13

Анонимен

преди 4 години

Даммм.... Направо наркотици, цигари и алкохол не съществуват. Точно някой урок ще да е виновен, милото дете е разбрало. То няма как иначе да знае. Пък за половите неща... Те хабер си нямат какво им се случва в гащите. Забраняваме всичко и сме доволни.

12

Анонимен

преди 4 години

Целта ви е да направите децата *** и наркоманиИ кое ги прави наркомани, въпросът какво биха направили в подобна ситуация ли?

11

Анонимен

преди 4 години

Казусът е много добър даже. Не знам колко трябва да си смотан, за да не го разбереш. Децата винаги са били изложени на какво ли не, какво лошо има в това да се говори на тези теми?

10

Дейба

преди 4 години

и пуританите се оказахте. Големата работа станала. Те децата ви трева пасат и не подозират за марихуаната, секса, хомосексуализма. Аре малко по-спокойно.

9

Факър

преди 4 години

До АнонименПо-католици и от папата се изкарахте...

8

Анонимен

преди 4 години

Чашата преля! МОН, подавайте оставки! Целта ви е да направите децата *** и наркомани. Срам и позор сте....

7

Пловдивчанин

преди 4 години

Напротив, казуса е много релевантен точно за тази възраст. И трябва да се говори свободно за това, а не да си заравяме главите в пясъка. Истината е, че нищо не може да спре масата тийнейджъри да пробват и трева и алкохол. Същото беше и за нас - техните родители. Въпроса е първо- да са ясно информирани за рисковете и потенциалните проблеми и второ - да не посягат към по-тежки наркотици. Като цяло - даже и да пробват нещо, винаги да могат да контролират себе си и ситуацията и да си знаят границите

6

Анонимен

преди 4 години

...три дни яли, пили и се веселили?

5

Анонимен

преди 4 години

До ???????Това е философия. Трябва по този предмет да се дискутират различни теми. Българина най-мрази да мисли и затова родителите се възмущават. Родителите очакват учебника да казва на децата, какво да мислят а не децата да мислят и да си защитават мнението.

4

Браво!

преди 4 години

Напълно адекватен текст! Децата трябва да са готови за ситуацията, в която представители на групата им ги натискат да опитат наркотици. Чудесно е за това да се говори в клас под контрола на учителя!

3

Анонимен

преди 4 години

То бива неграмотност но в България е трагично положението. По света тревата е разрешена.

2

Мен

преди 4 години

Предлагам за да сме в духа на новите "ценности" новата ученичка да бъде трансджендър и да има поне един черен, индиец, лилав и 8 полов марсиянец. Така учебника ще стане страхотен.

1

???????

преди 4 години

Това е върха на идиотщината. Кой е авторът?Някой в МОН чете ли ги изобщо тези неща, преди да ги одобри?