78

Жоро

преди 4 години

До събудете се 74 Няма да се събудят българите.Заспали са завинаги.От 1944 до 1989 имахме 'някакво оправдание'-но днес-от 1989г до ден днешен защо БКП(БПС,ГЕРБ и др.мафиозки партии) са все още на власт?Някой беше казал-*** народ,слаба държава.А в случая ние дори е по правилно да се наричаме ТЕРИТОРИЯ в границите на бившата държава България.

77

Анонимен

преди 4 години

Мързел, липса на професионализъм и липса на отговорност са основните недъзи на България, кой нормален не би избягал или би се върнал? Освен тези, изкарали вече 'западна' пенсия, че да се почувстват богати.

76

Demirova

преди 4 години

Браво ! Да се изнасят ! И без това много народ се събра в България, по градовете не можеш да паркираш никъде. Магазините пълни със селяни и пенсионери, пазаруващи като за световно.

75

Normalno

преди 4 години

Вероятно искат да имат семейство и деца, а при нашите условия това става все по-трудно постижимо, а при новата стратегия на детето - съвсем!

74

мортос

преди 4 години

написали сте истината! браво! за изненада от герб могат да се обесят.

73

Анонимен

преди 4 години

Най-големия проблем на България е населението - некачествено, със тежка

72

събудете се

преди 4 години

Ами младите бягат на Запад не в държави където комунизма е на уважение Докато не се отървем от червената чума един млад човек няма да остане в иначе красивата ни родина

71

Анонимен

преди 4 години

Аби тия до сега на друга планета ли живяха?! Как точно очакват младите хора да останат тук при масовите заплати които се получават? И се правят на изненадани! Щеше да е смешно, ако не е трагично!

70

Просто е:

преди 4 години

Има коюунисти--Има проблем.Няма комунисти--няма проблем!Избирайте!!!!

69

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е мафията - дебеловратите демократи.

68

Анонимен

преди 4 години

Това е ПОСЛЕДСТВИЕ. Проблемът е друг.

67

Дай Боже!

преди 4 години

Дай Боже да се опростят непосилните кредити на млади хора.изпаднали по една или друга причина.в невъзможност да се оправят.и ще се върнат в Бг

66

Хахахааааа.

преди 4 години

Моите деца са в чужбина и са добре.Този проблем не е мой!Проблема е на *** 20!

65

Циник до кьоравите

преди 4 години

Плюещи демокрациятаВие *** - не допуснахте демокрацията в България! Ти няма да я познаеш - даже да те удари по носа!Защо никой не "бяга" от Швеция , Норвегия, Дания, Швейцария - там няма ли демокрация!Все се намира някой - да плюе несъстоялата се у нас демокрация!Повръща ми се от червените ви опорки!Вие *** - въведохте пак феодализма...и паши си имаме ( пак )------------Вие текезесари - сте "писатели" ...не сте "читатели"!!!Червени чyкчи!

64

Анонимен

преди 4 години

Руснаци не ни Требват.Нашите пиянки са ни даже в повече.Можем да им изнесе!

63

Анонимен

преди 4 години

Всякакви хора бягат от България, не само млади. Този нещо се е объркал. Проблемът не е, че бягат, а защо хората бягат. Това е истинския проблем. Две са важните неща, заради които хората бягат от България - мизерията, която ни наложиха демократите и наглостта на управляващите демократи, които на практика унищожиха държавата България.

62

Анонимен

преди 4 години

Въпреки опитите на демократите да унищожат България след 1989 година, все още дишаме.

61

До 62

преди 4 години

Съдиш по себе си и по мястото, където живееш. Всичко, което си описал се отнася до теб самият.

60

анонимен

преди 4 години

Китай, Русия, германия и българия са най изпадналите концлагеристки комунистически ко* чини, като бг е най зле.Психопатите и съдистите преобладават. Не са добър избор за живот, инвестиция и бъдеще.

59

dgd

преди 4 години

оправете съд. система и полицията да работят, пуснете руснаци и китайци.