73

Анонимен

преди 4 години

73, по-добре просто да спрем да говорим за това и те ще престанат, колко му е. Затваряме прозореца на койтобешетам и проблемът е решен.

72

A

преди 4 години

До Анонимен 71затова , вместо да научат нещо ново и стойностно - нека си повтарят "тези неща" непрекъснато, по всички предмети, та дано ги научат добре. "Повторението е майка на знанието"- поговорка

71

Шопо

преди 4 години

Тече яко соросооблъчване на децата ни !!!

70

Анонимен

преди 4 години

Българин,Те тия неща ги правят и без съчинения.

69

Българин

преди 4 години

Ами за догодина да очакваме направо да се говори как Мира харесва Стефан, но той и предлага да направят тройка заедно с Иван... "Напишете кратко съчинение, в което да завършите тази история"

68

Анонимен

преди 4 години

"И на теб не ти е лесно, представям си какъв живот живееш с такава параноя."Жив и здрав да си либерале, а децата ти - ако изобщо ги направиш, понеже може и да си по еднополовата любов, нека да пресъздадат всичките ти разбирания.

67

OВЕРТОН

преди 4 години

Правилно спомена един от коментиращите, че става въпрос за прозореца на Oвертон. Лека-полека ви пробутват дeгeнерацията, а вие не усещате защото сте с ниски IQ-та.

66

Анонимен

преди 4 години

63,И на теб не ти е лесно, представям си какъв живот живееш с такава параноя.

65

Анонимен

преди 4 години

"От зубрене на остарели постулати позитивите са минимални."Да де, идеята за добро и зло е остаряла, нали. Изкуствено се размива за да се осигури пълна безгръбначност на манипулациите - всички гну.сотии да изглеждат невинни.

64

Анонимен

преди 4 години

Няма място в учебник по философия, а евентуално в учебник по психология. По биология и здравно образование също би могло. Могат да сложат и ситуация, свързана с някоя модна тенденция, целяща да разболее младите и да постоянни клиенти на докторите: голи кръстове, колена, глезени през студените сезони например.Фармацевтичната индустрия = мафия е по-силна от наркомафията.

63

1234

преди 4 години

"Родителите" за пореден път са яко неадекватни, представите им за възпитание на децата се свеждат само до шамари.

62

Анонимен

преди 4 години

"Сериозно? И кои са тези ТЕ? Ако не го пише в учебника - край, никой никога на никого няма да предложи коз?"Изобщо не става въпрос за това. Свободното обсъждане на всякакви равнища на по-силни и по-слаби наркотици е първата стъпка към обществото да ги приема за нещо НОРМАЛНО. С логиката, в учебника го има, всички се друсат, какво толкова?Същата е целта с геЮвете, трансовете, флуидите и всякакви третополови. Наред са педофилите, кръвосмешенията. По-нататък ще стигнем и до човекоядците...

61

1234

преди 4 години

Много добър въпрос за разискване в час, защото това е нещо, което реално се случва на децата и е добре да знаят какво и защо правят.

60

Анонимен

преди 4 години

До Мира отказваБраво! Много добре си описал мама си.Но защо приписваш нейните качества на всички останали. Там ти е грешката.

59

Анонимен

преди 4 години

Казус:- Кой е Стефан - момченце или дилър?- На колко години е Стефан?- Кой продате "тревата" на т.н. Стефан?- Къде са гледали спец-службите, когато "някой" е продавал дрогата на Стефан?- Къде са гледали родителите на Стефан, когато "момченцето" им е започнало да пафка и да зарибява "момиченцата"?- Много често, след наркотичните средства на такива "купони" се стига до изнасилване!- На колко години е Мира?- Бащата на Мира има ли огнестрелно оръжие за възмездие?

58

Victimized

преди 4 години

Това не е философски въпрос, философията разглежда фундаментални въпроси за съществуването, морала, рационалността.Това е въпрос който изисква голяма доза информираност, и не виждам как може да предизвика критична мисъл в дете.Може и да съм в грешка естествено, както винаги тази новина е извадена от контекста, като целта е да предизвика по скоро поляризация от колкото яснота и консенсус.

57

Европедерал

преди 4 години

Легализация на всички видове наркотици! В детската градина да се дава трева, в първи клас хероин!

56

Анонимен

преди 4 години

легализация може да има само до сто грама и за медицински цели. При това - с рецепта от лекар и под наблюдение от лекар

55

Анонимен

преди 4 години

и после се чудите защо има такава смъртност у нас?

54

Анонимен

преди 4 години

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ И ТОЧКАВСИЧКО ДРУГО Е КОМУНИЗЪМ