търси конфронтация с президента. Просто съпругът на Десислава Радева се опитва да си намери място в обществото като коментира правителството.Това определено не му се отдава, защото обществото очаква от него работа, а не коментари.С прости думи да каже какво е направил той, а не да обсъжда другите.

158

дддд

преди 4 години

До Анонимен 152А кога ходиш на риболов???Знам само че като дойдете в България се спуквате да харчите и да се правите на велик,а когато бачкате в чужбина сте мишки.6 дена на работа,един я почиваш я не.Имам сестра и племенници живеещи в две държави,знам как е,и в Испания и в Италия!

157

смях, ама смях!

преди 4 години

Ето свежите политически насоки на нещастника Първан Симеонов: " Фигурите, които привличат внимание, като нещо ново, според политолога са президентът Румен Радев, Мая Манолова и шоуменът Слави Трифонов."Е, добре! Как да не се смее човек, кажете!

156

Присмехулник

преди 4 години

наблюдавайки доктрината "ес", човек да 'земе да остане с впечатлението, че между институциите на териториите се води тридесет годишна пуническа война :-))), но само ако не става дума за заплати... :-)))

155

Анонимен

преди 4 години

Преди президентските избори, повечето ми познати казваха: "много грозна тая Цецка цачева бе. Как може да се излагаме с толкова грозен президент. Ще гласувам за ***."Та Румбата е избран по красота, като по-красив от Цецка Цачева.Още не знам защо ГЕРБ издигнаха такъв антикандидат за президент.

154

Silas

преди 4 години

До АнонименНе говорете от името на всички,живея в България и не живея мизерно.Срещам много такива като вас.Работят до припадък в чужбина за да дойдат тук за няколко дни през отпуската и да се правят на големи богаташи.Там Ви тъпчат а,Вие сте решили да си го изкарате на България.Ако сте кадърен и тук ще живеете добре.

153

Анонимен

преди 4 години

Това, което Бойко направи Румбата не може да го боядиса.

152

Решетников

преди 4 години

Не закачайте пРезидента. По-рано товаришч Рогозин се закани да прелети над Румъния и България с бомбардировач, но сега наистина ще дойде.

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 139Десен човек да гласува за БСП, означава, че най-накрая му е увряла главата, че БСП са най-дясната партия в парламента, както е било винаги от 1991 година досега.Веднага ти поставям диагноза - БОЛНИКУС СЪВЕТЧИКУС.За съжаление е нелечимо психично заболяване.

150

Команиз патреот

преди 4 години

Долу ръцете от руския ни президент!

149

Анонимен

преди 4 години

Само за ДДДД пък и други като него наивници за да знаят как "изнемогваме" тук в З.Европа и ядеме само скапани храни ! Аз като човек който не знае що е кръчма, почивка,такси имам една страст - РИБОЛОВЪТ и оборудването ми се изчислява на над 7 хил.?, като е само марково въдици на "ЧЪП", макари на "Дайва" и "Шимано", палатка, чадър, тарп, маса и столове на "Корда", другите неща няма да ти изброявам...струва ми се, че това е по-скъпо от твоя таралясник който караш...това е част от нашата "мизерия"..

148

Повече от нужно е

преди 4 години

Не само ГЕРБ , но и всеки българин да започне протести до отстраняването на резидента на Решетников/ *** Да живее България!

147

А кой го издигна???

преди 4 години

Всички знаят, че президента го издигна Корвелия Нинова.. тя му се обадила и го поканила за кандидат - той си го е разказвал.. така че е ясно чия матрйошка е той!!! Толкова негативен президент май не сме имали - по-зле и от Първанката е!

146

Vladimir

преди 4 години

Ех в България виновен ни президента, който няма никаква реална власт и заплатата му е от министерския съвет и му ограничават средства за президентството , тоест от него не зависи нищо, освен това му работа да критикува правителството докато правителството нямат право да го критикуват , защото президента е контролна власт по подобие на парламента !

145

Анонимен

преди 4 години

ДДДД, главата ти не е пълна с мозък, а с компресия ! Явно компресорът който те е духал добре ти е издухал "микробите" от главата !? Ти напускал ли си някога границите на България за да видиш как стои тук животът или се 'храниш" само с демагогия ? Защо ли тук прииждат ли прииждат емигранти, според теб за да си влошат животът и да го направят непоносим - ХА ХА ХА какви ***'оти развъжда България ? А защо ли мало и голямо, умно и не дотам бягат насам, за да заживеят скотски - ХА ХА ХА .....

144

Този мърляч

преди 4 години

Кога взе да дава акъл, този човек -- в какво качество ???

143

дддд

преди 4 години

До Анонимен 144Ако ние живеем скотски,какво може да кажеш ти,който кръчма не е виждал какво представлява в държавата в която живеете и работите,на такси не сте с екачвали никога там,на почивка си идвате в България.Пазарувате в на евтините магазини,ядете най скапаните им храни,работите най черната работа която не я искат местните,и предпочитат да са на социални помощи.Да продължавам ли да казвам," какъв прекрасен живот живееш"?!

142

Първан Симеонов

преди 4 години

ГЕРБ не трябва да отварят фронт с президента, защото президента може да загуби.

141

Анонимен

преди 4 години

До 142, жалки безхаберници сте вие там в България, заслужавате си мизерията която сами създавате ! Ами какви са ГЕРБ бе мал'оумник, да не би да са некому'няги или демократи ? Б'аси тъ'пото овче стадо, хак да са ви мизерията и скотският живот ! Вече и срещу африканци да бягате не можете да ги стигнете по стандарт на живот, да не говорим пък за разум !