60

първанчо,

преди 4 години

не ти е за първи път тарикатски да говориш против премиера. Величаеш президента, който нищо не е направил, освен да плаче за Грипен.Защо ли.Първанчо, създава се впечатление че си на щат при президента.

59

Анонимен

преди 4 години

За 10 г управление корупция, непрозрачност, шуробаджанащина Герб направиха така, че младите българи да се принудят да избягат далеч от тук. Българите бягат оттук, ужасени от властта. Не искаме повече от същото!

58

Мирчо

преди 4 години

До спасяват Ел.Йончева: По голяма простащина не бях чувал. Борисов да я вкара в затвора ,като е крала. Да , ама не /казваше един седесар прегърбил се от навеждане на Тодор Живков/. Борисов щеше да преследва и СДС за ликвидацията на Държавата ,но сега виждаме ,че съ пърдяли в едно гърне и правят поредната коалиция. Удавника и сламка се хваща.

57

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на ГЕРБ за това,което сме в момента ! С всичките си ментета в партията,прословутите "апартаменти и суджуци" и треските за дялане,тяхното управление е най-успешно за целия преход.Благодарение на тях и ЕС българинът придоби самочувствие да се сравнява със запада,финансова стабилност и много възможности.България живна след 30 години ръчна спирачка !

56

Ми

преди 4 години

И зеленият чорап и банкянският търбух не стават. Членуването им в бкп ги е повредило ментално.

55

гербер

преди 4 години

Потника е едно голямо плямпало. Също като тези които го номинираха. Срам за българската армия. Куче на каишка която води към Кремъл. Срам! Срам! Срам!

54

Минчо Христов

преди 4 години

бюлетина номер 15 ,всички управлявали последните 20 години РАСЗЛЕДВАНЕ И ЗАТВОР,НАЙ ПЪРВИ да търка наровете тиквата,защото вместо да работи тиквата да кове закони той от 10 години не спря да играе мач на ДианабаД НА БАСЕЙНА И ДА ГО БОЛИ ФАРА ЗА народа ,от 10 години всеки ден си рита мач и по два пъти даже,ние затова ли му плащаме да ръководи държавата или да си играе мач всеки ден и 100 заплати да охраняват стадиона затова долу простата тиква и мутра и сикаджия и тъпанаррр.затвор за тиквата.

53

Българин до 37:

преди 4 години

Едно е да ОТСТЪПИШ ПРЕД УПРАВИТЕЛ/ВЛАДЕТЕЛ НА ПО-ГОЛЯМА И СИЛНА ДЪРЖАВА (Не казвам, че е правилно! НАПРОТИВ!!! Прабългарите точно затова СА БИЛИ ТОЛКОВА ВЕЛИКИ! ЗАЩОТО НЕ СЕ СА СЪОБРАЗЯВАЛИ С НИЩО И НИКОГО!) а съвсем друго ДА ОСТАВИШ ЖЕНА СИ ДА ТЕ РАЗИГРАВА И ДА ТЕ ВЪРТИ НА МАЛКИЯТ СИ ПРЪСТ! И ако, не дай си Боже, стане война това нещо ЩЕ Е ГЛАВНО-КОМАНДВАЩ! И как точно ще стане?!? Той с жена си НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ, ЩЕ МИ КОМАНДВА АРМИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

52

до 41

преди 4 години

Опашките по границите и супермаркетите са от герберасти и техните слуги облагодетелствали се от властта и отиващи да харчат заграбеното от народа,но следващите опашки от герберасти би трябвало да са пред затвора.Народа няма пари за апартаменти със асансьори и къщи за гости с АТВета,камо ли за тераси със сауни и други екстри...като за екскурзийки...повечето хора живеят от заплата до заплата или пенсия и теглят кредити ,за да оцелеят...те пък едни заплати и пенсии...2 милиона души живеят с под 350

51

До 48-Георги

преди 4 години

Право в десетката!!!Това е точно така и споровете са безмисленни и излишни. А ползването на обиди ,показва липса на аргументи.

50

Анонимен

преди 4 години

Най-големият проблем на България не са политиците, а българите. Когато започнем да се уважаваме един друг, когато започнем да спазваме законите и да изискваме и другите да ги спазват тогава може и да се оправят нещата. Ние обаче сме мижитурки - злобни един към друг и страхливи да си търсят правата. 500год. робство, 50 години комунизъм и 20 години мутри това направиха - един *** народ. В германия ако си хвърлиш *** на земята веднага някой ще ти направи забележка.

49

спасяват Ел.Йончева

преди 4 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

48

Възрастен

преди 4 години

Тук има един *** на Радев,явно на или под 301който ако дойдат другарите на власт първи ще обърне палачинката.Явно за пари го прави ,защото нормално живял човек в България никога не би писал тези глупотевини и детски ,,размишления".....Все пак здрав и богат е по добре от беден и болен момче,във второто което искаш да ни убедиш. И Бойко и Радев са две различни инстанции в държавата -единият има права и задължения а другият е синекура.Така е по конституция.

47

Георги

преди 4 години

Президента се харесва защото не носи никаква отговорност. Ходи напред назад, говори едни хубави неща, но реално няма инструмент, с който да постигне нещо и сътоветно да си носи негативи или позитиви от решенията. Бойко Борисов беше на светлинни години през него по рейтинг, когато го избираха. Малко по-малко имаше провали и съответно му видяхме кирливите ризи, но видяхме и доста позитиви. Радев говори едни неща, които му ги пишат едни хора и това е. Актьор

46

ПърВане,Пъраване

преди 4 години

Андро има си имане!Голф играе с Кънчака,ти ослушваш се в мрака!

45

Анонимен

преди 4 години

Добре че беше Решетников да каже на американците от "Свободна Европа" за далаверите с апартаментите на Цвветанов...излиза че руснаците и американците заедно се борят срещу мафията в България...

44

Гоце

преди 4 години

Радев е национален предател и руски шпинонин. Той е далеч по- долнопробен *** от Милиончева и ***.

43

Георги

преди 4 години

БСП са подлеци. Тази партия трябва на цяло да изчезне от политическият хоризонт. Всъщност повечето политици родени преди 60та година са подлеци, промити мозъци от един отминал период. На тази държава и трябват хора със свежо мислене и чувство за справедливост. Нещо изкоренено в повечето хора живели през комунизма - там справедливост не съществуваше. Само тарикатлъци, номера и на всеки му беше най-хубаво да има "нещо под масата" отделено за него.

42

офшорното Ленче

преди 4 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

41

Анонимен

преди 4 години

И двамата са един дол дренки, за съжаление.Като се сетя за Костов и Пешо Коня, бяха като Цицерон и Кромуел в сравнение с тия.