53

Анонимен

преди 4 години

когато ти напишат откъде се взима тревата, и че няма проблем един ученик да я пуши си по-склонен да я пушиш.

52

Анонимен

преди 4 години

Философията Санчо, няма нищо общо с този текст.

51

Хейтър

преди 4 години

Ако следваме модерния тренд, момичетата ще откажат и ще си тръгнат заедно под ръчичка, гледайки се любовно, а момчетата ще се напушат, ще рисуват дъги и после ще си посегнат. :D Тотално сбъркана работа :D

50

спомен

преди 4 години

Бях на 5, в предучилищна. Тя беше към основно училище. Едно момче от групата го бяха видели да пуши. За наказание учителката повика директора на училището. Той дойде. Всички насядахме в кръг. Директорът усмихнат каза: "Я да вдигнат ръка всички герои, които са опитвали цигара!" ВСИЧКИ вдигнахме ръка. Директорът само се засмя. Подигравката ми държи влага цял живот. НИКОГА не съм слагала в уста подобни гадости.

49

Анонимен

преди 4 години

Джендърастите яко налазиха под команда форума.

48

Victimized

преди 4 години

Пуша трева от доста време, но това нещо е потресаващо.Първо, понеже съм убеден, че учениците до преди това не са имали адекватен предмет който да ги запознае с опасностите от наркотиците. Второ в модерната "поп-култура", ползването на наркотици се асоциира главно с парти, което дава предпоставки за лоши преживявания особено в комбинация с алкохол и други наркотици или енергийни напитки. Трето, мозъка при хората се сформира до 25 години, ползването на психотропни преди това е вредно.

47

Мира отказва

преди 4 години

с думите "Не искам цигара. Искам пура, кожена пура, Иване". Бегемамите са в потрес. Но донякъде облекчени. Дъщеря им не е наркоманка, а нормална ко.вра като тях. На косъм се разминахме.

46

Иван

преди 4 години

Как може да сме толкова *** и назадничава нация..Тези родители от кои села са?

45

Анонимен

преди 4 години

Който има любов от семейството си не пипа наркотици ако ще и всичките му приятели да го тероризират да пробва. Това е най-голямата защита, ама обвинявайте философията.. то българина от край време мрази да мисли върху едно нещо 2 пъти

44

Анонимен

преди 4 години

Вече и Бог не може да опази България, съжалявам.... И отново езикът.....нямам думи. Нищо чудно, де. И без това България отдавна не произвжда нищо друго, освен евтина работна ръка за всички, решили да си отворят офиси/производство и т.н. тук. А останалите са само сервитьори/ки, куриери, бармани, продавачи/ки и тем подобни.Честито!

43

до 40

преди 4 години

думи на изключително слабо философски образован човек, "Митът за пещерата" на Платон никога не е бил толкова валиден, колкото сега.

42

Анонимен

преди 4 години

аз пък ще взема трева дори и от някой който нехаресвам... ;)

41

Анонимен

преди 4 години

Ами накрая всички направили генг бенг и се изпонашляпали групово! Това ли искате да напишат децата???????? На това ли искате да ги научите! Това дали можем да го видим в американски учебник, а? Еххххх, Aбсyрдистан, Aбсyрдистaн, не се научи!

40

Анонимен

преди 4 години

Философията е наука за всичко, кОнсерва, и няма нищо по-полезно от това, тя да обръща внимание точно на съвременните проблеми, а не да рови из такива, дето и от хилядолетната плесен да ги изтупаш, пак няма да се разберат, защото са безвъзвратно отминали. Философията е разсъждение върху теми. По-добре да са съвременни, такива, които ще жегнат наистина човека и ще събудят интереса му. От зубрене на остарели постулати позитивите са минимални.

39

Анонимен

преди 4 години

А най-големият майтап е, че точно синовете и дъщерите на пуританите после стават... Остави се. Особено дъщерите, като усетят, че няма надзор, яко му отпускат края.

38

Анонимен

преди 4 години

Като продължение на историята, учителя може да извади по един джойнт за всеки и целия клас да се напушат, след това да се отдадат на философия. А в края на годината класното може да включва преразказ на преживявания под хероиново опианение, например.

37

к0нсерва

преди 4 години

това не е Философия, това е Религията на НПО-то. Философия е да изучаваш Платон, Аристотел, Кант, Ницше и т.н. дори в комунистическо се учеха тези Титани на Мисълта в часовете по Философия. Сега се учи доктрината на Отворено Общество!

36

Борянчето

преди 4 години

и то е бегеми.лф явно, като гледам как играе гумата за ***. Отдавна не са ти обирали паяжината, а Борянче? Фрустрирана ми се видиш.

35

Анонимен

преди 4 години

"За ученик на тази възраст е трудно да вземе решение как да реагира."Добре де, за кой клас или коя възраст става въпрос?Ако е за средно училище, когато се учи философия, нищо му няма на казуса. Съвсем нормално е да се разискват именно съвременни проблеми, а този си е такъв.

34

Ицо Хазарта

преди 4 години

Тия родители пък на всяка манджа мерудия, почнаха да се гневят за всяка глупост тиражирана от прасс-пресс... Госпожо пази си детето защото аз съм от агенция закрила на д*..то.