18

Ма

преди 4 години

Само като прочетеш за ония рап он и с асансьори, тераси, апартаменти, къщи, тецове, вецове и инстинктивно тръгваш към летището.

17

Ей го бе

преди 4 години

Национална стратегия за развитие и преход от планова икономика към пазарна "Ран-Ът"

16

Бачкатор

преди 4 години

Истината никога не е сложна. За демографията са виновни политиците и те трябва да бъдат съдени за геноцид. Подобна загуба на население е възможна само при геноцид, дали е фашизъм или е комунизъм все тая, нашите политици могат да се сравняват с тях. А народа освен да проклина до девето коляно и да търпи може само да емигрира, което и прави.

15

до 14

преди 4 години

Малка част остават там тъй като българина не може да си промени манталитета и му липсва дивотията, кражбите, мърсотията, дизеловите баварци и 50 градусовата ракия направена по "убийствена" технология. Те просто не искат да променят мисленето си а искат да си останат *** и не се вписват в картинката. Затова айде обратно на село и почват да разправят че в БГ е по-хубаво...

14

Анонимен

преди 4 години

ами че ние си имаме пандемия. У нас има смъртоносен щам на болестта герберастия вече 10 години

13

Глад

преди 4 години

Ами щом е така ,защо няма арестуване за престъпление, което се води заплаха за националната сигурност? И аз в момента стягам куфара , защото съм на 50 а хладилника ми е празен.

12

Анонимен

преди 4 години

За богоизбраните управляващи е по добре да бягат вместо да си търсят достойнството, както направиха през януари 96. Всички избори се печелят от партията на негласуващите, но управляват некадърници с парите на народа

11

панчо

преди 4 години

До изходни визине схващаш че не е само до месечно заплащане а като цяло до елементарнокачество на живот от ежедневно заобикаляща те среда,тук е заобиколен от еснафщина корупция,лошо функциониращи институции,простовата изостанала култура,постен соцялен живот,лоша инфраструктура....и т.н..погледни картинката малкопо отгоре и на широко дори и да невзема 10 000 тамна запад дори да ена 1000 кинта заплата останалите фактори свързани с качество на живот са примамливите главни неща

10

Анонимен

преди 4 години

Констатации.Случва се в държави, в която управниците и са крадливи и прости.А този "доцент" защо не каже това как да се промени?"Никой не бяга от хубавото" - народна мъдрост.Не можете да се обвиняват младежите, а и другите, че напускат превърнатата в клоака Райска градина от шепа зависими разбойници!Животът е много кратък, за да се търпи. Не са виновни и пенсионерите, които са построили всичко, което сега се окраде и се внушава, че "изяждат "бюджета. Те са памет! Трябва да бъдат унизени!

9

Анонимен

преди 4 години

Главния гербаджия - мутрата Тиква заяви, че всички се прибират вече, за да работят за големи заплати....

8

ай сиктир

преди 4 години

Ама не така разваляте му схемата на еднокнижника не сте ли го чули какво ръси, че вече сме цъфнали та вързали и на терминал-2 е навалица от прибиращи се.

7

Анонимен

преди 4 години

"в България нищо сензационно и различно не се случва, за да има такива резултати."Напротив, вече 30 години се случва !

6

Анонимен

преди 4 години

По селата хора през делничен ден не може да видите - ПУСТОШ !Малките градчета замират с дни и след няколко години ще са безлюдни ...Много тъжна картинка...

5

бай ганю

преди 4 години

ами той *** сам си причинява ниската смъртност със култура на хранене и стил на животцигарите днес трябва да са минимум 20-30 и ракийката довечера трябва да е около половин литърмай.на.та и на салатата здравословното хранене,закуската...тва е за джендърите на запад нали?

4

Анонимен

преди 4 години

Как няма да бягаме в чужбина като в БГ ни *** и ограбват всекидневно?

3

нищо ново и различно

преди 4 години

В държава със стандарт на живот като в Африка и цени като в Европа как да е?И как ще бъде занапред с подобни управления, които мислят как да натрупат пари и да осигурят живота на поколенията си някъде другаде.30 години къде са другите държави от източна европа,фалирала Гърция е двойно по-висока минимална заплата.

2

изходни визи

преди 4 години

един съсед програмист замина за германия за 10хил евро заплата.тоя човек се е обучавал тук и се е развивал тука.и сега бяга да носи полза за германската икономикатрябват изходни визи за програмистите ,че на тях им е много лесно да заминат за чужбина. тука и без това са им много виски заплатите , да си седат тука.

1

Анонимен

преди 4 години

Дааа! Добър ден! Селата обезлюдяха, а младите хора населяват предимно големите градове. Останалото е пустош.