33

Анонимен

преди 4 години

Във време оно, при нас идваха лектори.Обясняваха малко заобоколно,катонаблягаха на ръчните механизми( примомчетата).Идва тревата и други слад-киши.Превенцията е ,както вече се писауют и любов вкъщи.Градивност ,катоотношения в клас.Правилно поднесенаинфирмация,несамо на парче,но за живота като необходима реалност.

32

Анонимен

преди 4 години

Кога, как, къде и по какъв начин ще му се поднесе информацията, на тази и подобна тема е тема на семейството /родителите/. Ама така гнусно .... е пълен абсурд. Да му говорят на това дете за дроги, треви, ***, промяна в искторията и прочие .... Ние още сме малки/детето ми/, но видя ли нещо подобно в учебника му - късам страницата и ще ходя да се разправям с откачените даскали. Няма да позволя на държавата да му промива мозъка. Тия дето ни управляват с празните глави са ни достатъчни ..

31

Анонимен

преди 4 години

Уж става въпрос за треви и наркотици, но на дълбоко пак прозира завоалирана джендърастия. Не се умориха джендърастите, да обхождат отдалече, всеки проблем, и да си прокарват идеологията. От девет кладенчета вода носят, лигавят се във всяка ситуация, обаче зле прикритото им джендърство, винаги си личи и е съшито с бели конци.

30

Продължение...

преди 4 години

Мира отказа с думите:-Тая плява я спрях в седми клас само ме преспива дай нещо за вдигане?-Стефчо унил разбра че си има работа с кореняк Софиянка и отиде при Йованка от Провадия и и сипа една водна чаша домашна ракия....

29

Глобал ворминг

преди 4 години

Родители решават да поговорят с младата си дъщеря на тема секс :-Вече си голяма и трябва да си поговорим на тема отношения между половете.-Питайте кво ви интересува да ви го обясня ?

28

Анонимен

преди 4 години

Мира дърпа ли дърпа яко от качака, докато очите и не светнаха като светофари, но това не и стигна и Иван и направи 3 линии. А после....

27

Анонимен

преди 4 години

Ако говорим за тревата и т.нар. прозорец на Овертон, той в момента не само е открехнат, а вече яко се блъска насам-натам от вятъра. Превантивната роля на училището е ефективна до едно време, накрая просто се налага да пишат такива неща в учебниците.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17То бг законодателството трябва да се изгори - Дракарис

25

Анонимен

преди 4 години

От ден на ден малоумието се засилва.

24

Вълнаро

преди 4 години

Абе големи пуритани се налюпихте тук. Никога не е слагал козец в устата, но вече има мнение. Пушил съм като комин, последно преди 78 години, наркоман ли съм? Не знаете за какво говорите. Просто племе. Дребни душици. Ще си умрете невежи.

23

Анонимен

преди 4 години

Как завършва историята? Ми като на купон - Христо, Иван и Стефан в Мира, 3 в 1 хепи енд. Останалите гледат...

22

Анонимен

преди 4 години

16,то маса народ е и на стероиди. Нали ги гледам - момче на 16-17 години, гърбът и бицепсите му като балон. И като никой не говори за това, та какво, ще си отмине от само себе си ли...

21

Бегемамите

преди 4 години

с поредната си офанзива. Сигурно част от тях денонощно прелистват учебниците за да намерят за какво да се възмутят. Че то иначе живот ли е?

20

Анонимен

преди 4 години

Точно това правят - открехват го, с всички последствия по-нататък.Сериозно? И кои са тези ТЕ? Ако не го пише в учебника - край, никой никога на никого няма да предложи коз?

19

аз-ът

преди 4 години

ама тия родители много гадни бе !!! либералчиките кивичат от яд !!!

18

загрижен родител

преди 4 години

В българия няма наркотици и *** така че не ни занимаваите с тез теми

17

Анонимен

преди 4 години

Тревата /джонитът според българското законодателство са наркотици, следователно потребяващите ги са НАРКОМАНИ!

16

мдам

преди 4 години

Сега съм на 34. Когато бях на 16 - 18, в училищата беше пълно с трева. Пълно. 1/3 от класа му, всяко голямо междучасие се правеше леш. И уж това се водеше елитно училище. Нищо по различно от сега с разликата, че сега е пълно и със синтетика. Което си е предпоставка за тотална пържилка на мозъка. Проблемите са на най- ниско ниво. Семейство, среда, липса на истински ценности. Липса на любов и подкрепа у дома.

15

Анонимен

преди 4 години

"И кое ги прави наркомани"Прочети малко за Прозореца на Овертон.Точно това правят - открехват го, с всички последствия по-нататък.

14

Анонимен

преди 4 години

Смисъла е да се накарат главите им да се замислят дали са пушат марихуана от момче което харесват. Това е като превенция бе онкоглу! Никой не казва - ОТИВАЙ ПУШИ. Ама тъпо племе ТЪПООООО.