38

анонимен

преди 4 години

Тия "червени бо*луци" от коя планета са ги клонирали та са шперцове по унищожение и геноцид??? даже и собственото си.

37

Анонимен

преди 4 години

Изтичането на младите хора от България не е проблем а е следствие от убийственото разграбване на държавата от червените б'оклуци!

36

Млад човек

преди 4 години

Е какво да правят младите в България?Няма високи доходи, всичко поскъпва, едвам изкарваш месеца...Да не говорим, че няма възможност за кариерно развитие!Ще бягат младите!Аз се спасих, бягайте и вие докато е време.

35

Анонимен

преди 4 години

Демографската криза се задълбочава неспасяемо. Младите хора които трябваше да създават семейства и да отглеждат деца ги няма. Бабите на по 60 и 70 години ли да раждат. Без млади хора която и да е държава загива. Не случайно бай Тошо на младите хора даваше безлихвени заеми да си купят апартаменти образоваха се в университети безплатно. Осигуряваше им работа строеше детски градини и училища. Защото знаеше че нямали млад народ държавата загива. На многодетните майки даваше пари безплатен транспорт.

34

Патриса Врачкова

преди 4 години

До 3 милиона има още време. Планът на сценаристите е такъв. Трайте още.

33

Циник до ФСБ

преди 4 години

Вие *** - не допуснахте демокрацията в България! Ти няма да я познаеш - даже да те удари по носа!Защо никой не "бяга" от Швеция , Норвегия, Дания, Швейцария - там няма ли демокрация!Все се намира някой - да плюе несъстоялата се у нас демокрация!Повръща ми се от червените ви опорки!Вие *** - въведохте пак феодализма...и паши си имаме ( пак )

32

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

Българите ще са факири ако съживят МЪРТВА ДЪРЖАВА! пълни глупости...

31

Пешо пилота

преди 4 години

То в България и *** вече емигрираха, а тези сега се сетиха да реват, че няма хора.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако не се оправи политиката на доходите и заплатите ни са най-ниски в Европа, така ще е. Никой няма да се върне от чужбина да работи за 500 лева в БГ. Светът е с отворени граници и всеки иска достойно заплащане. Всеки иска най-доброто за себе си!

29

Циник

преди 4 години

Доходи...стрес...условия на работа...здравеопазване...На някой трябва ли му "експерт" - та да му изброи причините?На мен - не

28

33

преди 4 години

Не бе ,защото ни управлявят крадци и разбойници !

27

Мнение

преди 4 години

Колко хубаво щеше да е ако народът се беше вдигнал и политиците бяха избягали от България. За десет години държавата е превърната в един развъдник на роми,но г-н Каракачанов каза,че щял да оправи всичко. Добрите българи правят лоши неща като издържат политическата класа, а лошите българи правят добри неща като ги управляват. Няма друга такава държава, но един ден всичко ще започне да се оправя, когато се сменят още две поколения, живот без Доган и Борисов в България ще е рай

26

Анонимен

преди 4 години

Каруцата отдавна се е обърнала !Нищо ново под слънцето !

25

До22

преди 4 години

Всичко което описваш е дело на комунистите! Те разсипаха държавата за втори път! Покажи ми една шивачка или заварчик от миналото, сега милионери? Всички са от БКП-ДС!

24

Иван

преди 4 години

Не е поток, огромна река е!

23

Сержант

преди 4 години

Демографска криза, образование- най важното за България на този етап

22

(*_*)

преди 4 години

Не е проблем, а следствие на проблема..

21

Ф.С.В.

преди 4 години

След "Лошият" Комунизъм -дойде една "Хубава" демокрация която за 30 г направи такова "Светло" Бъдеще че успя да съсипе 90% население на БГ докарвайки го до просешка тояга самозапалвания и емигрантство - за 30 г -2.5 мил БЪЛГАРИ ги няма ! Останаха старците и индианците- Демокрацията направи хипер богаташи които с дива ярост експлоатират и малкото останали хорица- В алчността си политиците продадоха Бг на чужди Монополи и Банки които досъсипаха хората и ги направиха длъжници и бедняци -СДС ОЛЕ!

20

Анонимен

преди 4 години

Само РЗС ще оправи страната! Яне Янев Премиер! Ред, Законност и Справедливост!

19

Зозо

преди 4 години

В България от 1944г. върлува вируса на комунизма.Не гласувайте за никой, всички са ***!